Gönderen Konu: KrAlex ve 3 yıl !  (Okunma sayısı 542 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.428
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
KrAlex ve 3 yıl !
« : 22 Nisan 2010, 18:33:17 »
KrAlex ve 3 yıl !

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Beşiktaş derbisinin ardından ligde gelinen durum ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını AA muhabirine değerlendiren Ilgaz, siyah-beyazlı ekip karşısında alınan galibiyetin, sarı-lacivertli takımın şampiyonluk şansını artırdığını ifade etti.

Sezonun ilk yarısında yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü vererek kendisini zor duruma soktuğunu savunan Ilgaz, Galatasaray ve ardından Beşiktaş karşısında alınan galibiyetlerin bu düşüncesini değiştirdiğini kaydederek, ''İnşallah şampiyon olacağız. Beşiktaş'ı yenmemizle herkesin kanaati değişti. Benim de kanaatim değişti. İnşallah bu sene şampiyon olacağız ve Aziz Yıldırım'ın dedikleri de çıkacak'' diye konuştu.

-''ALEX, EN SIKINTILI GÜNLERİMİZDE BİZİ KURTARIYOR''-

Ilgaz, derbi maçta attığı golle ön plana çıkan takım kaptanı Alex De Souza'nın Fenerbahçe'nin adeta kurtarıcısı olduğunu belirtti.

Brezilyalı futbolcunun sarı-lacivertli takımda her zaman ön planda olduğunu kaydeden Ilgaz, ''Türkiye'ye Alex gibi futbolcu son dönemde gelmemiştir. En sıkıntılı günlerimizde bizi sıkıntıdan kurtarıyor. Efsane golcülerimiz Zeki Rıza Sporel, Fikret Kırcan, Cemil Turan, Aykut Kocaman ve sayabileceğim çok sayıda isim gibi Fenerbahçe tarihindeki yerini alacaktır'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roberto Carlos'un ilerleyen yaşına rağmen futbol yaşantısını sürdürdüğünü hatırlatan Faruk Ilgaz, Alex'in iyi bir profesyonel olduğunu, en az 3 yıl daha Fenerbahçe'de forma giyebileceğine inandığını kaydetti.

-''HEDEF 3 PUANDI, İSTEDİĞİMİZİ ALDIK''-

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından futboldan çok hakem kararları ve sarı-lacivertlilerin Brezilyalı savunmacısı Bilica'nın konuşulduğunun hatırlatılması üzerine eski başkan Ilgaz, ''Biz 3 puanı aldık ya, bizim için önemli olan oydu. Hedefimiz 3 puandı, istediğimizi aldık'' dedi.

Bursaspor'un puan yitirmemesi halinde Fenerbahçe için şampiyonluğun söz konusu olmayacağının belirtilmesi üzerine de Ilgaz, ''O zaman Fenerbahçe 2. olur ve yine Şampiyonlar ligi'ne gider. Şampiyonlar Ligi'ne girmek de maddi bakımdan çok önemlidir'' diye konuştu.

Turkcell Süper Lig'de elde edilecek ikinciliğin Fenerbahçe için bir başarı olmayacağını kaydeden Ilgaz, ''Bursaspor puan yitirmezse bizim için ikincilik hiç yoktan iyidir. Birçok kulüp Fenerbahçe'nin yerinde olmak istiyor'' görüşünü dile getirdi.

Sarı-lacivertli ekibin şampiyon olamaması halinde, teknik direktör Christoph Daum'un durumunun bundan etkilenip etkilemeyeceği konusundaki düşüncesi sorulan Ilgaz, ''Bu yönetim kurulunun alacağı karardır. Ancak ben her zaman yerli hoca taraftarı olduğumu söylemişimdir. Türklerin derdinden ancak Türkler anlar'' şeklinde konuştu.

AA