Gönderen Konu: Hepsini yeneriz  (Okunma sayısı 368 defa)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Hepsini yeneriz
« : 25 Temmuz 2008, 12:19:37 »
Hepsini yeneriz

"Sadece derbileri kazanarak şampiyon olamayız. Tüm rakipleri yenmeliyiz ve yeneceğiz de. Camiayı mahcup etmeyiz".


Ben yıldız değilim
Beşiktaş'ta yönetim kurulunun kararıyla takım kaptanlığına getirilen Matias Delgado, yeni sezon öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. İkinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya giden siyah-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu, kendisi için yapılan 'yıldız' tanımlamasına da tepki gösterdi. Delgado, "Bana 
sürekli 'sen takımın yıldızısın' deni yor. Ben yıldız değilim, olmak da istemiyorum. Bu konuyu takım arkadaşlarımla da paylaştım."

Herkes eşit olmalı
Saha içinde ve dışında herkesin eşit olması gerektiğini ifade eden Delgado şöyle devam etti: "Birileri gol atıyor ya da attırıyor diye kesinlikle 'yıldız' olarak değerlendirilmemeli. Ben, kendi adıma bunu kabul etmiyorum. Bu takımda yıldız yok. Hepimiz eşitiz ve eşit şekilde mücadele edip, çalışmalıyız. Kendimizi ayrıcalıklı konuma getirdiğimiz gün, büyük sıkıntı yaşarız. Takımımız ortaya koyduğu oyunla alkışlanmalı ve takım yıldız gibi parlamalı."

Bize inanıyorlar
Lig fikstüründe derbi maçlarının önce ya da sonra olmasının çok önem taşımadığını söyleyen Arjtantinli yıldız, "Şampiyon olmak için bütün maçlarımızı kazanmalıyız. Derbilerinde galip gelelim, diğerlerini kaybedelim şampiyonluk hayal olur. Bu nedenle ilk hafta, son hafta fark etmez. Çıkıp oynayacağız, şampiyonluğu gerçekten istiyorsak hepsini yeneceğiz. Bunu yapacak gücümüz var. Bize inananları ve camiamızı mahcup edemeyiz" dedi.

Kaptanlık rüyamdı
Kaptanlık görevine layık görülmesiyle birlikte sorumluluklarının arttığını belirten Delgado şunları söyledi: "Ben de bunun gerektirdiği şekilde davranıyorum. Kaptanlık, benim rüyamdı. Hep bugünlerin hayalini kurardım, şimdi buna ulaştım. Bütün futbolcularla iletişim içinde olmak kolay değil. Kaptanlık sadece saha içinde olmuyor. Türkçe de öğrenmeye başladım. Yeniler de çabuk uyum sağladılar. Emin adımlarla, iyi yolda ilerliyoruz."
Fatih DOĞAN
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır