Gönderen Konu: Gökhan Ünal: İstanbul'a gidebilirdim  (Okunma sayısı 361 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Gökhan Ünal: İstanbul'a gidebilirdim
« : 23 Haziran 2008, 12:38:33 »
Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Ünal, hedefinin Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşayıp gol kralı olmak olduğunu söyledi.

Gökhan Ünal, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'a transfer olduğu ve bordo-mavili formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Bunları Trabzonspor'a geldiğim için söylemiyorum. Geçmişten beri bu kentin ve bu takımın bende çok özel bir yeri var. Kayserispor'da oynarken her Trabzon'a gelişimizde asla otelde durmazdık. Arkadaşlarımla birlikte güzel yerleri gezmeye giderdik” dedi.

Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamanın İstanbul takımlarında şampiyonluk yaşamaktan kat kat önemli olduğunu savunan Gökhan, şöyle konuştu:

“Ben İstanbul'a gidebilirdim ama buraya gelerek daha anlamlı bir zafer yaşamak istedim. Hedeflerim asla bitmez. İlk hedefim bordo-mavili forma altında şampiyonluk yaşayıp aynı zamanda gol kralı olmak. Daha sonra Türkiye'ye bazı şeyleri daha iyi kanıtlayıp Avrupa'ya gitmek istiyorum. Bazı kesimler beni çok iyi tanıyacak. Bu sözlerim asla yanlış anlaşılmasın, ben Trabzonspor'a Avrupa'ya gitmek için gelmedim. Trabzon'da şampiyonluğu yaşamayı çok istiyorum. Bu büyük camianın beklentilerini biliyorum. İnşallah ortaya koyacağım etkili futbolla hem takımımı hem de kendimi belli bir noktaya taşıyacağım.”

İstekli çalıştıktan sonra her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini vurgulayan Gökhan, “Kayserispor'a ilk transfer olduğumda 9 numaralı formayı giydim. Bu bende asla baskı oluşturmadı. Kulüp de bana güvendi, başka golcü almadı. Ben de gerekeni yaptım. Burada da bana güvenildikten sonra aynı başarıyı tekrarlarım” dedi.

“YANAL'IN PAYI VAR”

Gökhan, Ersun Yanal ile geçmiş yıllarda çok kısa bir süre birlikte çalıştığını belirterek, “O zaman çok gençtik. Fazla birlikte olamadık. Şimdi bir aradayız. Trabzonspor'a gelmemde kendisinin büyük payı var. Transfer öncesi konuştuk, bana güvendiğini söyledi. Çok istedi gelmemi. Ben de Ersun hocayla çalışmayı çok istiyordum. Benim için iyi bir şans oldu. Tekrar kendimi gösterebilme fırsatı buldum. Kendisiyle birlikte Trabzonspor'da güzel şeyler yaşayacağız” diye konuştu.

MİLLİ TAKIM

Milli takımın yarı finale yükselmesinin çok büyük bir başarı olduğunu ifade eden Gökhan, “Milli takımın gruptan çıkamayacağı düşünülüyordu. Ama onlar böyle düşünenlerin yüzünü kara çıkarttı. İnsanlar artık milli takıma sonuna kadar destek vermeli. Takım elense bile bu onlar için hayal kırıklığı olmamalı. Büyük iş başardılar. Yine de Almanya'yı eleyeceğimize inanıyorum. Orada olmayı çok isterdim. Üzgünüm. Ama ben yokum diye asla kin beslemedim. Gönlüm onlarla birlikte. İnşallah dünya kupasında ben de kadroya dahil olurum ve güzel işler başarırız” dedi.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net