tamam hamza abi çalışmadan erken çıkmaya çalışıcambide beckham yarınki bi ffc yöneticliğini istiyodusen beckhama sabahkini ver akşamkinin yöneticiliğinide bana verirmisin ne dersin500 mesajı geçtim +rep vercektin hamza abi
Alıntı yapılan: masumtilki - 22 Aralık 2006, 22:47:45tamam hamza abi çalışmadan erken çıkmaya çalışıcambide beckham yarınki bi ffc yöneticliğini istiyodusen beckhama sabahkini ver akşamkinin yöneticiliğinide bana verirmisin ne dersin500 mesajı geçtim +rep vercektin hamza abiolur elbette kardeşim . sabah beckham burada olmazsa ben ilgilenirim ffc 20 ile . eğer gelirse kendisi , beraber düzenleriz beckhamla . akşamki ffc 21 i de sana veririm tamam mi bu arada sana verdiğim rep sözünü de unutmadim merak etme . şimdi vereceğim + replerini . her şey için teşekkür ederim . güzel bir turnuva oldu .
Alıntı yapılan: Hamza - 22 Aralık 2006, 22:49:57Alıntı yapılan: masumtilki - 22 Aralık 2006, 22:47:45tamam hamza abi çalışmadan erken çıkmaya çalışıcambide beckham yarınki bi ffc yöneticliğini istiyodusen beckhama sabahkini ver akşamkinin yöneticiliğinide bana verirmisin ne dersin500 mesajı geçtim +rep vercektin hamza abiolur elbette kardeşim . sabah beckham burada olmazsa ben ilgilenirim ffc 20 ile . eğer gelirse kendisi , beraber düzenleriz beckhamla . akşamki ffc 21 i de sana veririm tamam mi bu arada sana verdiğim rep sözünü de unutmadim merak etme . şimdi vereceğim + replerini . her şey için teşekkür ederim . güzel bir turnuva oldu . asıl ben teşekkür ederim hamza abi görevimi yapmaya çalıştımbişey daha dicem akşamki turnuvaınn kayıtlar ve sohbet konularını sen aç diğer bütün konularını ben açayım olurmu hamza abi beckham ve sen ben mçatayken ilgilenirsiniz kendimi tek başıma denemek istiyorum diğer sitelerdeki modluğum küçük şeylerdi küçük sitelerde oldukları için ama burdaki modluk daha zormuş daha fazla ilgive beceri istiyo bana güvendiğin ve bu göevleri bana layık gördüğün için sana çookkkkkkkkkkk teşekkür ederim sana layık olmaya çalışcam
Osc Çizik Üye
yaaa abiler TR.CX'li site yapmasını bilen varmı varsa eklesin benim adresi ya yapacamda [email protected]
Alıntı yapılan: Fehmi1903 - 22 Aralık 2006, 22:02:22yaaa abiler TR.CX'li site yapmasını bilen varmı varsa eklesin benim adresi ya yapacamda [email protected]git kuzenlerine sor onlar hackerlıktan başka her şeyibilir birde söle bana kafa tutmasınlar itaat ettirrim ben adamı
Alıntı yapılan: nadir - 22 Aralık 2006, 23:03:32Alıntı yapılan: Fehmi1903 - 22 Aralık 2006, 22:02:22yaaa abiler TR.CX'li site yapmasını bilen varmı varsa eklesin benim adresi ya yapacamda [email protected]git kuzenlerine sor onlar hackerlıktan başka her şeyibilir birde söle bana kafa tutmasınlar itaat ettirrim ben adamınadir ortamı germene yok . sana daha öncede turnuvalarimiz içerisinde kimseyle tartişmamani söylemiştim . eğer aranızda bir sorun varsa bunu özelden halledebilirsiniz . sorununuzu forumumuza taşıman katilimcılarımızı rahatsiz edebilir
Alıntı yapılan: masumtilki - 22 Aralık 2006, 22:53:13Alıntı yapılan: Hamza - 22 Aralık 2006, 22:49:57Alıntı yapılan: masumtilki - 22 Aralık 2006, 22:47:45tamam hamza abi çalışmadan erken çıkmaya çalışıcambide beckham yarınki bi ffc yöneticliğini istiyodusen beckhama sabahkini ver akşamkinin yöneticiliğinide bana verirmisin ne dersin500 mesajı geçtim +rep vercektin hamza abiolur elbette kardeşim . sabah beckham burada olmazsa ben ilgilenirim ffc 20 ile . eğer gelirse kendisi , beraber düzenleriz beckhamla . akşamki ffc 21 i de sana veririm tamam mi bu arada sana verdiğim rep sözünü de unutmadim merak etme . şimdi vereceğim + replerini . her şey için teşekkür ederim . güzel bir turnuva oldu . asıl ben teşekkür ederim hamza abi görevimi yapmaya çalıştımbişey daha dicem akşamki turnuvaınn kayıtlar ve