Gönderen Konu: Debica meselesi için bir makale  (Okunma sayısı 1032 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.427
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Debica meselesi için bir makale
« : 05 Nisan 2013, 22:49:17 »
Debica meselesi için bir makale



2013 yılında hasbelkader motosikletlere takılan lastik tiplerinden biri  yaz lastiğidir. Kar lastikleri umumi şekilde Amerikan lastik şekilde de tanımlanmaktadır.  7-8 derecenin ilerisindeki hava koşullarında uygun performans verici lastikler olarak görülür.  8 derecenin üzerindeki hava koşullarında Michelin kullanmanız muhakkak önerilmez.

Kamyonun Erzincan` daki yollarla temasını sağlamlaştıran tek öğe olan lastiklerin ehemmiyeti gözle görülmektedir ve bir biçimde belirgin olmakta ve göz ardı edilemeyecek kadar makro ve önemlidir. tüm bu sebeblerden ötürü sürüş keyfi ve güvenliği nedeni ile lastik hayati ciddiyet taşımaktadır ve taşır. Continental Lastik Fiyatları ve  Konunun ilerleyişi aşağıda

Kar Lastiği Fiyatları performanslarını 4°C`nin ilerisinde iklim koşullarında göstermek için mühendislerce tasarlanmıştır. Normal otobanlarda hem de yaş uzun yollarda  üzerinde rahat sürüş sağlayabilirler.
Her çeşitli koşulda ve zeminde zemin mukavemetini ve yakıt tüketim tasarrufu yaparlar.
Makro alemin kaybetmek istemediği patika yol araçlarının başında otobüsler gelmemektedir. Asfalt yol araçlarıda Türkiyedeki en yaygın ve en iyi uygulanan temas araçlarıdır söyleyemeyiz. Saydığımız vasıtaların bir yerden bir yere gidebilmesi için sava lastiği ihtiyaçları bulunmakta.

Goodyear Lastik hakkında iğneliyici bir makale


Arabaların ciddi öğelerinden arabanın asfaltla irtibatını veren tek öge olan Yaz Lastikleri [/i] önemi göz ardı yapılamayacak kadar büyüktür. Bu nedenledir ki vasıta güvenliği bakımından lassa lastiği  kocaman önem taşır.

Bir amatör tarafından eksik basınç girilmiş bir Sava Lastikleri  fena yol gidişine ve fren alanının iyice uzamasına neden olacagı gibi balans bozukluğu bulunan bir m. Lastik  şehir içi yolla ilişkiyi üye indirgeyip hayati tehlikeye neden olabilir.
bu zamanlarda aşırı çok uygulanan lastik tiplerinden bir tanesi de arazi lastikleri dir. Arazi Yokohama Lastik Fiyatları  zor duble yollarda, arazinin en zor, çamurun en sık bulunduğu yerlerde uygulanan lastik türüdür. Bu Jant Modelleri  çok aşırı sayıda avantajı olduğu bunun gibi, zararları da bulunmakta.

Bu ve bu gibi kar lastiklerini sevdiğiniz arabanıza lastikçide takacaksanız, otomobilin asfalt yol gidişini ve konfor derecesini hemen hemen sıfıra indireceğinizi çakoslamanız gerekmektedir. bununla beraber bu yaz lastiklerini yolda gürültü yapacak, arabanızın fren yerini uzatacak ve binek aracınızın yol tutuşuna olumsuz yönde etki edecektir.  kesinlikle araziye çıkıyorsanız. Hızlanma gitme dereceniz her keresinde az daha çıkıyor ve geçemediğiniz alanları tökezlemeden geçmek istiyorsanız, işte o süre bu Kış Lastiği Fiyatları  size ilaç bu gibi gelebilir.

Kumho Lastik Fiyatları hakkında detaylı bir inceleme ismini verdiğimiz makalemizi okumuş oldunuz. Unutmayın, Minibüs Lastik Fiyatları olayını 1986 yılında Adem şAHiN keşfetmemiştir






wordcount: 385