Gönderen Konu: Zafer Yelen ve Tony Sylva geliyor  (Okunma sayısı 417 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Zafer Yelen ve Tony Sylva geliyor
« : 22 Haziran 2008, 21:33:28 »
Trabzonspor'da yapılan transferlerin ardından futbolcular da iddialı açıklamalarda bulunmaya başladı.

Bordo - mavili takımın Bursaspor'dan transfer ettiği Egemen, uyum sorununu kısa sürede aşmaları durumunda büyük başarılara imza atacaklarını ifade ederek, "Trabzonspor her zaman şampiyonluğa oynar. Bizler de buna ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"KAMP SÜRECİ ÇOK ÖNEMLİ"

Trabzonspor'un Bursaspor'dan büyük umutlarla transfer ettiği Egemen Korkmaz iddialı açıklamalarda bulundu. Egemen, yeni transferlerin Trabzonspor'da başarılı olacağına inandığını belirterek, "Yeni bir takımız. Yeni gelen bir çok arkadaş gibi, eskilerden de çok kaliteli isimler takımda kaldı. Buraya gelen futbolcular da mutlaka seçilerek ve izlenerek gelmişlerdir ve Trabzonspor'a en iyi şekilde hizmet edeceklerdir. Kısa vadede belki bir uyum sorunu yaşanabilir, ama Ersun hocanın en büyük özelliği futbolcuları maçlara hem fiziksel olarak, hem de zihinsel olarak iyi hazırlaması. Bu açıdan ciddi anlamda bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Kamp sürecini iyi atlatırsak, iyi bir başlangıçla sonunu da iyi getiririz" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUĞA ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Egemen, Trabzonspor'un hedefinin her zaman büyük olduğunu ifade ederek, "Trabzonspor çok büyük bir camia ve hedefleri her zaman büyük olacaktır. Trabzonspor'un hedefi her zaman şampiyonluktur. Geçmişinde de bir çok şampiyonluk bulunuyor. Hocamızla yapacağımız toplantıların ardından bizde üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Tabi ki Trabzon şehrine ve Trabzonsporlular'a şampiyonluk yakışır. Bu bir gerçek. Bizlerde buna ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Genç bir takım olmalarının dezavantaj yaratacağını düşünmediğini söyleyen Egemen, "Bir takım da genç futbolcuların olduğu gibi, tecrübeli futbolcuların olması da normal. İyi bir kamp süreci geçirirsek çok başarılı bir takım olacağımıza inanıyorum. Bir takımın genç veya yaşlı olması çok önemli değil. Önemli olan sahadaki icraat. Çalışmalarımızı sahaya iyi yansıtırsak, herkesin beğeniyle izlediği bir takıma ulaşacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Egemen, taraftar baskısının kendisini çok fazla etkilemediğini de vurgulayarak, "Ben yapı gereği saha dışını fazla umursamam. Sahaya çıktığımda sadece işimi düşünüyorum. O açıdan çokta fazla etkileneceğimi düşünmüyorum. Ama olumlu yanları olacağına inanıyorum. Taraftarın bizi maça hazırlaması çok önemli. Trabzon'un çok ateşli taraftara olduğunu biliyorum" diye konuştu.

"TRABZONSPOR'DA YENİ BİR SAYFA AÇTIM"

Egemen, Trabzonspor'da yepyeni bir sayfa açtığını belirterek, "Bursa'ya maça giderken ne hissedeceğimi bilmiyorum. 6 sezon oraya hizmet ettim. Orayla ilgili asla olumsuz bir şey düşünmem. Ama bundan sonra tek düşüncem Trabzonspor'un başarısı. İnşallah başarılarla dolu yepyeni sayfalar açarım. İnsanların tepkileri mutlaka olacaktır, ben onları olumlu karşılıyorum. Ama sonuçta profesyonel futbolcularız. Bizlerin de bazen kendi hayatlarıyla ilgili kararlar alması gerekiyor. Ben de kendim açısında doğru bir karar aldığımı düşünüyorum" dedi. Egemen, Milli formayı giymeyi çok istediğini de ifade ederek, "Milli takımın başarısı hepimizi sevindiriyor. İnşallah kupayı da kaldırırlar. Şu ana kadar Milli takıma çağırılmadım ama mutlaka bir sebebi vardır. İnşallah Trabzonspor'da başarılı olurum ve o formayı giyerim" şeklinde konuştu.

TONY SYLVA VE ZAFER YELEN GELİYOR

Öte yandan transfer çalışmalarını da tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor'da Genel Sayman Mahmut Aksu, Avrupa'ya giderek daha önce anlaşmaya vardıkları Hansa Rostock'lu gurbetçi futbolcu Zafer Yelen ve Lille'den transfer edilen Senegal Milli takım kalecisi Tony Sylva'yı Salı günü Trabzon'a getirecek. Bu futbolculara Çarşamba günü resmi sözleşmenin imzalatacağı açıklandı. Öte yandan menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilen Kamerunlu futbolcu Song'la da temaslar sürüyor.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net