Gönderen Konu: Dünya Bu Transferleri konuşuyor(Güncellenecekir)  (Okunma sayısı 553 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Dünya Bu Transferleri konuşuyor(Güncellenecekir)
« : 09 Ağustos 2008, 12:35:46 »

JOSE ANTONIO REYES
A.MADRID >>>>>>>>>> BENFICA
La Liga'nın güçlü ekiplerinden A.Madrid'in yetenekli oyuncusu Jose Antonio Reyes Benfica'ya transfer oldu.Tarafların uzun süren görüşmeleri sonunda Reyes'in, önümüzdeki yıl kiralık olarak Portekiz ekibinde ter dökeceği kesinleşti. Reyes, 1999-2004 yılları arasında Sevilla'da oynamış ve burada yıldızını parlatarak birçok kulübün transfer listesine girmeyi başarmıştı. Ardından sırasıyla Arsenal, Real Madrid ve Athletico'ya gelen İspanyol oyuncu bu kulüplerde bekleneni verememiş ve yedek kulübesinden kurtulamamıştı.

VAN DER VAART
HAMBURG >>>>>>>>>> REAL MADRID
Hollanda Milli Takımı'nın ve Hamburg'un başarılı orta saha oyuncusu Van Der Vaart önümüzdeki sezondan itibaren Real Madrid Forması giyecek. Futbola Ajax'ın alt yapısında başlayan Hollandalı yıldız, kısa sürede Ajax'ın kaptanlığına kadar yükseldi. Ajax'taki başarısıyla Bundesliga takımlarından Hamburg'a transfer olan Vaart, Euro 2008'de Hollanda formasıyla adeta yıldızlaştı. 25 yaşındaki harika sol ayakla 5 yıllık sözleşme imzalayan Real Madrid'in, tranfer ücreti için Hamburg'a 13 milyon Avro ödeyeceği öğrenildi.

ROBBİE KEANE
TOTTENHAM >>>>>>>>>> LİVERPOOL
Bu sezon kadrosunu Dos santos, Modric, Gomes gibi isimler ile güçlendiren Tottenham'ın, İrlandalı golcüsü Robbie Keane, gelecek sezon Liverpool forması için ter dökecek. Uzun zamandır bu transferi bitirmek için uğraşan Kırmızı-Beyazlı ekip, yıldız golcü için 21 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

PRESAS RENOM OLEGUER
BARCELONA >>>>>>>>>> AJAX
7 yıldır Barcelona forması giyen Oleguer, 3 milyon Euro karşılığında Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Ajax'a transfer oldu. Katalan milliyetçiliği ile bilinen, 28 yaşındaki başarılı defans oyuncusunun, Ajax'ta nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

SULLEY MUNTARI
PORTSMOUTH >>>>>>>>>> INTER
İngiltere Premier Ligi takımlarından Portsmouth'un başarılı orta saha oyuncusu Muntari, Serie A ekiplerinden Inter'e transfer oldu. 5 yıl formasını giydiği Udinese'den geçtiğimiz sezon başında Portsmouth'a gelen Ganalı yıldız, Udinese formasıyla çıktığı 113 maçta 8 gol kaydetmişti. Geçen yıl Portsmouth takımının 29 maçında görev alan ve 4 gol kaydeden Muntari, sadece 1 yıl giydiği bu formayla İngiltere FA Cup şampiyonluğunu yaşadı. 2008 yılı başında düzenlenen Afrika Uluslar Kupası'nda Gana MilliTakımı'yla da 3.'lük başarısı yaşayan 23 yaşındaki oyuncunun, Jose Mourinholu Inter'de neler yapacağı merakla bekleniyor.

CLAUDE MAKELELE
CHELSEA >>>>>>>>>> PSG
Dünyanın en iyi ön liberoları arasında yer alan ve Real Madrid, Chelsea gibi takımların formalarını uzun yıllar giymiş olan Claude Makelele, yeni sezonda Paris Saint Germain için ter dökecek. 2003 yılından bu yana Premier Lig'de oynayan tecrübeli oyuncu, EURO 2008'den sonra milli takımı bıraktığını açıklamıştı.

LUDOVIC GIULY
ROMA >>>>>>>>>> PSG
Bir dönem Barcelona’nın en önemli yıldızlarından biri olan Fransız Ludovic Giuly, ülkesine geri döndü. Geçtiğimiz yıl Roma’da forma giyen 32 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu ile 3 yıllık anlaşma imzalayan Fransız kulübü, bu transfer için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Giuly, daha önce ülkesinde Lyon ve Monaco formaları da giymişti.

GILBERTO SILVA
ARSENAL >>>>>>>>>> PANATHINAIKOS
2002 Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile Arsenal kulübüne transfer olan ve Brezilya milli takımının da kaptanlığını yapmış olan Gilberto Silva, Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Panathinaikos'a transfer oldu. Geçtiğimiz yıllarda adı Fenerbahçe ile sıkça gündeme gelen sambacının, Panathinaikos takımında göstereceği performans merak konusu.

SEBASTIEN SQUILLACI
LYON >>>>>>>>>>>> SEVILLA
1998-2006 yılları arasında Monaco'da oyanayan, daha sonra gösterdiği performans ile Lyon takımı tarafından transfer edilen Sebastien Squillaci, İspanya'nın son yıllarda ki başarılı takımı Sevilla'ya transfer oldu. Milli takım formasını 13 kez sırtına geçiren başarılı defans oyuncusu, Kırmızı-Beyazlı ekip ile 3 yıllık kontrat imzaladı.