sohbet konularını sen aç diğer bütün konularını ben açayım olurmu hamza abi beckham ve sen ben mçatayken ilgilenirsiniz kendimi tek başıma denemek istiyorum diğer sitelerdeki modluğum küçük şeylerdi küçük sitelerde oldukları için ama burdaki modluk daha zormuş daha fazla ilgive beceri istiyo bana güvendiğin ve bu göevleri bana layık gördüğün için sana çookkkkkkkkkkk teşekkür ederim sana layık olmaya çalışcamtamam kardeşim . yarın akşam düzenleyeceğin ffc ye kayitlar ve sohbet topici hariç karişmayacağim ben . eşleşmelerin tümünü sen yaparsin . ilgin ve alakandan ötürü sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum . sitemizin genel moderatörü olmandan çok kısa süre geçmesine rağmen çok büyük işler başardin . paylaşim ve mesajlarinin devamını bekliyorum . yarınkı ffc mizi de en az bu akşamki kadar başari ile yöneteceğine eminim . kolay gelsin
Alıntı yapılan: Hamza - 22 Aralık 2006, 23:07:05Alıntı yapılan: nadir - 22 Aralık 2006, 23:03:32Alıntı yapılan: Fehmi1903 - 22 Aralık 2006, 22:02:22yaaa abiler TR.CX'li site yapmasını bilen varmı varsa eklesin benim adresi ya yapacamda [email protected]git kuzenlerine sor onlar hackerlıktan başka her şeyibilir birde söle bana kafa tutmasınlar itaat ettirrim ben adamınadir ortamı germene yok . sana daha öncede turnuvalarimiz içerisinde kimseyle tartişmamani söylemiştim . eğer aranızda bir sorun varsa bunu özelden halledebilirsiniz . sorununuzu forumumuza taşıman katilimcılarımızı rahatsiz edebilir ama abi msnde engellemişler nicklerine benimle ilgili ve çevremdekilerle ilgili bir sürü yalan yanlış yazılar yazıo sonra buraya gelmiş yardım beklio kürt kancık
Alıntı yapılan: nadir - 22 Aralık 2006, 23:08:44Alıntı yapılan: Hamza - 22 Aralık 2006, 23:07:05Alıntı yapılan: nadir - 22 Aralık 2006, 23:03:32Alıntı yapılan: Fehmi1903 - 22 Aralık 2006, 22:02:22yaaa abiler TR.CX'li site yapmasını bilen varmı varsa eklesin benim adresi ya yapacamda [email protected]git kuzenlerine sor onlar hackerlıktan başka her şeyibilir birde söle bana kafa tutmasınlar itaat ettirrim ben adamınadir ortamı germene yok . sana daha öncede turnuvalarimiz içerisinde kimseyle tartişmamani söylemiştim . eğer aranızda bir sorun varsa bunu özelden halledebilirsiniz . sorununuzu forumumuza taşıman katilimcılarımızı rahatsiz edebilir ama abi msnde engellemişler nicklerine benimle ilgili ve çevremdekilerle ilgili bir sürü yalan yanlış yazılar yazıo sonra buraya gelmiş yardım beklio kürt kancıksakin olmaya çalış nadir özelden tartışın adam kötü bişey demedi sadece yardım istedi aranızda bi kavga varsa bu fehminin burda yardım istemesini engelleyemez özelden yazabilirsin istediğini
Alıntı yapılan: masumtilki - 22 Aralık 2006, 23:11:04Alıntı yapılan: nadir - 22 Aralık 2006, 23:08:44Alıntı yapılan: Hamza - 22 Aralık 2006, 23:07:05Alıntı yapılan: nadir - 22 Aralık 2006, 23:03:32Alıntı yapılan: Fehmi1903 - 22 Aralık 2006, 22:02:22yaaa abiler TR.CX'li site yapmasını bilen varmı varsa eklesin benim adresi ya yapacamda [email protected]git kuzenlerine sor onlar hackerlıktan başka her şeyibilir birde söle bana kafa tutmasınlar itaat ettirrim ben adamınadir ortamı germene yok . sana daha öncede turnuvalarimiz içerisinde kimseyle tartişmamani söylemiştim . eğer aranızda bir sorun varsa bunu özelden halledebilirsiniz . sorununuzu forumumuza taşıman katilimcılarımızı rahatsiz edebilir ama abi msnde engellemişler nicklerine benimle ilgili ve çevremdekilerle ilgili bir sürü yalan yanlış yazılar yazıo sonra buraya gelmiş yardım beklio kürt kancıksakin olmaya çalış nadir özelden tartışın adam kötü bişey demedi sadece yardım istedi aranızda bi kavga varsa bu fehminin burda yardım istemesini engelleyemez özelden yazabilirsin istediğinitamam özür dilerim ama sende gördün tilki ne yazdıklarını