Gönderen Konu: Kanarya Seriye Bağladı: 1-0  (Okunma sayısı 679 defa)

Çevrimdışı Sinoplu57

  • Osc Admin
  • 1. SINIF ÜYE
  • *******
  • İleti: 17.625
  • Puan 291
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Kanarya Seriye Bağladı: 1-0
« : 24 Ağustos 2011, 17:50:27 »
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında Werder Bremen ile karşılaştı. Mücadele 1-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle noktalandı
 23 Ağustos 2011 Salı - 19:40
AA Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Fenerbahçe, buradaki son hazırlık karşılaşmasında Bundesliga'nın güçlü ekibi Werder Bremen'i 1-0 yendi.

Osnabrück Arena'da oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, rakibine göre daha iyi mücadele etti. Sürekli alan değiştiren sarı lacivertlilerin hücum oyuncuları, Werder Bremen savunmasına zor anlar yaşattı. Özellikle Kocaman'ın orta alanda görevlendirdiği Gökhan Gönül sürekli rakip savunmanın arasına sızarak Werder Bremen defansını zorladı.

Karşılaşmanın 76. dakikasında Özer, galibiyeti getiren golü kaydetti. Uğur Boral'ın pasında topu ağlara gönderen Özer, maçın skorunu da belirledi.
   
-MAÇTAN NOTLAR-
   
Fenerbahçe'de ağrıları olan Mehmet Topuz ve Emre, maç kadrosunda yer almadı. Ancak Emre, takımla birlikte maçın oynanacağı stada gelerek, maç önce antrenör Dolu Arslan eşliğinde kısa bir çalışma yaptı.

Sarı-lacivertli taraftarlar takımını karşılaşmada yalnız bırakmadı ve yaklaşık 6 bin gurbetçi maçı izledi. Dışarıda kalan taraftarların stada girebilmesi için maç 10 dakika geç başladı.

Tribünlerde, ''Ayşe tatile çıksın, savcı evine gitsin'' pankartı açıldı. Bu pankart yetkililerle taraftarlar arasında tartışmaya yol açtı. Pankart maçın ikinci yarısının başında kaldırıldı.

Milli takım oyuncusu ve Fenerbahçe'nin bu transfer döneminde teklif götürdüğü genç yıldız Mehmet Ekici de Werder Bremen 11'indeydi. Öte yandan Levent Ayçiçek isimli gurbetçi futbolcu da Alman ekibinin kadrosunda yer aldı.

Fenerbahçe'nin karşılaşma sonrasında özel uçakla Türkiye'ye döneceği öğrenildi.


FENERBAHÇE :1 - WEDERF BREMEN: 0
Stad: Osnabrück Arena
Hakemler: Frank Willenborg, Dirk Wijnen, Svan Jablonski
Werder Bremen: Mielitz, Fritz (Dk. 46 Papastathopoulos), Prödl, Naldo, İgnjonski, Trinks (Dk. 46 Hunt), Wesley (Dk. 82 Marin), Bargfrede (Dk. 46 Levent), Mehmet Ekici, Thy (Dk. 46 Rosenberg),Arnautovic
Fenerbahçe: Volkan, Orhan (Dk. 46 Özer), Bekir, Bilica, Santos (Dk. 73 Uğur), Selçuk, Cristian (Dk. 73 Caner), Gökhan Gönül (Dk. 88 Serdar), Dia (Dk. 46 Stoch), Alex (Dk. 89 Gökay), Niang
Sarı kartlar: Naldo, Trinks, Selçuk
Gol: Dk. 76 Özer (Fenerbahçe)

KAYNAK:SPORX