Gönderen Konu: ''Tüm kupaları istiyoruz..''  (Okunma sayısı 522 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.428
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
''Tüm kupaları istiyoruz..''
« : 14 Nisan 2010, 18:08:06 »
''Tüm kupaları istiyoruz..''

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..








Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni, Türkiye Ligi'nin çok zorlu olduğunu, kendilerinin de bu zorlu ligde tüm kupaları almak istediklerini söyledi...

Cristian, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın toplantısı düzenledi.

Türkiye Ligi'nin çok zorlu olduğunu ifade eden Cristian, ''Zorlu olduğunun en güzel örneği de bu sene yaşanıyor. Ligin bitimine 6 hafta kalmışken, 4 takımın şampiyonluk şansı var. Brezilya Ligi'nde bu kadar hafta kalınca 1-2 takım şampiyonluk için mücadele eder. Türkiye Ligi çok kaliteli ve zorlu. Biz de zorlu ligde ne kadar kupa varsa almak istiyoruz. 2 kupa için de oynayan ve almak isteyen tek ekibiz'' ifadelerini kullandı.

-''GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ TA YARIŞIN İÇİNDE''-

Beşiktaş ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışından kopup kopmadıkları sorusuna Cristian şöyle yanıt verdi:
''Bu fikre katılmıyorum, Galatasaray ve Beşiktaş ta şampiyonluk yarışının içinde. Bundan birkaç hafta evvel bizi şampiyonluk yarışının dışında gösteriyorlardı. Ama aldığımız sonuçlar ve rakiplerimizin puan kayıpları ile en kuvvetli aday olduk. Ayaklarımız şu anda yere sağlam bir şekilde basıyor. Onlardan önde de olsak tökezlediğimizde bize yetişecekler, bu nedenle dikkatli olmalıyız.''

-''KUPA HASRETİNE SON VERMEK İSTİYORUZ''-

Cristian, Fenerbahçe'nin uzun yıllardır Türkiye Kupası'nı kazanamadığının hatırlatılması üzerine, ''26-27 senelik hasrete son vermek için oynuyoruz'' dedi.

''Fenerbahçe'nin 26-27 senedir bu kupayı alamaması şaşırtıcı'' ifadelerini kullanan Cristian, ''Şu ana kadar kazanamamıştır ama bu sorun değil, biz oyuncu grubu olarak bu sene kupayı kazanmak istiyoruz. Hem camiamıza hem taraftarımıza uzun yıllar sonra verdiğimiz bir hediye olacak'' diye konuştu.

-''TAKIMIMA KISA SÜREDE DÖNMEK İSTİYORUM''-

Sakatlığı ile ilgili bir soruya Cristian, ''Şu anda iyi durumdayım. En kısa zamanda takımıma dönmek istiyorum, bu nedenle de sıkı bir şekilde çalışıyorum'' yanıtını verdi.

Artık bu dönemden sonra takımın yüzde yüz mücadele edecek oyunculara ihtiyacı bulunduğunu anlatan Cristian, ''Artık hata kaldırmayacak haftalara girdik. Ben de yüzde yüz dönmek istiyorum. Zaman söylemek bu nedenle yanlış olur. Tam hazır olarak dönmek istiyorum'' şeklinde konuştu.

-''BURADA ÇOK MUTLUYUZ''-

Fenerbahçe'de mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği yönünde çıkan haberlere üzüldüğünü anlatan Cristian, ''Ben ve ailem bu haber çıktığında çok şaşırdık. Bu haber gerçek değil. Biz burada olmaktan çok mutluyuz. Her şey bizim için çok iyi devam ediyor'' ifadelerini kullandı.

Haberi kimin yazdığını bilmediğini belirten Cristian, ''Takımın tüm bireyleri, tamamen şampiyonluğa odaklanmışken bu tip haberlerin çıkması doğru değil'' dedi.

-''MESSİ'Yİ İZLEMEK BÜYÜK ZEVK''-

Barcelona'nn yıldız futbolcusu Messi ile ilgili bir soru üzerine de Cristian, ''Barcelona'yı saha içinde izlemek büyük zevk. Futbol seyretmek isteyenlere hediye gibi. Messi hakkında çok fazla söyleyecek bir şey yok. Öyle şeyler yapıyor ki, zaman zaman kendinin bile yaptığına inandığını sanmıyorum. Onu izlemek büyük bir zevk. Bize yaşattığı şölen için kendisine teşekkür ediyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.


Kaynak: Ajansspor..