Gönderen Konu: Tüm hesaplar 3 puan üzerine  (Okunma sayısı 461 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.436
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Tüm hesaplar 3 puan üzerine
« : 03 Nisan 2010, 17:42:42 »
Tüm hesaplar 3 puan üzerine

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Telafisi olmayan final maçları oynadıklarını vurgulayan Daum, “Kayseri'yi çok ciddiye alın” uyarısı yaptı. Alman hoca, sakat Güiza'nın yerine şans vermeyi düşündüğü Gökhan Ünal'ı dünkü çift kalede ilk 11'de oynattı. Derbi zaferiyle havaya giren taraftarlar, stadı tıklım tıklım doldurup, takımlarına destek olacak.

Galatasaray’ı Ali Sami Yen’de devirerek, şampiyonluk potasının tam içine giren Fenerbahçe’de tek hedef, Kayserispor mücadelesinden de zaferle ayrılıp, yola kayıpsız devam etmek. Bu zorlu karşılaşma öncesi oyuncularını bir kez daha uyarma ihtiyacı hisseden teknik direktör Daum, “Derbi zaferi geride kaldı. Artık tek düşünceniz Kayserispor maçı olmalı. Final haftalarına girdik. Her takımı çok ciddiye almak zorundayız. Yoksa başımıza iş açarız. Bundan sonraki kayıpların telafisi olmaz. Hepiniz bu bilinçte olun. Kayserispor maçı, derbiden daha zor olacak. Ancak hep birlikte başaramayacağımız şey yok. Kayseri’yi de yenip yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. Bu arada golcü Güiza’nın önceki günkü idmanda sakatlanması ve adalesinde birinci dereceden yırtık tespit edilmesi, Alman hocayı zora soktu. Son haftalarda çok iyi bir çıkış yakalayan İspanyol golcüden Kayserispor karşısında faydalanamayacak olan Daum, büyük olasılıkla Gökhan Ünal’a şans verecek.

Gökhan formaya daha yakın
Gökhan Ünal’ın eski takımına karşı daha istekli oynayacağını düşünen tecrübeli hocanın, tercihini ondan yana kullanmayı düşündüğü belirlendi. Daum, dünkü çift kale maçta da kendisine şans verdi. Takım cephesinde bunlar yaşanırken, taraftarlar da ayrı bir hazırlık içinde. Derbi zaferiyle şampiyonluk havasına giren taraftarların, yarın akşam oynanacak Kayseri maçında Şükrü Saracoğlu Stadı’nın tribünlerini aylar sonra yeniden hınca hınç doldurması bekleniyor. Her maçta olduğu gibi takımlarına büyük destek verecek olan Sarı-Lacivertliler, bir yandan da derbi zaferini Kadıköy’de yeniden yaşayacak.

Yusuf Dursun / Fanatik