Gönderen Konu: Lugano ve Semih kadroda yok  (Okunma sayısı 380 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Lugano ve Semih kadroda yok
« : 12 Eylül 2008, 23:21:20 »
Lugano ve Semih kadroda yok

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Hacettepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertliler, Samandıra'daki kamp merkezlerinde, teknik direktörümüz Aragones yönetimindeki antrenmanda koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından kuvvet ve çabukluğa yönelik bir idman yaptı. Antrenman taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Deivid, Semih ve Vederson'a tesislerde özel bir çalışma programı uygulanırken, Edu, Lugano ve Tümer'in antrenmana katılmadıkları bildirildi.

Fenerbahçe, Hacettepe maçı için akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Ankara'ya gidecek.

Sakatlıkları nedeniyle çok sayıda futbolcusundan faydalanamayan Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de yarın Hacettepe ile deplasmanda yapacağı maç öncesi iki fire daha verdi.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, milli takımı için Uruguay'a giden Lugano'nun elverişsiz hava şartları nedeniyle İstanbul'a dönemediği, bu nedenle de yarınki maçın kadrosunda bulunmayacağı bildirildi.

Uruguay Futbol Federasyonu'nun, kulübe gönderdiği yazıda, hava şartları nedeniyle uçak seferlerinin iptal edildiğini belirttiği kaydedildi. Uruguaylı futbolcunun yarın akşama doğru İstanbul'da olacağı ifade edildi.

Milli takımdan sakat dönen, sol ayak bileğinde darbeye bağlı kısmi bağ incinmesi bulunan Semih'in de Hacettepe maçının kadrosunda olmadığı öğrenildi.

Sağ ayağında darbeye bağlı ağrı şikayeti bulunan ve bu nedenle dünkü antrenmana katılmayan Gökhan ise kadroda yer alacak.

-JOSICO KADRODA-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, yeni transfer Josico'yu, Hacettepe maçının kadrosuna dahil etti.

İspanyol çalıştırıcının yarınki maçta Josico'ya görev vermesi bekleniyor.

Teknik direktör Aragones, Lugano'nun yokluğu nedeniyle takımının savunmasında mecburi değişikliğe gidecek. Sakatlığı bulunan Edu'nun yerine Yasin'i görevlendiren İspanyol teknik adamın, Lugano'nun yerine de Can veya Önder'i tercih etmesi bekleniyor.

Kaynak: AA