Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => 250 KONTÖR ÖDÜLLÜ FİFA 08 TURNUVASI => KAPATILAN VEYA SONA EREN LİGLERİMİZ => FİFA 08 LEAGUES => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => ÇEYREK FİNALLER => Konuyu başlatan: Hamza - 24 Temmuz 2008, 01:29:35

Başlık: Wolborq 5 - 1 Granit
Gönderen: Hamza - 24 Temmuz 2008, 01:29:35
Wolborq V.s Granit

Karşılaşmasinin Skoru Buraya Yazılacaktir.Ayrıca Konu Altından Skor tahmininde de bulunabilirsiniz.Doğru Skoru bilene 10 puan ödül var
Başlık: Ynt: Wolborq - Granit
Gönderen: Hamza - 24 Temmuz 2008, 01:29:48
Uğur 7-1 alır  ;D
Başlık: Wolborq - Granit
Gönderen: GRANİT - 24 Temmuz 2008, 01:30:28
alabilir  ;D ;D
Gönderen: ddennizz - 24 Temmuz 2008, 01:30:45
wolborg 5-0alır
Gönderen: C3MALAKKo - 24 Temmuz 2008, 02:52:56
granit sürpriz yapabilir  :)

2-1 granit diyorum..
Gönderen: m3t3d1nh0 - 24 Temmuz 2008, 08:44:19
8-1 ugur alır :D
Gönderen: m3t3d1nh0 - 24 Temmuz 2008, 08:48:07
ßaşarılar ßeyler
Gönderen: WolborQ - 24 Temmuz 2008, 09:07:04
eywllah saolun beyler abartmayın pls :wing
Gönderen: schoot9 - 24 Temmuz 2008, 09:52:57
uğur 3-2 alır
Gönderen: BeyazKin - 24 Temmuz 2008, 12:50:04
4-0 wolborg
Gönderen: anarcihe-metalist - 24 Temmuz 2008, 13:28:40
wolborq - 2-1 alır
Gönderen: WolborQ - 24 Temmuz 2008, 13:51:09
WolborQ 5:1 Granit
Gönderen: ddennizz - 24 Temmuz 2008, 13:53:35
ahbe 5-0 dedim ben 5-1bitmiş tbrkler wolborg kupanın enbüyük adayısın :D granit aga akşam konusmustuk ama inan bana burdaki çogu kişiden iyisin sana bahsetmiştim oyüzdn takma kafana wolborg birazd daha i burdakilerden sans onla eşleşmn
Gönderen: WolborQ - 24 Temmuz 2008, 13:59:42
YA MAÇTAN SONRA NEDEN BÖLE YAPIYORSUNUZ tebrk edin ,eleştirmeyn ,gelmiş şanslıydın full q+w ,ee kardeş sende yapıon bişemi diyorum ,maç 3-0 oş kaleye kaçırdı bir tane maç sonnda oonu atsaydım felan filan ,eee şans diyon o boş kale posizyonunda km şanslıydı kalecyle vuryom atmıor düşüor önnüne LA İLAHE İLLALLAH ,  net 2 atağn var biri gol oldu biride boş kale başka yok diğerleri uzaktan felan..bende sevmiom böle anlatmayı ama napim ...sinirleniom insan bi tşk eder geçer neyse arkdaşa maçtan dolayı teşekkürler
Gönderen: ddennizz - 24 Temmuz 2008, 14:06:52
oyun beyler uztamaya gerek yok topu kale çizgisinden geçiren yenio iyi olan kazanmaz hermzamn oyun hatalarını buup sizde degerlendirin qw işi tamamen yetenek işidir  herkes yapamaz taktik var ortada ve wolborg da bnu iyi yapan bi arkadas granitde çok iyi bi oyuncu bence  ama biraz qw  ye dayalı oyun oynamalı oda bunu yapan kazanıo genelde çünki başarışar herkese
Gönderen: WolborQ - 24 Temmuz 2008, 14:17:13
oyun beyler uztamaya gerek yok topu kale çizgisinden geçiren yenio iyi olan kazanmaz hermzamn oyun hatalarını buup sizde degerlendirin qw işi tamamen yetenek işidir  herkes yapamaz taktik var ortada ve wolborg da bnu iyi yapan bi arkadas granitde çok iyi bi oyuncu bence  ama biraz qw  ye dayalı oyun oynamalı oda bunu yapan kazanıo genelde çünki başarışar herkese
bende onu diyom q+w işi yetenk işi,eywllah yorum için  knka
Gönderen: GRANİT - 24 Temmuz 2008, 14:22:55
YA MAÇTAN SONRA NEDEN BÖLE YAPIYORSUNUZ tebrk edin ,eleştirmeyn ,gelmiş şanslıydın full q+w ,ee kardeş sende yapıon bişemi diyorum ,maç 3-0 oş kaleye kaçırdı bir tane maç sonnda oonu atsaydım felan filan ,eee şans diyon o boş kale posizyonunda km şanslıydı kalecyle vuryom atmıor düşüor önnüne LA İLAHE İLLALLAH ,  net 2 atağn var biri gol oldu biride boş kale başka yok diğerleri uzaktan felan..bende sevmiom böle anlatmayı ama napim ...sinirleniom insan bi tşk eder geçer neyse arkdaşa maçtan dolayı teşekkürler

abisi maç bittikden sonra ben seni trbrik etmedimmi  ??? :o  sadece şanslıydın dedim ki öyleydinde sen 5 kez geldin 4 ü defansının kanatından qw gibi bişey yaparak 1 ide 4-1 den sonra ben defansda bas yapdım ordan araya girip attın  :'(

sonra benim 0-0 iken çeza sahasının kanatından çekdiğim şut üst deregin hemen üstünden üst aglarda kaldı,
 şutumun biri cataldan dündü,
 ortaladıgım topa eto kafayı vurdu kalcin şansla falan diregin tam dibinde kurtardı ,
 bu anlattıgım olaylar olrken sen boyna  kendi sagandan ileriye defansın arkasına topu nasıl acagını düşündügün için hatırlayamaya bilirsin   :(alk)  
ve 3-0 dan sonra kalecinide gecdiğim birposizyonda top açayim bi fazo alarak diregin dipinden dışarı çıkdı...
bunlardan dolayaı sen şanslıydın ben şanssızdım  ama sen lafı mı nerenden anladıysan başladın çins çins msj atmaya  :'(

bana şunu söyle birkez paslaşarak ortasahayı gecdinmi  ???   tüm posizyonların kendi sahandan dayayarak gelişdi...

Gönderen: GRANİT - 24 Temmuz 2008, 14:26:01

bilseydim böyle oynadıgını 7 yaşındaki amca oglunu koyardım karşına karşılıklı QW oynardınız  ;D  7 yaşındaki çocuk futboldan ne anlar anca qw  :(alk) 

neyse turnuva için herkese tşklr ....   devam eden arkadaşlarada BAŞARILAR... 
Gönderen: WolborQ - 24 Temmuz 2008, 14:29:20

bilseydim böyle oynadıgını 7 yaşındaki amca oglunu koyardım karşına karşılıklı QW oynardınız  ;D  7 yaşındaki çocuk futboldan ne anlar anc.w  :(alk) 

neyse turnuva için herkese tşklr ....   devam eden arkadaşlarada BAŞARILAR... 
sana 5 attığım için çok mutluyum , benm posizyonları hiç sölemion ,dur buraya istatislkleri  koyam
(http://img228.imageshack.us/img228/4692/adszsz6.jpg)

all şimdi sus bare 2 dkka sus ben şanslıyım all ...
Gönderen: GRANİT - 24 Temmuz 2008, 14:35:36
yav ben sana posizyona girmedinmi diyorum  1 kez  paslaşarak geldinmi kaleme ben sana bunu sordum ful kendi sahandan şişirdin topu yalansa söyle, hala anlamak istemiyorsan sanada diyecek bişeyim yok  :kus 
Gönderen: C3MALAKKo - 24 Temmuz 2008, 14:37:13
tbr uzatmayın..
Gönderen: WolborQ - 24 Temmuz 2008, 14:42:23
yav ben sana posizyona girmedinmi diyorum  1 kez  paslaşarak geldinmi kaleme ben sana bunu sordum ful kendi sahandan şişirdin topu yalansa söyle, hala anlamak istemiyorsan sanada diyecek bişeyim yok  :kus 

......................
Gönderen: ASiL FiFaCı - 24 Temmuz 2008, 14:50:03
La Uğur patlamışsın yine  ;D
Gönderen: GRANİT - 24 Temmuz 2008, 15:04:01
...........
Gönderen: WolborQ - 24 Temmuz 2008, 15:05:38
..................
Gönderen: LaMpArd - 24 Temmuz 2008, 16:04:16