Gönderen Konu: Fenerbahçe günlüğü  (Okunma sayısı 499 defa)

Çevrimdışı The_Fog

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.484
  • Puan 500
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Fenerbahçe günlüğü
« : 24 Aralık 2008, 14:41:22 »
Askerliğini Fenerbahçe´ye transfer olduktan sonra yapan Emre Belözoğlu, şimdi de evliliğe hazırlanıyor.
Emre’nin tatlı heyecanı
Askerliğini Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra yapan Emre Belözoğlu, şimdi de evliliğe hazırlanıyor. Arkadaşları tatil yaparken, 2 Ocak’ta Swiss Otel’de Tuğba Gürevin ile dünyaevine girecek olan yıldız futbolcu, harıl harıl davetiye dağıtıyor. Emre’nin şahitliklerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ yapacak.

‘Sonlarda kendimi buldum’
Devre arası tatilini ülkesinde geçirmekte olan Güiza’dan samimi itiraf. Fenerbahçe ve Türkiye’ye alışmasının zaman aldığını kaydeden İspanyol yıldız, “Zaman zaman kabus dolu günler yaşadım. Ancak ilk yarının sonlarına doğru kendimi buldum. 2009’da çok farklı bir Güiza olacağını rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.

Tümer kulüp arıyor
Devre arasında ayrılmaya kararlı olan Tümer, yurtdışından kulüp bakıyor. Tecrübeli oyuncunun menaceri Tarık Üstün, Yunanistan, ABD ve Belçika’daki bazı kulüplerden teklif aldıklarını, Bursaspor’dan kendilerine ulaşan birşey olmadığını vurguladı, Tümer’in tercihinin yurtdışı olduğunu kaydetti.

Miniklerin sevgi selinde
Kapadokya’da eşi, tercüman Samet Güzel ve çocuklarının dadısıyla kısa bir tatil yapan Alex, ilköğretim okulu öğrencilerinin sevgi selinde kaldı. Sambacı’yı kaldığı otelde ziyaret eden minikler, kendisine çiçek verip, sevgi gösterisinde bulundu. Öğrencilerle tek tek ilgilenen  Alex, yanlarında getirdikleri Fenerbahçe ürünlerini imzaladı.