Gönderen Konu: "Türklere köle olduk"  (Okunma sayısı 803 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Türklere köle olduk"
« : 25 Mart 2007, 14:13:28 »
"Türklere köle olduk"
A Milli Futbol Takımı'nın, Yunanistan'ı kendi sahasında 4-1 mağlup etmesi Yunan basınında büyük üzüntüyle karşılandı. Sport 24 Yunan milli takımının bu yenilgisini Kabus olarak nitelendirildi.

Sportnet ise, 'Yunan trajedyası' manşetini kullandı ve bu yenilgiyi Rehagel dönemi boyunca Yunan milli takımının kendi sahası içerisindeki en kötü yenilgisi olarak nitelendirdi. Bu yenilginin sorumluları ile ilgili olarak, "Maç dışında olan Nikopolidis, orta sahada bütün mücadeleleri kaybeden Angelos Basinas ve maçın başından beri kötü oynayan Takis Fissas" şeklinde yazıldı.

Sport time gazetesi ise, "Karaiskakis'te Kölelik" yazısında, Milli takımın 25 Mart bayramından Türklere boyun eğerek oryantal dansettiğini ve bu dünün Yunan futbolunun en karanlık günlerinden biri olduğunu yazdı. Tribünlerde yaşanan olayların ise utanç verici olduklarını belirten gazete, bu olaylar yüzünden cezalandırılma tehlikesinin bulunduğunu da belirtti. Atina Haber Ajansı, "Milli takımın trajik görüntüsü" başlığını kullandı. Katimerini gazetesi, "Milli takımda ne yürek ne de akıl vardı" başlıklı yazısında milli takımın beklentilerin çok altında kaldığını belirtiyor. Metrosport, "Türkiye'den 4 gol, Yunanistan için utanç verici yenilgi" başlıklı yazısında Yunan takımının rezil olduğunu ancak, Nikopolidis'in yanlışlarını, savunmada yapılan hatalar ve orta sahada hayal gücü eksikliği nedeniyle takımın bunu hakettiğini belirtiyor. Skai Tv internet sayfasında, "Rezilik" başlığını kullandı ve Türk Milli takımının çok iyi bir performans ve akıllı bir oyunla Yunan milli takımını 4-1 skorla rezil ettiklerini yazıyor. Ant1 Tv ise Yunan milli takımının, Türklerin ilk golünün ardından üstüste hatalar yaptığını ve Rehagel döneminin en kötü yenilgisini yaşadıklarını yazıyor.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...