Gönderen Konu: ''Amacımız yeni Hidayetler yetiştirmek''  (Okunma sayısı 645 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
''Amacımız yeni Hidayetler yetiştirmek''
« : 07 Haziran 2008, 08:42:46 »
''Amacımız yeni Hidayetler yetiştirmek''

NBA takımlarından Orlando Magic'te forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, İstanbul'da ''Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Yaz Spor Okulları'' adıyla açacağı yaz spor okullarını tanıtırken, "Amacımız, Türkiye'ye yeni yıldızlar yeni Hidayetler yetiştirmek" dedi.

Kadıköy'deki Saint Joseph Lisesi Sosyal Tesisleri'nde antrenörlerle birlikte basın toplantısı düzenleyen Hidayet, proje hakkında bilgi verdi.

Hidayet, yıllardır bu projenin üzerinde düşündüğünü ifade ederek, ''Amacımız, Türkiye'ye yeni yıldızlar yeni Hidayet'ler yetiştirmek, tecrübelerimi gençlerle paylaşmak'' dedi.

Milyonlarca gencin kendisini idol olarak gördüğünü anlatan milli basketbolcu, ''Bu kampı yapmamızın en büyük nedenlerinden biri budur. Küçükken, idol olarak gördüğüm insanlarla aynı ortamda bulunmak, resim çektirmek, onlarla konuşabilmek bile beni mutlu ediyordu. Önümüzde milli takım için 1 ay var. Bu 1 ayda hemen hemen her gün burada bulunmaya çalışacağım. Milli takım başladığında da izin günlerimde burada bulunacağım. İnşallah onların spor hayatına bir katkıda bulunurum, basketbol sevgilerini arttırırım'' diye konuştu.

Basketbol Okulları Başantrenörü Nejat Sayman ise Hidayet'in ismine yakışan bir proje olacağını söyledi.

Basın toplantısına proje danışmanları Cem ve Murat Üner de katılırken, toplantının sonunda Saint Joseph'liler Derneği Başkanı Merter Özay ile Hidayet Türkoğlu, protokol imzaladı.

Hidayet, daha sonra basketbol sahasında çocuklarla fotoğraf çektirip, potaya şut attı. -OKULLAR 3 DÖNEM- ''Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Yaz Spor Okulları'', 16 Haziran-11 Temmuz, 14 Temmuz-8 Ağustos ve 11 Ağustos-5 Eylül tarihlerinde olmak üzere 3 dönemde hizmet verecek. Kadıköy'deki Saint Joseph'liler Derneği Spor Tesisleri'ndeki okullarda 7-9, 10-13 ve 14-17 yaş gruplarındaki öğrenciler, basketbolun yanı sıra futbol, voleybol, yüzme, tenis, resim, Fransızca dersleri görecek. Bu arada, Avrupa yakasında yalnızca ''Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulu'' adıyla ''Club Sporium'' içerisinde tüm yaz boyunca hizmet verecek bir çalışma daha başlatılacağı kaydedildi.