Gönderen Konu: Heroes of Might and Magic V (beta)  (Okunma sayısı 502 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Heroes of Might and Magic V (beta)
« : 10 Ağustos 2007, 19:27:59 »
Uzun süredir beklenilen Heroes of Might and Magic 5'in beta versiyonu oynanmaya hazır. Homm 4 faciasından sonra birçok hayran kaybeden firma, hatalarını Homm 5'te düzelttiklerini iddia ediyorlar, bakıp göreceğiz.. Oyunun beta versiyonunda sadece campaign modunu (en üstteki mod campaign olmayabilir de hiç bir şey yazmıyor.) oynayabiliyoruz. Campaign ikonuna ilk tıkladığımız anda giren video çok kalitesiz olmuş; konuşurken altta yazılar çıkmasına rağmen ses çıkmıyor, karakterlerin vücutları yeteri kadar esnek (?!?) değil, robot gibiler - siz anladınız işte. Tabiî bunlar her oyunun betasında olabilecek hatalar...


 Oyuna başladığımda çevre modellemesinin çok basit olduğunu fark ettim. Atmosfer Homm'un herşeyidir... Çevre modellemesi daha iyi olabilirdi. Her yer yemyeşil, gölgelendirme gibi unsurlar yok ama arada üstümüzden sis bulutu geçmesi  güzel olmuş, hoşuma gitti. Ayrıca müzikler de oyunun akıcı olmasını sağlıyor, güzel olmuş. Bunların dışında oyunda çözemediğim bir hantallık var.  Tıklıyorum hero gitmiyor, yolun yarısında duruyor falan, filan.. Bunun benim CPU'm ya da RAM'imden kaynaklandığını sanmıyorum.Umarım oyun çıkana kadar bu hatayı da düzeltirler.


 Savaş sistemine gelince, Homm4'ün aksine herolar savaş alanında değil 1-2-3'teki gibi savaş alanı dışından savaşın kaderini değiştirecek büyüler yapacaklar. Bu benim gibi Homm hayranlarını sevindiren bir değişiklik.Başka ekstra bir değişiklik yok. Her oyunun yenisinde olduğu gibi grafikler geliştirilmiş, karakter çizimleri güzelleştirilmiş.


 Kaleler hakkında da yazmak isterdim ama benim clientimden mi yoksa betada olmamasından mı kaynaklanıyor anlamadım, kalelerin içine giremiyorum... Şimdi yazıyı kontrol ettim de sanki oyun felaketmiş gibi yazmışım. Ee oyundan beklentim çok büyük olunca kaçınılmaz oluyor beğenememezlik. Betadaki hatalar düzeltilirse, ki düzeltilecek, Homm serisi harika bir halkayla devam edecek gibi görünüyor.
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive