Gönderen Konu: Botaşspor'da Galibiyet Sevinci..  (Okunma sayısı 652 defa)

Çevrimdışı YuRY

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 17.264
  • Puan 1606
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Botaşspor'da Galibiyet Sevinci..
« : 18 Kasım 2006, 05:46:53 »
Botaşspor'da Galibiyet Sevinci..

--------------------------------------------------------------------------------


Botaşspor Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, FIBA Bayanlar Eurocup'ta C Grubu'nda Yunanistan'ın Apollon Ptolemaida takımına karşı aldıkları galibiyet için sevinçli olduklarını söyledi.

Yıldızoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, lige sancılı başladıklarını belirterek, Avrupa kupası maçlarına 2 yıldır ara verdiklerini hatırlattı. Takımdaki çekirdek kadroyu biraz daha tecrübelendirip, ardından Avrupa kupası maçlarına katılmayı düşündüklerini belirten Yıldızoğlu, ''Ancak, aldığımız kararla bu yıl erken dönüş yaptık'' dedi.

Yıldızoğlu, takım kadrosunun Avrupa maçları için yeterli olduğunu ancak, daha iyi basket oynamaları gerektiğini belirterek, ''Hiç kötü olmayan bir takımı yendik. Ancak, daha iyi ve akıcı oynamamız lazım. Galibiyet için sevinçliyiz ve oyuncularımı kutluyorum. Oyun olarak alacak daha çok yolumuz var'' diye konuştu.

Taraftarlara da, kendilerini yalnız bırakmamaları çağrısında bulunan Yıldızoğlu, ''Türkiye de şampiyon olabilir, Avrupa'da çeyrek finale kadar yükselebiliriz. Bunun için Adana seyircisinin desteğini almamız gerekiyor. Seyircinin ilgisizliğinde, bizim de mutlaka hatamız olabilir. Daha iyi basketbol izlemeleri için çalışacağız. Cumartesi günü yapacağımız Tarsus Belediyesi maçına tüm seyircilerimizi bekliyoruz'' diye konuştu

Kaptan Aylin de, galibiyet için sevinçli olduklarını ifade ederek, amaçlarının, hem Adana'ya, hem de Botaşspor camiasına güzel basketbol izlettirip, galibiyet alıp, Avrupa'da ilerlemek olduğunu söyledi.