Gönderen Konu: Çankaya Üni. Üst Üste İkinci Maçını Kazandı  (Okunma sayısı 561 defa)

Çevrimdışı YuRY

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 17.264
  • Puan 1606
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Çankaya Üni. Üst Üste İkinci Maçını Kazandı

--------------------------------------------------------------------------------
Çankaya Üniversitesi ligin üçüncü haftasında kendi evinde oynadığı Sakarya As Akyazı maçını kazanarak üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Sezona mağlubiyetle başlayan ancak evinde oynadığı Ceyhan Belediyesi ve Sakarya As Akyazı maçlarını galibiyetle tamamlayan Çankaya Üniversitesi puan cetvelinde averajla altıncı sırada yer aldı. Ankara temsilcisinin antrenörü Haluk Bilgin Sakarya as Akyazı takımının çok iyi bir takım olduğunu ve zaman zaman zorlanmalarına karşın tecrübe farkı ile galip geldiklerini belirtti. Bilgin, “Rakibimiz çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmişti. Adana deplasmanında da Ceyhan Belediyesi’ni mağlup etmeyi başarmıştı. Çok iyi bir kadroları var. Gerçekten maç içerisinde mücadeleyi hiç bırakmıyorlar. Biz bir ara zorlanmamıza karşı tecrübeli oyuncularımızın kritik zamanlarda devreye girmesi ile galip geldik. Pınar bu maçta 18 sayı ve 8 top çalma ile oynayarak galibiyette önemli rol oynadı. Tiffany pota altını çok iyi kullandı. Betül tecrübesi ile kritik zamanlarda sorumluk aldı. Yeni transferimiz Tuğba özellikle savunmada çok başarılıydı. Önemli bir galibiyet aldık. Sakarya As Akyazı takımını da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Hafta sonunda Fenerbahçe’yi konuk edeceklerini de ifade eden Bilgin, “Rakibimizin gücünü biliyoruz. İyi mücadele ederek, izleyenlere göze hoş gelen bir basketbol oynamaya çalışacağız. Ben oyuncularıma güveniyorum. Zor maç ancak galip gelmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.