Gönderen Konu: Fener gün sayıyor [Fb 2-0 EsEs]  (Okunma sayısı 641 defa)

Çevrimdışı kkursatt

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 95
  • Puan 0
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Fener gün sayıyor [Fb 2-0 EsEs]
« : 01 Mayıs 2010, 22:40:07 »

[FONT="Comic Sans MS"]Fener'in şampiyonluk yürüyüşü devam ediyor. Geçen hafta liderliği ele geçiren sarı lacivertliler, 32. haftada Eskişehirspor engelini de rahat bir oyunla 2-0'lık skorla geçerek zirvedeki yerini korudu. Ziraat Türkiye Kupası finalinde de çarşamba günü Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin mutlu sona ulaşması için önünde sadece 180 dakika kaldı.

Karşılaşmaya taraftarının desteğiyle hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe golü bulmakta da zorlanmadı. Organize olamayan rakibi karşısında 13. dakikada Alex'in düşürülmesiyle bir serbest vuruş kazanan sarı lacivertliler, Brezilyalı futbolcusunun çok güzel vuruşuyla 1-0 öne geçti. Eskişehirspor, bu golün ardından oyundan biraz daha koptu. Üstüste pozisyonlar veren kırmızı siyahlılar karşısında Fenerbahçe'nin 2. golü bulması da gecikmedi. 24. dakikada ceza sahasında Özer'in zayıf vuruşu sonrası Ivesa, büyük bir hata yaptı ve fark 2'ye çıktı. İlk yarı boyunca Fenerbahçe'nin etkili futbolu devam ederken, konuk ekip sahasından çıkmakta zorlandı. İkinci yadı da oyunda çok fazla bir fark olmadı ve lider Fenerbahçe rahat bir oyunla maçı 2-0 kazanıp liderliğini devam ettirdi.
Son iki haftaya 70 puanla lider giren Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantilerken, Ankaragücü ve Trabzonspor maçları öncesi şampiyonluk yolundaki avantajını devam ettirdi.
 
 
Şampiyonluğun kaderini belirleyecek bu karşılaşmanın golleri, kritik anları ve tüm ayrıntıları Ligtv.com.tr'de olacak...

 
[COLOR="Red"]FENERBAHÇE-ESKİŞEHİRSPOR[/COLOR]
[COLOR="red"]STAT:[/COLOR] Şükrü Saracoğlu
[COLOR="red"]HAKEMLER:[/COLOR] Bülent Yıldırım, Cem Satman, Ekrem Kan
[COLOR="red"]SAAT:[/COLOR] 20.00
[COLOR="red"]YAYIN: [/COLOR]Lig TV
 
[COLOR="red"]FENERBAHÇE: [/COLOR]Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Dk. Bekir), Bilica, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre (Dk. 79 Deivid), Özer, Alex, Güiza (Dk. 79 Semih),
[COLOR="red"]TEKNİK DİREKTÖR: [/COLOR]Cristoph Daum
 
[COLOR="red"]ESKİŞEHİRSPOR: [/COLOR]Ivesa, Sezgin, El Saka (Dk. 50 Erkan), Nadareviç, Volkan, Koray, Alper (Dk. 72 Ragıp), Doğa, Sezer, Mehmet Yılmaz, Ümit Karan (Dk. 55 Adem)
[COLOR="red"]TEKNİK DİREKTÖR:[/COLOR] Rıza Çalımbay
 
[COLOR="red"]GOLLER:[/COLOR] Dk. 13 Alex, Dk. 24 Özer
[COLOR="red"]SARI KARTLAR:[/COLOR] Koray, Adem[/FONT]
[
Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile..!