Gönderen Konu: Türk Telekom Asım Pars ile imzaladı  (Okunma sayısı 534 defa)

Çevrimdışı black_tower91

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.472
  • Puan 48
  • Cinsiyet: Bay
  • DAvid Villaa
    • MSN Messenger - black_tower91@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Türk Telekom Asım Pars ile imzaladı
« : 11 Haziran 2008, 23:47:54 »
Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom, Serkan Erdoğan'dan sonra Asım Pars'ı da renklerine bağladı.








Transfer sezonunun en hızlı takımlarından Türk Telekom, Pınar Karşıyaka'nın tecrübeli pivotu Asım Pars ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan ve Asım Pars'ın transferiyle güçlerine güç kattıklarını belirten Türk Telekom Basketbol Şubesi Genel Menajeri İrfan Yücesoy, "Asım Pars, Rusya'daki Lokomotiv Rostov takımındaki deneyimlerinin ardından Pınar Karşıyaka'da çok iyi bir sezon geçirdi. Yeniden Türkiye'ye dönerek kendine geldi. Çok deneyimli ve olgun bir basketbolcu. Takımımıza büyük katkı yapacağına inanıyoruz" diye konuştu.

 

Bu transferle birlikte 4 iyi uzun oyuncuya sahip olduklarını vurgulayan Yücesoy, "Bu sayede rotasyonu daha da derinleştirebileceğiz. Haftada 3 maç yaptığımız dönemde uzun rotasyonu çok önemli olacak ve Asım bize büyük fayda sağlayacak. Serkan Erdoğan'ın transferinden sonra Asım'ın da transferini gerçekleştirerek şampiyonluğun en büyük favorisi duruma geldik" dedi.

 

El-Amin'in transferiyle ilgili bir soruya da cevap veren Yücesoy, "El Amin'e Ukrayna'dan astronomik bir teklif geldi. Zaten bu bölgenin takımları böyle teklifler yapabiliyor. Maddi olarak bununla baş etmek zordu. Türk Telekom olarak artık Avrupa'da da marka olduk. Bize gelmek isteyen çok sayıda yıldız var. Yeni sezonda El-Amin'in boşluğunu hissedeceğimizi sanmıyorum" şeklinde cevap verdi.

 

Türk Telekom'a geldiği için çok mutlu olduğunun altını çizen Asım Pars, Türk Telekom'un çok büyük bir camia olduğunu ve kariyeri için önemli bir transfere imza attığını söyledi. Daha önce de bu takıma transferinin gündeme geldiğini, ancak gerçekleşmediğini anlatan Pars, "Önümüzde zorlu bir sezon var. Türk Telekom olarak büyük başarılara imza atmak istiyoruz" dedi.

 

Takımda Wright, Dudley ve Lang gibi pivotların yer aldığının hatırlatılması üzerine konuşan Pars, "Takımda rekabetin olması her zaman başarıyı getirir. Zaten her takımda 4-5 tane uzun oyuncunun olması gerekir. 2-3 uzunla bu iş olmaz. Lig uzun bir maraton. Uzun oyuncular olarak dakikaları paylaşarak rotasyonu sağlayacağız ve bu başarıyı getirecek" diye konuştu.