Gönderen Konu: "HİÇ AŞIK OLMADIM"  (Okunma sayısı 654 defa)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
"HİÇ AŞIK OLMADIM"
« : 30 Temmuz 2008, 12:30:56 »
Servet Çetin, bu yaşına kadar hiç aşık olmadığını ve bunun eksikliğini çekmeye başladığını söyledi.


Galatasaray’ın karizmatik defans oyuncusu Servet Çetin, Elele dergisine verdiği röportajda, bu yaşına kadar hiç aşık olmadığını ve bunun eksikliğini çekmeye başladığını söyledi.

Servet Çetin, "Uzun süreli ilişki tabii ki yaşadım ama aşık olmadım. Keşke olsaydı. Açıkçası ortamları, kadınları gördükçe güvenim kayboluyor. Bazı kadınlar görüyorum, her şeyiyle çok güzel, dört dörtlükler ama birlikte oldukları insanları sevdiklerine inanmıyorum. Çıkar ilişkisi var arada diye düşünüyorum. Ben kesinlikle öyle bir kadınla birlikte olmak istemem" dedi.

Euro 2008’de yarı finale çıktık. Süper bir takım, süper bir kadroydu. Siz ise sakat olduğunuz halde harika bir oyun çıkardınız. Başa dönersek, futbol maceranız nasıl başladı?

- Futbola başlamam enteresan oldu. Ben Kartalspor altyapısına kaydolmuştum. Ama antrenmanlar Cevizli’de yapıldığı için trenle gidip geliyordum. Tabii maddi olanak da olmadığı için, trene kaçak binmem gerekiyordu. Biraz korktum bu durumdan ve lisansımı geri aldım. Sonra ağabeyim başvurdu takıma. O oynarken, bir gün eve hocası telefon açtı. Ben çıktım telefona, ağabeyim evde yoktu. Önemli bir maç varmış. "Siz top oynamayı biliyor musunuz?" dedi, ben de "Biliyorum" dedim. Aldım çantamı, oynadım o gün hazırlık maçında. Beğendiler beni, böylece Kartalspor’da başladım futbola.

Iğdırlısınız ve 11 kardeşsiniz. Zor bir çocukluk muydu sizinki?


- Ben 1 yaşındayken Iğdır’dan İstanbul’a gelmişiz. 8 tane ablam var, 3 erkek kardeşiz. Babam asgari ücretle çalışıyordu ve çok fazla karşılayamıyordu giderlerimizi. Zor zamanlar geçirdik. Şimdi imkanlar değişti ama bunun dışında hiçbir şey değişmedi. Ama insanlar param olmadığı zamanlardaki gibi davranmıyor, bakışlar bile değişti. Çok kötü bir şey bu! Ben şükrediyorum; iyi ki bu şartlarda büyümüşüm.

Balık burcusunuz. Bu burcun erkekleri hayalci olur. En uçuk hayaliniz nedir?

- Tek isteğim, iyi bir futbolcu olmak, iyi paralar kazanmak, ailemi ve kendimi insanlara muhtaç etmemek! Fazlasında gözüm yok. İyi yerlerde olmak istiyorum ama çok uçları da hayal etmiyorum.

Dışarıdan sert biri gibi görünüyorsunuz ama sizi tanıyınca hiç de öyle olmadığınız belli oluyor...

- Evet, beni tanıyanlar dışarıdan göründüğüm gibi biri olmadığımı söylüyorlar. Aslında çok duygusalımdır. Her şeyi ince ince düşünürüm. Çok gezen tozan bir tip değilim. Gece hayatını sevmiyorum. Toplasanız şimdiye kadar 5-6 kere çıkmışımdır.

Türkü merakınız varmış...

- Evet, çocukluğumdan beri türkü dinlemeyi çok severim. Maçlara da türkü dinleyerek konsantre oluyorum. Farklı farklı türküleri iPod’lara yüklüyorum. Sıkıldığım zaman değiştiriyorum. Türkü evlerine de çok giderim.

