Alıntı yapılan: ramazan934 - 01 Temmuz 2008, 18:47:30Alıntı yapılan: schoot9 - 01 Temmuz 2008, 18:46:01Alıntı yapılan: Torres 9 - 01 Temmuz 2008, 18:44:35Kimin Maçında çıkmışım lan ? Sor Bakalım duyulmuşmu böyle şey maç tam sinir olmusum çıkTın . sinirden oluyom Saten balına Macın yarısında ss alıyon deli misin divane mısn . saten arkadan kaydın gole giderkeneet sn şuan bnmle oynadıında hç çıkmadın bide eet maçın 80 dk gibi ss alınır sn ramazan 50 den snra her golde alıon...LAN NİE CIKIYO O ZAMAN MACTAAAN1.cisi Büyüklerine saygılı davran.lan lı lunlu konuşma2.cisi Her Golden sonra ss alıyon qw yapıon Delirtiyon adamı macın ortasında ss alındıgı nerde gorulmus . -si- -si-
Alıntı yapılan: schoot9 - 01 Temmuz 2008, 18:46:01Alıntı yapılan: Torres 9 - 01 Temmuz 2008, 18:44:35Kimin Maçında çıkmışım lan ? Sor Bakalım duyulmuşmu böyle şey maç tam sinir olmusum çıkTın . sinirden oluyom Saten balına Macın yarısında ss alıyon deli misin divane mısn . saten arkadan kaydın gole giderkeneet sn şuan bnmle oynadıında hç çıkmadın bide eet maçın 80 dk gibi ss alınır sn ramazan 50 den snra her golde alıon...LAN NİE CIKIYO O ZAMAN MACTAAAN
Alıntı yapılan: Torres 9 - 01 Temmuz 2008, 18:44:35Kimin Maçında çıkmışım lan ? Sor Bakalım duyulmuşmu böyle şey maç tam sinir olmusum çıkTın . sinirden oluyom Saten balına Macın yarısında ss alıyon deli misin divane mısn . saten arkadan kaydın gole giderkeneet sn şuan bnmle oynadıında hç çıkmadın bide eet maçın 80 dk gibi ss alınır sn ramazan 50 den snra her golde alıon...
Kimin Maçında çıkmışım lan ? Sor Bakalım duyulmuşmu böyle şey maç tam sinir olmusum çıkTın . sinirden oluyom Saten balına Macın yarısında ss alıyon deli misin divane mısn . saten arkadan kaydın gole giderken
. arkadan kaymak yasak diyoz bana kayıyorlar diye bana kayıyon . atmadıgıma dua et
Ben salağım özür dilerim..!!
Beyler FeaRLeSs'ın bu turnuvayla hiçbir alakası kalmadı merak etmeyin..