PABLO AIMAR
R.ZARAGOZA >>>>>>>>>> BENFICA
İspanya'ya geldiği ilk yıllar Valencia taraftarının kalbinde taht kuran ve ispanyolların palyaço anlamına gelen "El payaso" lakabını taktığı Pablo Aimar, 8 yıllık La Liga serüveninin ardından Portekiz'in köklü ekiplerinden Benfica'ya 6,5 milyon euro karşılığında transfer oldu. 2003/2004 sezonunda Valencia ile Uefa Kupası'nı kazanan Arjantinli yıldız oyuncu, 2006 yılında 12 milyon euro karşılığında Zaragoza takımına transfer olmuştu.

RONALDINHO
BARCELONA >>>>>>>>>> AC MILAN
Brezilya'nın ve Barcelona'nın süper starı Ronaldinho, 25 milyon euro karşılığında, geçtiğimiz sezon Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaratan AC Milan kulübüne transfer oldu. Oynadığı futbol ile izleyenlere büyük keyif veren sambacı, şampiyonluk özlemi duyan Kırmızı-Siyahlı ekibin taraftarlarını şimdiden sabırsızlandırıyor.

ALEXANDER HLEB
ARSENAL >>>>>>>>>> BARCELONA
Portekizli Deco ve Brezilyalı Ronaldinho'yu elinde tutamayan Barcelona, geçtiğimiz günlerde kadrosuna Samir Nasri'yi katan Arsenal'in önemli isimlerinden Alexander Hleb'i renklerine bağladı. Orta sahanın her bölgesinde oynama yeteneğine sahip olan Beyaz Rusyalı yıldız için Katalan ekibi yaklaşık 19 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

CHRISTIAN POULSEN
SEVILLA >>>>>>>>>> JUVENTUS
Sevilla takımının başarılı orta saha oyuncularından Christian Poulsen önümüzdeki sezon Juventus forması giyecek. Agresif yapısı ile bilinen ve bu yönü ile otoriteler tarafından eleştirilen Danimarkalı, Siyah-Beyazlı ekip ile yıllığı 3 milyon eurodan 4 yıllık kontrat imzaladı.

PETER CROUCH
LIVERPOOL >>>>>>>>>> PORTSMOUTH
İngiltere milli takımının ve Liverpool'un önemli isimlerinden Peter Crouch, kariyerinin en iyi dönemini geçirdiği Portsmouth'a geri döndü. Liverpool'da 3 yılda 22 kez ağları havalandıran 2,01'lik golcü oyuncu, 2001-2002 sezonunda giydiği Portsmouth forması ile 37 karşılaşmada 18 gol atma başarısı göstermişti. Attığı goller sonrası yaptığı "Robot Dans'ı" ile bilinen Crouch için Mavi-Beyazlı ekip 11 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

SAMIR NASRI
MARSİLYA >>>>>>>>>> ARSENAL
Marsilya'nın genç yıldızı Samir Nasri, önümüzdeki sezondan itibaren Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Arsenal forması giyecek. Fransa'da geleceğin Zidane'ı olarak gösterilen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için, ada ekibi 13 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

AMANTINO MANCINI
AS ROMA >>>>>>>>>> FC INTER
Geçtiğimiz yıl AS Roma formasıyla harikalar yaratan Amantino Mancini'yi, 2008/2009 futbol sezonunda FC Inter formasıyla izleyeceğiz. Teknik direktör Jose Mourinho'nun göreve geldikten sonraki ilk transferi olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için, Inter kulübü 13 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

IVAN KLASNIC
W.BREMEN >>>>>>>>>> FC NANTES
Futbol hayatına Almanya'nın St.Pauli takımında başlayan ve daha sonra Werder Bremen'de gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Ivan Klasnic, Fransa Ligue 1'in yeni ekiplerinden FC Nantes'a transfer oldu. 28 yaşındaki Hırvat yıldız 4 yıllık kontrat imzaladı.

GREGORY COUPET
O.LYON >>>>>>>>>> ATLETICO MADRID
O.Lyon’un dünyaca ünlü kalecisi Gregory Coupet, 1,5 milyon euro karşılığında, önümüzdeki sezon La Liga’da şampiyonluk hedefleyen A.Madrid’e transfer oldu. 15 yıllık Fransa 1. Ligi kariyerinde 4 sezon St. Etienne, 11 sezon da O.Lyon forması giyen Coupet, Fransa Milli Takımı’nın da kalesini koruyor. O.Lyon formasıyla, 2001-2008 yılları arasında 7 yıl üst üste Fransa 1. Ligi şampiyonluğu yaşayan deneyimli kaleci 36 yaşında ve 1.80 cm boyunda.

ORLANDO ENGELAAR
TWENTE >>>>>>>>>> SCHALKE 04
Hollanda 1. Ligi takımlarından Twente'nin deneyimli orta saha oyuncusu Orlando Engelaar, yeni sezonda Alman Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 forması giyecek. 29 yaşındaki Hollandalı oyuncunun, Bundesliga'da şampiyonluk hedefleyen Schalke 04'te nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.
__________________
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs

Çevrimdışı Saw

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 9.123
  • Puan 1000
  • Cinsiyet: Bay
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
Dünya Bu Transferleri konuşuyor(Güncellenecekir)
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2008, 13:43:28 »
Teşekkürler...