Gönderen Konu: Jazz Medya Günüyle Sezonu Açtı 2ekim  (Okunma sayısı 414 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.429
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Jazz Medya Günüyle Sezonu Açtı 2ekim
« : 22 Ekim 2007, 00:00:49 »
Jazz Medya Günüyle Sezonu Açtı 2ekim
Jazz Medya Günüyle Sezonu Açtı

Geçen sezon Batı Konferansı finaline yükselen ve milli oyuncu Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, düzenlenen medya günüyle sezonu açtı.

Milli oyuncu Mehmet Okur’un formasını giydiği Utah Jazz medya günüyle sezonu açtı.

Mehmet Okur hem kendi ismini taşıyan ayakkabılarını tanıtırken, kendisine sorulan soruları da cevapladı. Jazz'ın yeni transferleri ilk kez toplu olarak medya ile tanışırken, şüphesiz en büyük ilgiyi Rus Milli takımını Avrupa Şampiyonluğuna taşıyan ve MVP seçildikten sonra, yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Andrei Kirilenko aldı.

Neşeli ve keyifli geçen medya gününde, Mehmet Okur yeni ayakkabısının kendisini çok mutlu ettiğini belirtirken “NBA'de beşinci sezonumu geride bıraktım. Geldiğim noktayı düşündüğüm zaman belki 10 sene önce çok genç bir oyuncu olarak profesyonelliğe ilk adımları attığım günlerde bu bir hayal gibi gözüküyor olabilirdi. Ama çok çalışarak, büyük hedefler koyarak, düştüğüm zamanda kendimi kaldırarak bu günlere geldim. Önümde daha çok önemli hedefler var. Çalışmaya devam” şeklinde konuştu.

Kendi ismini taşıyan ayakkabıların kendisine uğurlu geleceğine inandığını belirten Mehmet Okur resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada “Geçen sezon çok eğlenceli geçti. Biz artık her yıl play-off'lara giren ve bir sezon öncesine göre önemli gelişme gösteren bir takım olmalıyız. Geçen sezon geldiğimiz noktaya biz daha önce geleceğimizi düşünüyorduk. Ancak özellikle de sakatlıklardan dolayı çok şanssız iki sezon geçirdik. Geçen yıl ise sakatlıklardan genelde uzak durmayı başardık, ve takımın yapısı ve kimyası çok iyiydi. Bu sezon da aynı havayı yakalayıp, aynı kimyayı yaratmamız lazım. O zaman başarılı olmamamız için hiç bir neden yok” dedi.

Andrei Kirilenko ile ilgili soruların ise çok fazla üstünde durmak istemediğini dile getiren Mehmet Okur “Daha önce de söylediğim gibi, Kirilenko benim çok iyi arkadaşım. Umarım sıkıntılarına bir çözüm bulunur ve takımda kalır. Onunla beraber oynamaktan zevk alıyorum. Utah Jazz olarak hedeflerimiz var. Bunlar kolay hedefler değil. Bu hedeflere AK ile ulaşmamız daha kolay olur diye düşünüyorum. Ancak ne olursa olsun, bu formayı giyen herkes çok çalışıp, her şeyini ortaya koyarak oynamak mecburiyetindedir” diye konuştu.



Mehmet Okur sezon hazırlıklarının başlamasıyla ilgili olarak ise “Sezon öncesi arkadaşlarla tekrar bir araya gelmek, yeni oyuncuları tanımak ve doğru atmosferi yakalamak açısından çok önemli. Kyrylo Fesenko çok iyi birine benziyor. Çok genç ve öğrenmesi gereken çok şey var. Burada her gün bir şeyler öğreneceğinden emin olabilir. NBA'de alışılması en zor olayların başında mutlaka fikstür yoğunluğu ve yorucu seyahatler geliyor. Belki buna hiç bir zaman tam olarak alışamıyorsun, ama genç oyuncuları en çok zorlayan unsurlardan birisi de bu yüksek tempo” diye konuştu.