Gönderen Konu: Üç büyük yine onun peşinde!  (Okunma sayısı 493 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Üç büyük yine onun peşinde!
« : 10 Nisan 2010, 12:19:38 »
Üç büyük yine onun peşinde!

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Avrupa devleri de takipte. Ancak yıldız golcünün menacerleri İstanbul'a daha sıcak bakıyor. Nedeni tamamen duygusal; Çünkü Türkiye'ye gelmesi halinde kazancı tam iki katına çıkıyor!

Avrupa’da 2009-2010 sezonunun sonu yaklaştıkça, transfer borsası da hareketlenmeye başladı. Almanya’nın saygın gazetelerinden Bild, dün piyasaya çıkan sayısında Türkiye’yi de yakından ilgilendiren bir transfer haberine imza attı. Habere göre; Avrupa’nın devleri Schalke’de forma giyen Kevin Kuranyi’nin peşinde, Kuranyi’nin ise gözü kulağı milli takım teknik direktörü Joachim Löw’de... Sezonun geride kalan bölümünde 18 gol attı, Kiessling ve Dzeko ile birlikte Bundesliga’yı salladı. Hedefi, Haziran ayında Güney Afrika kadrosuna girebilmek. İngiltere’den Birmingham City, Sunderland; Rusya’dan CSKA Moskova, Zenit; İtalya’dan ise Juventus’un gündeminde. Kuranyi’nin sözleşmesinin 30 Haziran’da sona ermesi, İtalyanlar’ın transferde çok ısrarcı olmasının ilk nedeni. Bonservis bedeli ödemeyecek olan Çizme ekibinin, Kuranyi’ye 4 yıl için net 15 milyon Euro teklif ettiği konuşuluyor.

Üçü de pivot peşinde!
Fakat hemen her sezon Türkiye’nin gündemine giren Kevin Kuranyi’nin menacerleri ise belki de ilk kez İstanbul’a sıcak bakıyor. Çünkü yeni sezona mutlaka bir pivot santrfor alarak girmek isteyen ve bu hedef için ciddi bütçeler ayıran Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş da menacerler aracılığıyla devrede. Müthiş fiziğinin yanı sıra üstün futbol tekniğiyle de dikkat çeken Kuranyi’nin Avrupa’daki vergi sistemi nedeniyle Türkiye’ye gelmesi halinde yıllık kazancının en az iki katı artacak olması da, hem Brezilya asıllı forvetin hem de menacerlerinin Türkiye’ye daha sıcak bakmasını sağlıyor. İstanbul-Almanya hattında şimdiden başlayan ikna turları ve kıran kırana pazarlıkların ilerleyen günlerde bir köşe kapmacaya dönmesi bekleniyor.

Mehmet Demircan

Fanatik