Gönderen Konu: "Hem savunuyoruz hem atıyoruz"  (Okunma sayısı 817 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Hem savunuyoruz hem atıyoruz"
« : 25 Mart 2007, 14:15:55 »
"Hem savunuyoruz hem atıyoruz"
Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde oynadığı 4 maçı da kazanan Türkiye, 7 grupta oynanan elemelerin en başarılı iki takımından biri oldu. Grup elemelerinde bugüne kadar oynanan tüm karşılaşmalarda Türkiye ile birlikte sadece (F) Grubu lideri İsveç puan kaybetmezken, diğer takımların tümü puan yitirdi. (C) Grubu'nda fırtına gibi esen Türkiye, 4 maçta 4 galibiyet alırken, 12 gol atıp, kalesinde ise sadece 1 gol gördü. İsveç ise (F) Grubu'nda 4 maçını da kazanıp, 8 gol attı ve 2 gol yedi.

-EN İYİ İKİ SAVUNMACI-

Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde Türkiye, Rusya ile birlikte en iyi iki savunmacı takım oldu. Elemelerde 4 maçta kalesinde 1 gol gören Türkiye, maç başına 0,25 gol yeme oranı yakalarken, Rusya ise 5 maçta 1 gol yiyerek, maç başına 0,20 ortalama tutturdu.

-EN GOLCÜLER ARASINDA-

Türkiye, 7 eleme grubu içinde en golcü takım olan Almanya'nın ardından, 4 maçta 12 gol (Maç başına 3 ortalama) ile en iyi takımlar arasında yer aldı. Elemelerde (D) Grubu lideri 5 maçta 21 gol atan Almanya, maç başına 4,2 ortalama tutturarak tüm takımlar içinde zirvede tek başına kaldı. San Marino (27 gol yedi) ve Güney Kıbrıs'ın (15 gol yedi) bulunduğu (D) Grubu'nda yer alan diğer takımlardan Çek Cumhuriyeti, 5 maçta 14 gol (Maç başına ortalama 2,8) ve Slovakya 5 maçta 15 golle (Maç başına ortalama 3) oynadılar. Hırvatistan da 5 maçta 15 golle, maç başına 3 ortalama tutturarak, Slovakya ve Türkiye ile birlikte en golcü 2. takımlar arasında yer aldı. (A) Grubu'nda Portekiz, (B) Grubu'nda da Fransa 5 maçta 12 gol atarak, (Maç başına ortalama 2,4) gol sayısında Türkiye ile aynı gol sayısına ulaştı.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...