Gönderen Konu: Wade Kötü, Shaq Bomba Gibi  (Okunma sayısı 490 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Wade Kötü, Shaq Bomba Gibi
« : 22 Ekim 2007, 00:03:16 »
Wade Kötü, Shaq Bomba Gibi

Yeni sezon öncesinde düzenlenen medya gününe katılan Miami Heat’de Dwyane Wade, sakatlığının tam olarak düzelmediğini belirtirken, Shaquille O'Neal kendisini çok iyi hissettiğini söyledi.

Yeni sezon öncesinde düzenlenen medya gününe katılan Miami Heat’de Dwyane Wade, sakatlığının tam olarak düzelmediğini söyledi.

Medya gününde kendisini iyi hissetmediğini söyleyen yıldız oyuncu Dwyane Wade “Sol omzum sağ omzun kadar sağlıklı değil. Amacım mümkün olduğunca kuvvetlendirmek olacak. Bazı günler kendimi çok iyi hissediyorum, bazı günler ise kötü” şeklinde konuştu.

Sezonun ilk 2 haftasını kaçırması beklenen Dwyane Wade 2006 yılında elde edilen şampiyonlukta önemli rol oynarken finallerin “En Değerli Oyuncusu” ödülüne de layık görülmüştü.

Dwyane Wade’in aksine dev pivot Shaquille O’Neal ise sezon öncesinde kendisini iyi hissettiğini söyledi. Son 4 yılda da ufak tefek sakatlıklar yaşadığını belirten Shaquille O’Neal “Son 4 yılda beni rahatsız eden sakatlıklar oldu. Ancak hiçbir zaman Riley’in ofisine gidip ‘30 maç dinlenmeliyim’ demedim. Mümkün olduğunca kendimi hazır tutmaya çalışıyorum ve maç kaçırmamaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Geçen sene teknik yönetimi çok da memnun etmeyen performans sergileyen guard Jason Williams ise normal sezonda maç kaçırmayacağını dile getirdi. Geçen sezon sakatlıklar nedeniyle sorun yaşayan isimler arasında yer alan Williams, “Oynamamak için hiçbir nedenim yok. Kendimi çok iyi hissediyorum. Uzun zamandır kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim” dedi.

Miami Heat ile yazın anlaşma sağlayan Smush Parker ise Jason Williams’ın ardından benchden gelmeyi dert etmeyeceğini ifade etti. Açılış maçında Williams’ın başlamasının kendisi için sorun olmayacağını ifade eden Smush Parker “Neden olmasın. O son 3 senedir bu takımın önemli bir parçası. Bu benim için sorun olmayacaktır” diye konuştu.

Takım kuralı nedeniyle bu sene kafa bandı takmayacağını da ifade eden Smush Parker, “Artık kafa bandı olayı sona ermiştir” diyerek bu konuya da açıklık getirdi.