Gönderen Konu: Gözler hakemde olacak  (Okunma sayısı 792 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Gözler hakemde olacak
« : 24 Mart 2007, 10:02:08 »
Gözler hakemde olacak
A Milli Takımımız’ın bu akşam Atina’da Yunanistan’la oynayacağı grup liderliği maçında gözler Alman hakem Wolfgang Stark’ın üzerinde olacak. Hürriyet Gazetesi'nin 24 Mart 2007 tarihli haberine göre,Yunanistan’ın Alman teknik direktörü Otto Rehhagel’in vatandaşı olduğu için endişe duyduğumuz Stark’ın en önemli özelliği; ev sahibi takım yanlısı yönetim göstermesi ve sertliğe izin vermemesi...

Olaylı Valencia-Inter maçını yöneterek dikkatleri üzerine çeken Wolfgang Stark, ülkesi Almanya’da da oldukça popüler. Bu sezon Bundesliga’nın en çok (18) maç yöneten hakemi olan Stark, 2. Lig«de 5, Almanya Kupası«nda da 2 kez görev aldı. 25 maçta toplam 76 bin 500 Euro ile en fazla kazanan hakem olan Stark«ın arkasında ikinci sırada 17’si Bundesliga, 3«ü 2.Lig, 1’i de kupa maçı olmak üzere 21 maçta 70 bin 200 Euro ile ünlü Markus Merk geliyor.

Önemli maçların hakemi

20 Kasım 1969’da doğan Wolfgang Stark, 1994 yılından beri Almanya Futbol Federasyonu (DFB) hakemi. 1997’den bu yana Almanya 1.Futbol Ligi«nde (Bundesliga) maç yönetmeye başlayan Stark, bu sezon özellikle önemli maçlarda görev aldı. Schalke-E.Frankfurt (1-1) maçında 3 sarı kart gösteren Stark’ın kendisine yapılan itirazlarda affı yok. Bu durumlarda taviz vermiyor ve hemen kartına sarılıyor.

Münih yakınlarındaki Landshut'ta oturan Bavyeralı Stark«a Bayern Münih«in maçları verilmiyor.

Bu sezon Bundesliga«da yönettiği 18 maçta 79 kart gösteren Wolfgang Stark, 2.Lig’deki 5 maçta da 12 kez sarı kartına başvurdu. Stark bu sezon Bundesliga«da yönettiği Bochum-Hamburg maçında Van der Vaart«a, Hamburg-Werder Bremen (1-1) maçında ise Mahdavikia«ya olmak üzere iki kırmızı kartını da Hamburg«lu futbolculara gösterdi.

İtalyanlar ateş püskürüyor

Bu sezon Şampiyonlar Ligi«nde O.Lyon-Real Madrid (2-0), Kopenhag-Manchester United (1-0) ve Shakthar Donetsk-Roma (1-0) maçlarında başarılı yönetimiyle dikkat çeken Stark olaylı Valencia-Inter (0-0) maçında, Inter«in iki penaltısını vermeyerek başarısız bulundu.

Ev sahibi takım yanlısı yönetim gösteren, tatlı-sert futbolu seven bir tarzı olan Stark, aşırı sertliğe ise kesinlikle izin vermiyor.1.90 metrelik boy avantajını iyi kullanıyor. Kondisyonu iyi olan Stark«ın ofsaytlarda ise çoğu kez yardımcılarıyla uyumsuzluğa ve yanılgıya düştüğü görülür.

Evli ve bir çocuk babası olan banka memuru Wolfgang Stark, 1999 yılından beri FIFA kokartı takıyor ve 13 kez de milli maçlarda görev aldı.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...