Gönderen Konu: Köpekler kızdırdı!  (Okunma sayısı 530 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Köpekler kızdırdı!
« : 20 Mayıs 2008, 11:42:23 »
Köpekler kızdırdı!
İstanbul Park'ta geçtiğimiz pazar günü düzenlenen GP2 yarışı sırasında piste 2 köpeğin girmesinden dolayı Pilotlar Derneği sert eleştirilerde bulunurken, İspanyol basını F1 Başkanı Bernie Ecclestone'dan dolayı piste ciddi bir ceza verilmesinin zor olduğunu iddia etti.

Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) tarafından soruşturma açılan piste köpek girmesi olayıyla ilgili açıklama yapan Pilotlar Derneği'nin (GPDA) yöneticilerinden olan Mark Webber, ''2008 yılındayız. Bu tip olayların meydana gelmediği yerlerde yarışmalıyız. FIA iyi bir tavır gösterdi, çünkü bu sorun tahmin ettiğimizden çok daha ciddi. Sadece 2 köpeğin girmesinden dolayı değil. Yarıştığımız alanların içine ya da yakınlarına insanların girmesine de izin verilmemeli. Sadece onlar için değil pilotlar için de tehlikeli. Güvenlik eksikliği yarış kaybettirebilir'' dedi.

Bu arada, İspanyol spor gazetelerinden As, ''Türkiye, güvenliğinden mercek altında'' başlığı altında verdiği haberde, ''Tüm olanlara ve eleştirilere rağmen F1 Başkanı Bernie Ecclestone'un İstanbul Park'ın işletme hakkına sahip olmasından dolayı, F1 takviminden çıkartılması gibi ciddi bir ceza verilmesinin zor olduğu'' iddia edildi. Ecclestone'un İstanbul Park için ''Dünyanın en iyi pisti'' dediği hatırlatılarak, F1 Başkanı'nın İstanbul Park'taki işletme haklarını aldığında ''en kötü yatırımlarından biri'' ifadesini kullandığı ve ''Bununla para kazanmayacağım, ama ülke olarak ve F1'deki geleceğinden Türkiye'ye güveniyorum'' diye eklediği bildirildi.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...