Gönderen Konu: www.gencligindunyasi.tr.cx SİTE KURDUM AMA YARDIM EDECEK BİRİ LAZIM  (Okunma sayısı 750 defa)

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • MSN Messenger - gurkandemir511@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
www.gencligindunyasi.tr.cx BENİM SİTEM AMA ŞUAN İŞLETMİYOM YARDIM EDECEK BİRİNİ ARIYOM EĞER YARIDM EDECEKSENİZ BANA MSNDEN MESAJ ATIN [email protected]

Çevrimdışı samed2194

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 14
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
ULAN SEN NE KANI BOZUK KİŞİLİKSİN BEEE BU BENİM SİTEMİN ADIYDI VALLA SEN HARBİDEN SORUNLUSUN...KUSURADA BAK.

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • Profili Görüntüle
kardeş senin site kapanmadımı yav ne var bunda adam gibi söleyebilirsin zaten siteyle ilgilenmiyom istiyosan msnden yaz bana seni admin yapayım istediğini yap sitede

[email protected]   msn adresim bu gel msnde konuşalım seni admin yapayım siteye

siteyi devralmak isteyen başkası varsa msnde yazısn veeryim siteyi hazır kategörileri filan ayarlanmış site isteyen gelsin hemen msnye

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
kardeş senin site kapanmadımı yav ne var bunda adam gibi söleyebilirsin zaten siteyle ilgilenmiyom istiyosan msnden yaz bana seni admin yapayım istediğini yap sitede

[email protected]   msn adresim bu gel msnde konuşalım seni admin yapayım siteye

siteyi devralmak isteyen başkası varsa msnde yazısn veeryim siteyi hazır kategörileri filan ayarlanmış site isteyen gelsin hemen msnye
bana var kardes bi bakalim siteye

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • Profili Görüntüle
tamam metehan kardeş msnye gel görüşelim beni msnde ilk gördüğünde söyle hatırlat