Gönderen Konu: Motocross Madness (PC)  (Okunma sayısı 479 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Motocross Madness (PC)
« : 02 Ağustos 2007, 23:02:46 »
Bu oyunu Microsoft yapmış, ben kişisel olarak Microsoft’un yaptığı oyunlara hep bir önyargıyla yaklaşırım. Çünkü strateji oyunları dışında yaptığı oyunlardan (Age of Empires serisi) pek keyif aldığımı söyleyemem. Özellikle de Midtown Madness 1 ve 2 gibi akıllara zarar, insanı sinir hastası yapabilecek oyunlarını da gördükten sonra önyargım katlanarak artmıştı. Siz yanlarından 2 km/sa hızla geçerken kendilerini can havliyle sağa sola atan insanlara ne kadar katlanabilir ki insan!!!

Ama bu sefer vücudunuza bol bol adrenalin pompalayacak bir oyun var karşınızda. Adı üstünde MotoCross Madness 2, bir motocross oyunu. Çeşitli markalarda ve modellerde cross motosikletleri kullanarak çeşitli ortamlarda keyfin doruklarına çıkıyoruz. Sık sık boynumuzu, belimizi kırıyoruz ama yine de kalkıp motorun üstünde yola devam ediyoruz :)...

Oyunda Baja, Freestyle Stunt Quarries, Enduro, Nationals, Supercross, Pro Circuit,
Moto-Tag adlı yarış modları bulunuyor.

Baja: Bu modda rakiplerinize karşı yarışıp, açık arazide belli bir sıraya göre veya rasgele dizilmiş kontrol noktalarından geçmeniz gerekiyor, bu bölümde herhangi bir rota sıkıntınız yok, keyfinize göre dağ taş demeden yarışabiliyorsunuz. Gitmeniz gereken yön size yeşil bir ok yardımıyla gösteriliyor.

Freestyle Stunt Quarries: İşte bu mod benim oynarken en çok keyif aldığım, havada en akla zarar, en deli hareketleri yaparak rakiplerinize karşı puan topladığınız bölüm. Bu bölümde hiçbir kısıtlama olmadan aşırı geniş arazi içinde tepelerden vadilerden, kısacası uçmanıza elverişli her yerden atlayarak havada mümkün olduğu kadar zor hareketleri yaparak puan topluyorsunuz. İster istemez “Hadi leeeen” dedirten uçuşlar ve konuşlar veya konamayışlarla karşılaşsanız da kesinlikle çok keyifli bir bölüm. (Not: Oynarken size havada 2 farklı hareketi yaptıracak kadar vakit bırakan bir uçuş yaptıysanız muhtemelen inmeyi beceremeyeceksiniz demektir :) Ancak bunu başarırsanız çok yüksek bir puan alıp bir anda ilk sıraya oturabiliyorsunuz)

Enduro: Bu modda yine dağa taşa yayılmış olan yarış ortamında rakiplerinize karşı kontrol noktası kovalıyorsunuz. Ancak bu modun Baja’dan farkı, çok fazla sayıda nesneyle, ağaçlar, kaktüsler, binalar, otomobil – kamyon gibi araçlarla da baş etmenizin gerekmesi.

Nationals: Yine açık alanlardasınız, ancak bu sefer nereden nereye uçtuğunuzun, hangi rotayı takip ettiğinizin önemi var, eğer hazırlanmış rotadan çıkarsanız rotadan çıktığınız yerden tekrar rotaya girene kadar sonunculukta kalıyorsunuz. Oldukça zor ancak bir o kadar da eğlenceli bir mod.

Supercross: Bu moddaysa büyük bir salonda yarışıyoruz. Yine üzerinde gitmemiz gereken bol sıçramalı, çukurlu tepeli bir rotamız var. Bizi izleyen ve eğer havada vakit bulursak yaptığımız delice hareketlere (stunt) alkış tutan bir kalabalığın karşısında yarışıyoruz. Rotadan çıkarsak yine rotadan çıktığımız yere dönene kadar yarış sonuncusu sayılıyoruz.

Pro-Circuit: Bu moddaysa motocross’u profesyonelce oynuyoruz. Bir çaylak olarak başlıyor ve profesyonel bir yarışçı olma yolunda yarışıyor ve sponsorlar ediniyoruz, para kazanıyoruz.

Moto-Tag: Sadece çok oyunculu oyunlara has bir mod. Bir çeşit ebelemece oyunu. Birisi kaçıyor ve diğerleri onu kovalıyor.
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive