Gönderen Konu: "Tarihteki yerimizi aldık"  (Okunma sayısı 721 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Tarihteki yerimizi aldık"
« : 25 Mart 2007, 14:10:20 »
"Tarihteki yerimizi aldık"
Milli Takımımız Yunanistan'ı Atina'da 4-1 mağlup ederek tüm ülkeyi sevince boğarken, Fatih Terim karşılaşmadan sonra oyuncularının büyük bir özveriyle oynadığını ve galibiyeti hakettiklerini söyledi. Fatih Terim sözlerine şu şekilde devam etti:

"Yunanistan Türkiye maçı öncesi oyuncularıma video analizleriyle her şeyi gösterdim. Oyun içerisinde nasıl oynamaları gerektiğini tek tek hepsine anlattım. Yunanistan taraftarları konusunda oyuncularıma çeşitli uyarılarda bulundum ve onlar da üzerlerine düşeni en iyi şekilde yaptılar."

Terim Yunanistanlı taraftarların İstiklal Marşımızı ıslıklamaları konusunda da şunları söyledi: "Yunanistanlı taraftarların İstiklal Marşımızı ıslıklamaları hiç hoş olmadı ama bizi burada gerçekten çok iyi ağırladılar. Başta Yunanistan Futbol Federasyonu Başkanı olmak üzere bizimle her konuda ilgilendiler. Onlara buradan teşekkür ediyorum. Bizim de onları Türkiye'de en iyi şekilde ağırlayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Fatih Terim sözlerine şu şekilde devam etti: "Türk futbolu 1990'dan beri kaydettiği aşamayı korkak futbol oynayarak değil hücum futbolu oynararak, rakibine önde basarak geliştirdi. Bu karşılaşma öncesi oyuncularımıza gol atan, hücum yapan bir futbol yapısını benimsetmeye çalıştık ve bunun da meyvesini Yunanistan karşısında aldığımızı düşünüyorum."

Deneyimli teknik direktör, Bosna Hersek'in deplasmanda Norveç'i 2-1 yenmesi konusunda ise, "Biz diğer maçlara bakmıyoruz. Bizim için önemli olan kendi futbolumuz ve sahadan aldığımız puanlar. Beni işin bu kısmı ilgilendirir" diye konuştu.

Takımdaki eksik oyuncuların olmasının önemli olmadığını belirten Terim, milli formayı giyen her futbolcunun elinden gelenin en iyisini yapacağını, İbrahim Üzülmez'ın sakatlanması ve Gökhan Zan'ın da sarı kart görerek cezalı duruma düşmesiyle ilgili olarak takıma yeni oyuncuların çağırılabileceğini söyledi.

Fatih Terim, Tuncay ve Tümer başta olmak üzere bütün futbolcularımı alınlarından öpüyorum diyerek, Atina'da tarihi bir gün yaşatan bütün futbolculara teşekkür etti.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...