Gönderen Konu: Vederson: "Finale kalmak istiyoruz"  (Okunma sayısı 511 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Vederson: "Finale kalmak istiyoruz"
« : 14 Nisan 2010, 18:05:23 »
Vederson: "Finale kalmak istiyoruz"

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..




Fenerbahçeli futbolcu Gökçek Vederson, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında 13 Nisan Salı günü deplasmanda Manisaspor ile yapacakları karşılaşmayı kazarak, finale kalmayı hedeflediklerini söyledi.

FBTV'ye açıklamada bulunan Vederson, ilk maçta rakiplerini 2-0 yendiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:
''Bu avantajı en iyi şekilde kullanmayı amaçlıyoruz. Her maçı ayrı bir ders olarak görüyoruz ve her maçta bir şeyler öğreniyoruz. Bursaspor'a karşı oynadığımız çeyrek final rövanş maçı da bizim için çok önemli bir dersti. 3-0'ın rövanşında Bursaspor karşısında oldukça sıkıntı çektik. Ama artık her konuda daha dikkatli davranıyoruz. 2-0 galibiyetimizle sonuçlanan Manisaspor karşılaşmasının rövanşına tamamen kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkacakmış gibi hazırlanıyoruz. Kendi evimizde sağladığımız avantaja rağmen aynı ciddiyetle rakip sahada oynayarak finale çıkmak istiyoruz.''

Turkcell Süper Lig'de gelecek hafta Beşiktaş ile yapacakları derbi karşılaşmasının şampiyonluk yolunda kendileri için önemli bir viraj olacağını anlatan Vederson, ''Beşiktaş maçı bizim için şampiyonluk yolunda çok önemli bir sınav olacak. Kupada Manisaspor'u elemek zorunda olduğumuz gibi, ligde de Beşiktaş'ı kendi sahamızda mağlup etmeliyiz. Beşiktaş maçında bizim en büyük avantajımız taraftarımız olacak ve onlardan aldığımız güçle sahadan galibiyetle ayrılarak, yolumuza emin adımlarla devam edeceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

Kayserispor maçından sonra ülkesi Brezilya'ya giderek yeni doğan ikiz kızlarını gören Gökçek Vederson, ailesinin yanında moral depoladığını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
''Brezilya'da tabiri caizse pillerimi doldurdum. Moral motivasyon anlamında eşimi, büyük kızımı ve ailemizin yeni fertleri minik kızlarımı görmek bana çok iyi geldi. İkiz kızlarımı hiç görememiştim, onları gördüm. Büyük kızım ve eşimle hasret giderdik. Ailemi ve sevdiklerimi görmek bana gerçekten de iyi geldi. Brezilya'daki sel felaketi nedeniyle çok hüzünlü olaylar yaşadık. Ailemi işlemleri tamamlayamadığımız için getiremedim. En kısa zamanda onları İstanbul'a getireceğim.''

Kaynak: Ajansspor..