Gönderen Konu: Efes Pilsen, Tau Karşısında İstediğini Alamadı..  (Okunma sayısı 878 defa)

Çevrimdışı YuRY

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 17.264
  • Puan 1606
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Efes Pilsen, Tau Karşısında İstediğini Alamadı..

--------------------------------------------------------------------------------
Euroleague'deki temsilcilerimizden Efes Pilsen, deplasmanda oynadığı Tau Ceramica maçından 68-65 mağlup ayrıldı.

Kaya Peker ve Serkan Erdoğan'lı Tau Ceramicakarşısında maça iyi başlayan Efes Pilsen, Andrew Nicholas. Cenk Akyol ve Ermal Kurtoğlu ile sayılar bulurken, ev sahibi Tau Ceramica ise temsilcimize Scola ve House ile cevap verdi ve karşılaşmanın ilk periyodu 15-15'lik eşitlikle geçildi. İkinci periyotta ekibimize oranla daha iyi bir oyun sergileyen İspanyol ekibi Scola'nın etkili oyunu ile farkı açmaya başlarken temsilcimiz Andrew Nicholas'ın dış atışları ve Ermal Kurtoğlu'nun pota altında bulduğu sayılarla farkı arttırmamaya çalışsa da ilk yarı Tau Ceramica'nın 39-28'lik üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan ekibimiz etkili savunması ile rakibinin şut yüzdesini düşürürken, özellikle Andrew Nicholas'ın performansı ve Cüneyt Erden ile Haislip'in skoa katkısı ile farkı eriterek final periyoduna 56-51 geride girdi. Karşılaşmanın final periyodunda savunma anlayışını değiştirmeyen Efes Pilsen, rakibine oranla daha iyi bir oyun sergilerken rakip potada bulduğu sayılar öne geçmesine katkı yapmadı Tau Ceramica bu zorlu karşılaşmayı 68-65 galibiyet ile tamamladı. Tau Ceramica'da forma giyen milli oyuncularımızdan Kaya Peker karşılaşmada 5 sayı kaydederken Serkan Erdoğan sayı bulamadı.

TAU CERAMİCA (68): Prigiani 8, Planinic 8, Scola 17, Rakocevic 9, House 10, Teletovic 9, Splitter 2, Kaya Peker 5

EFES PİLSEN (65): Cenk Akyol 11, Marcus Haislip 5, Kerem Gönlüm 5, Cüneyt Erden 7, Andrew Nicholas 18, Nicola Prkacin 5, Mustafa Abi 3, Ermal Kurtoğlu 11

1.PERİYOT: 15-15
2.PERİYOT: 24-13
3.PERİYOT: 17-23
4.PERİYOT: 12-14
__________________