Gönderen Konu: Telefonla tehdide 26 sayılık cevap!  (Okunma sayısı 555 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Telefonla tehdide 26 sayılık cevap!
« : 07 Haziran 2008, 08:28:53 »
Telefonla tehdide 26 sayılık cevap!

F.Bahçe Bayan Basketbol Takımı'nın yıldızı Pondexter'a G.Saraylı olduklarını söyleyen fanatiklerden tehdit mesajları geldi. Pondexter, "Mesaja kızdım. Cevabı salonda verdim" dedi..

VOLKAN ÜSTÜYILDIZ / Sabah

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında önceki gün oynanan Bayanlar Basketbol Birinci Ligi play-off finali üçüncü maçı öncesinde, sarı-lacivertli takımın ABD'li yıldızı Cappie Pondexter'a taciz ve tehdit mesajları geldiği öğrenildi. Müthiş performansıyla iki sezondur takımı Fenerbahçe'yi sırtlayan Cappie Pondexter, daha önce yine Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanan lig maçında Galatasaray tribünlerine dönerek formasını öpünce, sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti. Ancak bazı fanatikler, Amerikalı oyuncuya duydukları tepkiyi tehdit ve taciz mesajları göndermeye kadar götürdü.

Sakın maça gelme
Kendilerini Galatasaray taraftarı olarak tanıtan; kimliklerini gizleyen ancak cep telefonu numaralarının Pondexter'in cep telefonunda görüneceğini hesap edemeyen bazı fanatikler, karşılaşmadan önce Pondexter'ın telefonuna hakaret ve küfür dolu mesajlar gönderdi. 'Sakın maça gelme. Yoksa oradan çıkamazsın' tehdit cümlelerinin yanı sıra küfürler de içeren mesajlar, Pondexter'ı daha da motive etti. "Chicago'da sokaklarda büyüdüm. Sokakta kendimi erkek basketbolculara kabul ettirebilmek için savaştım" diyen Pondexter, SABAH'ın konuyla ilgili sorularını yanıtladı.

Onlar korksunlar'
ABD'li oyuncu, böyle bir olayın ilk kez başına geldiğini söylerken, "Sporcu olduğunuz zaman tepkilere tabii ki alışık olmanız gerekir. Ama bu, tepkiyi de aşan bir şey. Mesajları aldığımda gerçekten çok şaşırdım. Sinirlendim ama bir yandan da çok komik buldum. Korkmak ve çekinmenin aksine bu mesajlar beni maça daha çok motive etti. Bu olayı arkadaşlarıma da anlattığımda, onlar da beni desteklediler ve iyice kenetlendik. O mesajı yazanların tehditlerinden kesinlikle korkmuyorum. Asıl onlar benden korksun" dedi. Fenerbahçe yetkililerinin tehdit mesajı gönderenler hakkında savcılığa başvurmayı düşündüğü öğrenildi.