Gönderen Konu: Acemi denildi saygı duyuldu  (Okunma sayısı 477 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Acemi denildi saygı duyuldu
« : 23 Haziran 2008, 12:41:52 »
Fenerbahçe ile olan birlikteliğimizde mutlu olduğumuz anlar, mutsuz olduğumuz anlardan daha fazlaydı. İnsanlar belki beni başta acemi olarak gördüler. Fakat daha sonra insanların o büyüyen saygısını hissettim.

Zico tüm gerçekleri açıkladı

FENERBAHÇE ile yollarını ayıran ve eşyalarını toplamak üzere İstanbul’a gelen Arthur Zico, dün ülkesine döndü. Türkiye’den ayrılmadan önce basın toplantısı yapmayı planlayan ancak son anda antu.com internet sitesine açıklama yapmaya karar veren Brezilyalı çalıştırıcı, kendine has uslübu ile soruları cevapları ve ince mesajlar yolladı.

İşte soru cevap şeklinde geçen röportajdan çarpıcı başlıklar: Ben bu ülkede, bu şehirde ve Fenerbahçe’de çok iyi bir şekilde ağırlandım. Bu yüzden güzel şeyleri benimle birlikte götüreceğim. Buraya geldiğimde benimle birlikte kimse olmadı. Kimse eşyalarımı toparlamamda, buradaki düzenimi ülkeme taşımamda bana yardımcı olmadı. Kulüpten hiç kimse yoktu. Mesela evimin anahtarını kime bırakacağımı bile bilmiyorum. Bu durum Fenerbahçe’ye ve bu ülkeye olan sevgimi hiçbir zaman değiştirmez. Sadece içimde bir burukluk olarak kalır.

Ekibim çok önemli

Benimle devam edilmek istendiği zaman ben tek başıma değilim. Bu bir ekip işi ve benim için önemli olan bu ekiple çalışıyorum. Bizim finansal anlamda herhangi bir sıkıntımız olmadı. Bu konuyu kısa bir sürede hallettik. Görüşmeler sonucunda ben anlaşabilirdim fakat ekibimdeki bazı kişiler hakkında da sıkıntı çıktığı için anlaşma sağlanamadı.

İlk geldiğim zaman bana sevgi vardı. Fakat bu sevgi daha fazla benim Zico olmamdan dolayıydı. Büyük futbolcu olmam, belli bir geçmişimin olmasından dolayı insanlar sevgi gösteriyordu. Fakat benim amacım Zico olarak değil de Fenerbahçe’nin teknik direktörü olarak, başarılı bir teknik direktör olarak insanların bana ilgi ve sevgi göstermesiydi. Sonuç olarak baktığımızda da bunu az da olsa başarabildim diye düşünüyorum. Geçen iki sene içinde Fenerbahçe ile olan birlikteliğimizde mutlu olduğumuz anlar, mutsuz olduğumuz anlardan daha fazlaydı. İnsanlar belki beni başta acemi olarak gördüler. Fakat daha sonra insanların o büyüyen saygısını hissettim.

Yeni gelecek hocaya da yeni gelecek insanlara da desteğin en fazlası verilmelidir. Gereksiz karşılaştırmalardan kaçınılmalıdır. Bu kulüp için çalışan herkese saygı gösterilmelidir. Bütün bunlar yapılıp destek de verildiği zaman zaten kulübün ismi ortaya çıkar. Dediğim gibi Fenerbahçe ismi herkesin üzerindedir, benim de üzerimdedir. Önemli olan kulübün başarısıdır.

Maldonado’ya sabır

Ben kalsaydım 4-5, belki de daha fazla takviye yapılması gerekebilirdi. Maldonado çok yetenekli bir oyuncu. Onu ben yakından tanıdığım ve geçmişini de takip ettiğim için, eğer ona gerekli sabır gösterilirse, destek de verilirse o seneye özellikle Fenerbahçe’nin en önemli futbolcularından biri olabilir. Onun hem insan olarak kalitesine hem de mevkisinde futbolcu olarak kalitesine oldukça güveniyorum. Zaten öyle olmasaydı Brezilya gibi bir ülkede 3-4 sene oynadığı mevkinin en iyi futbolcusu seçilmezdi.

Aragones umarım başarılı olur

iSTANBUL’dan sessiz ve sedasızca ayrılan Arthur Zico, Fenerbahçe’yi yeni sezonda çalıştıracağı iddia edilen İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Aragones için kısa ve öz yorumda bulundu. Havalimanında sarı lacivertli taraftarların sevgisi ile karşılaşan Zico, "Sizden sonra takımın başına büyük ihtimalle İspanyol Luis Aragones gelecek. Kendisiyle ilgili ne demek istersiniz" sorusu üzerine, "Aragones’i tanıyorum tabii ki. Şu anda zaten İspanya Milli Takımı ile kendisini takip ediyoruz. Büyük isimlerden bir tanesi. Geldiği zaman da umarım ki Fenerbahçe’de başarılı olur" ifadesini kullandı.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net