Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: kezman9 - 11 Kasım 2006, 11:53:08Alıntı yapılan: Hamza - 11 Kasım 2006, 11:48:49Alıntı yapılan: beckham06 - 11 Kasım 2006, 11:43:09kardeş küfür için bişey yok ben ikisine de eşit davranıyorum30 dk da oyundan çıktığı için kurallarne diyorilk 10 dk çımmalı ama 30 da çımış yarın yapak demişve bide gol yer yemez çıkmış30. dakikada görüntü kastiği için mi çikmiş sihirbaz ? o zaman kural hatasi yapmiş . fakat maç sonu ne olursa olsun , nadirin biraz daha saygili olmasi gerekiyordu rakibine karşi . umarim bir daha böyle olmayacak . aksl takdirde ne olacağini hepiniz biliyorsunuz abi görüntü falan kasmadı yav ben gol attım hemde kalecisini geçerek kendi yaptığı hatayla gol attım aoyuncu sevinirken oyun biras kasıldı ve sonra başlama vurusuna gelindi adam zırt oyundan çıktı sorna oynucas 60 dk yi dedi böle bişe var mı ya bu durumda sihirbaz nickli katilimcimiz kural hatasi yapmiş . kurallarimiza göre görüntünün kasildiğini görürseniz , oyunun ilk 10 dakikasinda çikma hakkınız bulunuyor . fakat sihirbaz nickli katilimci 30. dakikada çikarak yanliş bir harekette bulundu. ancak nadir seninde maç sonunda ne olursa olsun rakibine biraz daha saygili olman gerekiyordu . nitekim bu durumda karşilaşmanin iptal edilip en baştan oynanmasi hakkın bulunuyordu . fakat sen bu hakkı yaptiklarinla geri teptin . ben bir daha böyle bir harekette bulunacağina inanmiyorum nadir . sana verdiğimiz firsatlari , gösterdiğimiz hoşgörüyü hiç kimse göstermezdi . bununda farkinda olduğunu biliyorum . bu yüzden bana yaklaşik 1 ay önce verdiğin sözdeki gibi davranacağina eminim . şimdiden anlayişin için teşekkür ederim . bir daha sorun istemiyorum
Alıntı yapılan: Hamza - 11 Kasım 2006, 11:48:49Alıntı yapılan: beckham06 - 11 Kasım 2006, 11:43:09kardeş küfür için bişey yok ben ikisine de eşit davranıyorum30 dk da oyundan çıktığı için kurallarne diyorilk 10 dk çımmalı ama 30 da çımış yarın yapak demişve bide gol yer yemez çıkmış30. dakikada görüntü kastiği için mi çikmiş sihirbaz ? o zaman kural hatasi yapmiş . fakat maç sonu ne olursa olsun , nadirin biraz daha saygili olmasi gerekiyordu rakibine karşi . umarim bir daha böyle olmayacak . aksl takdirde ne olacağini hepiniz biliyorsunuz abi görüntü falan kasmadı yav ben gol attım hemde kalecisini geçerek kendi yaptığı hatayla gol attım aoyuncu sevinirken oyun biras kasıldı ve sonra başlama vurusuna gelindi adam zırt oyundan çıktı sorna oynucas 60 dk yi dedi böle bişe var mı ya
Alıntı yapılan: beckham06 - 11 Kasım 2006, 11:43:09kardeş küfür için bişey yok ben ikisine de eşit davranıyorum30 dk da oyundan çıktığı için kurallarne diyorilk 10 dk çımmalı ama 30 da çımış yarın yapak demişve bide gol yer yemez çıkmış30. dakikada görüntü kastiği için mi çikmiş sihirbaz ? o zaman kural hatasi yapmiş . fakat maç sonu ne olursa olsun , nadirin biraz daha saygili olmasi gerekiyordu rakibine karşi . umarim bir daha böyle olmayacak . aksl takdirde ne olacağini hepiniz biliyorsunuz
kardeş küfür için bişey yok ben ikisine de eşit davranıyorum30 dk da oyundan çıktığı için kurallarne diyorilk 10 dk çımmalı ama 30 da çımış yarın yapak demişve bide gol yer yemez çıkmış
değiştirdim nadir