Reklamlar sayesinde annenizle de tanışmış olduk. Annenizle aranız nasıl?

- Annemle ve bütün ailemle aram çok iyi. Onlar Kartal’da oturuyor, sezon süresince kulüpte kaldığım için çok sık gidemiyorum. Ama aileme çok bağlıyım.

Anneniz size en çok neden kızar?

- Küpeme kızıyor. Bazen kıyafetlerime de kızıyor. Yırtık pantolon falan giydiğim zaman çok kızıyor. Hatta küpeyle ilgili enteresan bir anım var. Ben sakatlanmıştım, Almanya’da tedavi oluyordum. Daha önceleri de "erkek adam küpe takar mı" diyenlerden biriydim. Orada ne olduysa, artık psikolojim mi bozuldu bilemiyorum, halamın çocukları küpe taktılar kulağıma, ben de bir şey demedim, bir süre sonra da alıştım. İstanbul’a döndüğümde kapıyı annem açtı. Kulağımdaki küpeyi görünce "O ne öyle, hiç sana yakışıyor mu?" diye söylenmeye başladı. Ben de, "Doktor ameliyat sırasında takmış, kan dolaşımını sağlaması için bir ay kalması gerekiyormuş" dedim ve öyle kandırdım annemi.

Kafa atmada çok başarılısınız. Peki, kafanızı başka nelere çalıştırmayı seversiniz?

- Geçen sene inanılmaz derecede yoğun bir maç temposu yaşadık. Böyle olunca, konsantre olmak zor oluyor. Bir de, bu işi biraz da para uğruna yaptığımız için, geleceğimi nasıl garanti altına alabilirim diye düşünüyorum. Yarın oynar mıyız, oynamaz mıyız belli değil. Sakatlıklarım var. Bu yüzden kazanabildiğim kadar kazanıp en iyi şekilde yatırım yapmak istiyorum!

Hırslı mısınız peki?

- Evet, çok hırslıyım. Ben ciddi sakatlıklar yaşadım. Çalışmayı sevmeseydim, futbola dönüşüm biraz zor olabilirdi.

n Futbolcular çapkınlıklarıyla ünlüler. Sizin kadınlarla aranız nasıl?

- Benim hiç o taraklarda bezim yok. İlk kız arkadaşım liseden sonra oldu. Televizyonda o zamanlar "Şu futbolcu şu kızla gezdi tozdu, futbol hayatı bitti" diye haberler duyuyordum. Bu beni kadınlardan daha da uzaklaştırıyordu. İlk aşkım ise platonikti, lisedeki öğretmenime aşıktım.

Uzun süreli bir ilişki yaşamadınız mı?

- Tabii yaşadım ama aşık olmadım. Keşke olsaydı. Arayıp "Neredesin" diyebileceğim, benim ne yaptığımı merak eden birinin olmasını çok isterdim.

Yakışıklısınız ve futbolcusunuz. Etrafınızda bir sürü kadın vardır eminim...

- Yakışıklılıktan demeyelim de futbolcu olmamdan dolayı olabilir.

Kadınlara karşı defans yaratmış olabilir misiniz?

- Olabilir... Açıkçası ortamları, kadınları gördükçe güvenim kayboluyor. Bazı kadınlar görüyorum, her şeyiyle çok güzel, dört dörtlükler ama birlikte oldukları insanları sevdiklerine inanmıyorum. Çıkar ilişkisi var arada diye düşünüyorum. Ben kesinlikle öylesine bir kadınla birlikte olmak istemiyorum.

Evliliğe bakışınız nasıl?

- Evliliğe karşı değilim. 21-22 yaşında doğru biri karşıma çıksaydı evlenirdim. Evlenmiş olsaydım çok düzgün bir hayatım olurdu ve işime de olumlu yansırdı diye düşünüyorum.

Günübirlik ilişkiler size uzak mı? Bu konuda biraz tutucu gibisiniz...

- Evet, aile yapısı olarak da biraz tutucuyum. Çapkınlık zaten istesem de yapamıyorum. Herhangi bir kafede otursam, birinden hoşlansam, o kız da bana pas verse, ben yine de yanına gidip konuşamam.

