Gönderen Konu: Army Ranger Mogadishu (PC)  (Okunma sayısı 609 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Army Ranger Mogadishu (PC)
« : 01 Ağustos 2007, 00:23:19 »
CD kabının arkasında sizin yüksek eğitimli Birleşmiş Milletler ordusunun Army Rangers isimli operasyon kuvveti grubunun komutanı olduğunuzu iddia eden bir oyun Army Ranger Mogadishu. Sizi, daha yaz sıcaklarının kendini yeni yeni göstermeye başladığı şu günlerde Somali’ye gönderiyor bir de utanmadan Army Ranger Mogadishu. Ve üstelik bununla da kalmayıp 3 Ekim 1993 tarihli olayları yaşattığını ima ediyor Army Ranger Mogadishu. Hatta ve hatta tüm bunları takım çalışması ile; Go, Engage, Hold Position gibi emirlerle sağladığını söylüyor Army Ranger Mogadishu. İsmi de uzunmuş; kısaltmak gerek...

Bu motor su kaynattı; bi çay demlesek diyorum?

 
Çatışmaların en vahşisine hazır olun !?! 
 
 
Amerika’nın zamanında meydana getirdiği çıkartmalar, olaylar ve bölgesel savaşlar bakınız ne de güzel sonuçlar ortaya çıkartıyor. Bahaneyle oyun oynuyoruz işte; neden kötü? Irak, Afganistan, Vietnam... Somali’yi üvey mi sanmıştınız ya?

İkinci Dünya Savaşı’nın suyunu çıkarttık derken pastörize kaymaklı fıstıklı tel kadayıf kıvamında Brothers in Arms’ı oynamış ve ardından bu türde yeniden bir bekleme dönemine girmiştik. Her ne kadar WWII ile hiç alakalı olmasa da şimdilerde Battlefield 2 ile kendimizi buluyoruz; hem bu kez günümüzdeyiz ve savaş iyiden iyiye gerçekçi, zevkli. Hele bir de online trafiğine girdiyseniz haftalarca başka bir şeyi değil gözlemlemek, aklınızdan bile geçireceğinizi sanmıyorum. BF2 ile şimdilerde herkes epey eğleniyor ve bundan en çok mutluluk duyan kişiler, şüphesiz ki, FPS hayranları. O olmasa bile oynanırlığı yüksek öyle çok yapım var ki; 1-2 aylık oyunlar arasından her bünyeyi doyurabilecek bir şeyler seçip gününüzü gün edebilirsiniz. Tabii eğer hala tatil yörelerinde kendinizi bulmayıp da evin içinde sanal eğlence arıyorsanız.

 
Egzostu patlamış helikopterler burada! 
 
 
Army Ranger Mogadishu ise daha yeni piyasaya çıkıvermiş. Oyunumuz bir FPS ve 93 senesinde Somali’de gerçekleşen olayları birebir yaşatmayı tercih ediyor. Oyun esnasında 10’a yakın silah kullanma şansına sahipsiniz ve düşmanlarınızı alt edip savaşmak durumundasınız. Tek CD’lik bir oyun Army Ranger Mogadishu ve sorunsuzca yükleniyor. Gayet sade bir ana mönü karşılıyor sizi; burada isterseniz ayarlarla oynayıp yeni bir oyun başlatabilir, isterseniz de hiç bütün bunlara katlanmayıp Exit ile masaüstüne dönebilirsiniz.

Dört zorluk seçeneğinden birini seçtikten sonra oynamaya başlıyorsunuz ve kendinizi karargah gibi bir mekanda buluyorsunuz. Her bölüm, kendinden önceki bu minik bölümcük ile start alıyor ve bu bölümlerin sonuna varmak için az ilerideki helikoptere binmeniz yetiyor. Oyun içi grafiklerle hazırlanmış videolarla sık olmasa da karşılaşabiliyorsunuz ve bunlar size o anki görevinizle alakalı bilgiler veriyor.
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive