tebrikler 5 li turnuvada başarılar
hamza benim fikstürümde maçım var senle yapmamız lazım gel hamadayım
Osc Çizik Üye
bu pesimist yok kardeşim bütün gün onlinedım birdaha haftaya bugün gircem bu gece içersinde burda olmazssa haftaya yaparım ben dedim cuma günü full burdayım fakat diğer günler yokum
TBRKLER...BEYLERAlıntı yapılan: Rebel_Justice - 15 Kasım 2007, 16:30:12^^ CEMALAKKO ^^ ^^ TTÜRK ^^ ^^ İZMİRLİ ^^ ^^ HAMZA ^^ ^^ BYKILAVUZ ^^^^ PESİMİST ^^__________________________________________________________________BU İSİMLERİ TEBRIK EDIYORUM VE BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUM . KATILIMCILARA 1. SITELER ARASI 08 TURNUVASINDA 1. OLMA YOLUNDA GONULDEN BASARILAR DILIYORUM !NOT : PESİMİST VE PUSAT'IN TOPLAM PUANLARI ESIT OLDUGU ICIN ARALARINDA BIR MAÇ YAPILCAKTIR VE KAZANAN OYUNSITENIZI TEMSIL EDECEKTIR...BIDE BOLE OLSAYDI
^^ CEMALAKKO ^^ ^^ TTÜRK ^^ ^^ İZMİRLİ ^^ ^^ HAMZA ^^ ^^ BYKILAVUZ ^^^^ PESİMİST ^^__________________________________________________________________BU İSİMLERİ TEBRIK EDIYORUM VE BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUM . KATILIMCILARA 1. SITELER ARASI 08 TURNUVASINDA 1. OLMA YOLUNDA GONULDEN BASARILAR DILIYORUM !NOT : PESİMİST VE PUSAT'IN TOPLAM PUANLARI ESIT OLDUGU ICIN ARALARINDA BIR MAÇ YAPILCAKTIR VE KAZANAN OYUNSITENIZI TEMSIL EDECEKTIR...