Kendinize özel bir stiliniz var. Modayla aranız nasıl?

- Modayı takip etmiyorum, kendime yakıştırdığım şeyleri giyiyorum. Marka takıntım yok. Arkadaşlarım var bir de; kot, kapri filan çizip kendileri yapıyorlar. Fiziki açıdan bana her kıyafet olmadığı için, onlara tarif ediyorum, yapıyorlar.

Beckham bir stil ikonu. Futbolcuların stil ikonu olmasına ne diyorsunuz?

- Bizim ülkemizde saçınızı, sakalınızı uzatırsınız ya da küpe takarsınız; hemen laf ederler. Oysa sıradan olmamaları gerekiyor futbolcuların bence. Ama Avrupa’da öyle değil. Aksine, onlara stil yaratıyorlar. Bu yüzden Avrupa’da oynayan futbolcuları daha şanslı buluyorum.

Bu sezon yine Galatasaray’dasınız. Ama Euro 2008’deki performansınızdan sonra mutlaka yurtdışından teklif almışsınızdır.

- Denizlispor’da oynadığımdan beri yurtdışından teklifler alıyorum ama bir türlü kısmet olmadı. Ben oynadığım takımlara hep bonservis parası kazandırarak gittim. Şu anda da İngiltere ve Almanya’dan teklif var. Tam benim istediğim ligler ama kulüp biraz yüksek para istedi.

Fatih Terim’in futbolculara yaklaşımı nasıl? Sahada hareketleri bize zaman zaman komik geliyor. Siz anlıyor musunuz ne demek istediğini?

- Evet, anlıyoruz tabii. Süper biri Fatih Hoca. Futbolcu için rahatlık ve kendine güven çok önemlidir. Fatih Hoca, o güveni, o arkadaşlık ortamını yansıtıyor bize. Tabii ki sert görünüşlü, otoriter biri ama o kadar da olmalı. Çok iyi, çok babacan. Bir de inanılmaz iyi şekilde motive ediyor. Sanırım Çek Cumhuriyeti maçı öncesiydi, bir toplantı yaptı maçtan bir gün önce. Öyle iyi motive etti ki bizi, "Hadi buradan hemen maça gidelim" olduk.

Annem sanat camiasından gelin istemiyor

Annenizin istemediği bir kızla birlikte olur musunuz?

- Annem zaten sanat camiasından ya da manken bir gelin istemiyor. İşin açıkçası, büyük konuşmak istemem ama ben de öyle bir şey düşünmüyorum.

Size kız buluyor mu?

- Evet! "Şunun şu kızı var, çok da iyi kız" diyor arada bir! Bir de benim 10 kardeşim de evli, bir tek ben kaldım. Şu an baskı var üzerimde. Her eve gittiğimde bu evlilik bahsi açılıyor ama olmuyor!

Asena’yla aramda bir şey olmadı

Bir ara Asena ile ilişkiniz olduğu yazılmıştı. Geçtiğimiz günlerde de sevgiliniz olduğunu iddia eden bir kızla fotoğraflarınız yayınlandı...

- Her gün gazetelerde biriyle olduğum çıkıyor. Ben de anlamıyorum! O kız normal bir arkadaşım, Asena’yla da aramda hiçbir şey geçmedi. Keşke biri olsa da hayatımda, ben de kurtulsam bu söylentilerden. Olsa, mutlaka arkasında durur, söyler, çıkar dolaşırım. Kimseden korkum olmaz ki; sonuçta gencim, bekarım, özgürüm. Şu anda bir ilişkim yok!


Kaynak: Hürriyet
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır

Çevrimdışı Saw

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 9.123
  • Puan 1000
  • Cinsiyet: Bay
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
"HİÇ AŞIK OLMADIM"
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2008, 12:32:08 »
Saol kardeş ;)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
"HİÇ AŞIK OLMADIM"
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2008, 12:34:16 »
bişey değil ..  ;)
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır