Gönderen Konu: "Kızlarımız alınlarının akıyla.."  (Okunma sayısı 568 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
"Kızlarımız alınlarının akıyla.."
« : 07 Haziran 2008, 08:32:09 »
"Kızlarımız alınlarının akıyla.."

G.Saray'da Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Dedehayır, TBBL'de play-off final serisinin son maçında şampiyonluğu F.Bahçe'ye kaptırmalarına rağmen, oynanan oyundan memnun olduğunu belirtirken, "Söyleyecek fazla bir şey yok, kızlarımız alınlarının akıyla sonuna kadar mücadele ettiler" dedi!

Dedehayır, yaptığı açıklamada, final serisinde iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, "Söyleyecek fazla bir şey yok, kızlarımız alınlarının akıyla sonuna kadar mücadele ettiler. Hepsini kutluyorum. Şampiyon olduğu için Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum. Bu sezon sakatlıklardan dolayı çok sıkıntı çektik. Özellikle play-offlar öncesi sakatlanan Anderson ve Şebnem'in eksikliği bizi olumsuz etkiledi. Ama biz her şeye rağmen son maça kadar iyi mücadelemizi verdik" diye konuştu.

Ahmet Dedehayır, Fenerbahçeli taraftarların karşılaşma boyunca kendilerine ve oyuncularına küfürlü tezahüratta bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Maç içinde olan olaylar basketbol adına çok üzücü. Özellikle oyuncumuz Esra'ya 40 dakika boyunca koro halinde küfür edilmesi utanç verici. Bundan önceki maçta Fenerbahçe Kulübü yöneticisi Murat Özaydınlı geldi yanımızda maçı izledi. Taraftarımızın kendisine yönelik küfürlü tezahüratlarını engelledim ve onları sakinleştirdim. Ama dün akşam maçın başından sonuna kadar yarım metre mesafeden bize her türlü küfür edilmesine rağmen Fenerbahçe Kulübü yöneticileri bunu engellemedi. Hatta Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yanımıza geldi ve bizim stadımızda kendisine küfür edildiğini belirterek, yapacak bir şeyinin olmadığını söyledi. Seyirciyi tahrik etmememizi söyledi."

Dedehayır, maçın oynandığı Caferağa Spor Salonu'nun atmosferinin çok boğucu olduğunu ve karşılaşma oynanmaya müsait olmadığını da dile getirdi.