Gönderen Konu: "Ecel geldiyse kaçış yok"  (Okunma sayısı 549 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Ecel geldiyse kaçış yok"
« : 20 Mayıs 2008, 11:41:06 »
"Ecel geldiyse kaçış yok"
Körfez Yarış Pisti'nde antrenman yaparken kaza geçiren ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan Supersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi olan Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti. Sporx.com olarak Sofuoğlu ailesinin acısını paylaşıyor ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz...

Sporx.com ile 14.12.2007 tarihinde röportaj yapan Sinan Sofuoğlu'nun kardeşi Kenan Sofuoğlu motoru tehlikeli bir spor olarak görmediğini dile getirerek "Ecel geldiyse kaçış yok" demişti.

İşte Kenan Sofuoğlu röportajından bir bölüm:

- Var mı böyle gelecek vaat eden isimler, görüyor musunuz?..

“Hayır, görmüyorum. 24 yaşındaki ağabeyim hiçbir iddiası olmadığı halde, şampiyonaya katılıyor. Ciddiye almıyor. Normal kilosundan 25 kilo daha ağır. Türkiye’de rakibi yok. Yarışlara hiç hazırlanmıyor. Ciddiye almamasına rağmen gidiyor, yarışıyor ve kazanıyor. Demek ki azimli, işini ciddiye alan biri yok. Olsa onu geçer. Ben kızıyorum ağabeyime, ‘İşini ciddi al’ diyerek. ‘Spor yap’ diyorum. Ama o da haklı... ‘Ne için çalışayım. Kim var ki beni zorlayacak’ diyor. En ağır motorlardan da birini kullanıyor üstelik. Bunun sebebi de yeni yarışçılara destek olunmaması. Yarışçı sivrilemiyor. 3-5 yarışçı elini kolunu sallayarak şampiyon oluyor. Türkiye Şampiyonası’nın da kalitesi olmuyor. Yarış sonundaki sıralama başından belli çünkü..."
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...