Gönderen Konu: Mario Gomez G.Saray'da  (Okunma sayısı 448 defa)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Mario Gomez G.Saray'da
« : 21 Ağustos 2008, 19:28:50 »
Mario Gomez G.Saray'da

Sarı-kırmızılı yöneticiler, yıldız futbolcuyla yıllık 4 milyon euro'ya el sıkıştı. Stuttgart kulübü bonservis bedeli olarak 18 milyon euro isterken, G.Saray 14 milyon euro önerdi. Pazarlık sürüyor, imzaların atılması an meselesi.

OYUNSİTENİZ FARKI
G.Saray, transferde yılın en büyük bombasını patlatmak üzere. Son günlerde transfer çalışmalarına hız veren ve "Öyle bir yıldız alacağız ki Türkiye hayretler içinde kalacak. Bizi eleştirenler utanacak" diyen G.Saraylı yöneticiler, Avrupa'nın en önemli golcüleri arasında gösterilen Mario Gomez'le anlaştı. Transfer harekâtı büyük 
bir gizlilik içinde sürerken, OYUNSİTENİZ bu operasyonu tüm detaylarıyla öğrenmeyi başardı. Edindiğimiz bilgilere göre, Mario Gomez uzun pazarlıklar sonucunda yıllık 4 milyon euro'luk müthiş teklife "Evet" dedi ve G.Saraylı yöneticilerle el sıkıştı.

KALLİ DE DEVREDE
Gomez'le anlaşan sarı-kırmızılı yöneticiler daha sonra Stuttgart kulübüyle masaya oturdu. Alman ekibi, yıldız futbolcu için 18 milyon euro istiyor, G.Saray ise 14 milyon euro teklif etti. İki kulüp arasındaki pazarlık sürerken, tarafların ortak noktada buluşacağına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Skibbe, çok istediği Gomez'le anlaşma sağlanmasından büyük mutluluk duyarken, bu transferin gerçekleşmesi için Cimbom'un eski hocası Feldkamp'ın da devreye girdiği öğrenildi. Mario Gomez transferinin maliyetini yeni sponsor Türk Telekom'un karşılayacağı belirtildi.

GOMEZ KiMDiR?
Tam adı: Mario Gomez
Doğum tarihi: 10.07.1985
Doğum yeri: Riedlingen, Almanya
Boyu: 1.89
Mevki: Forvet
Sözleşme bitiş tarihi: 30.06.2012

Babası İspanyol annesi Alman olan Mario Gomez, 2004-05 sezonundan bu yana Stuttgart A Takımı'nın formasını giyiyor. Gomez, 2006-07 sezonunda gösterdiği müthiş performansla Bundesliga'da 'Yılın Futbolcusu' seçildi. Kaleye yüzü dönük durumda çok etkili olan Gomez, süratinin yanı sıra golü adeta koklayan bir özelliğe sahip. Almanya Milli Takımı'nda da forma giyen Gomez, büyük umutlarla başladığı EURO 2008'de ise hayal kırıklığı yarattı ve turnuvanın en kötü 11'inde yer aldı.
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır