KİMSE BİLEMEDİ GALİBA
WolborQ 2:0 denizz
aslında 2 kaleci hatası ile attım birncisi yumrukladı ortasahanın biraz önnden attım ,diğeride yumruklama oda ceza alanı dışından ama ,kalci ile karşı karşıya kaçırdım ,ama şunu samimiyetle söliym arkdaşın kaleme şutu yok keşk maç sonunda ss alsaydık..tebrkler
hamza hatırlıonmu 64.lük turnuva 3.sü olmustum :D yine 3.olcam galiba wolborg fianlde gelse daha i olurdu
saol çok kötü burda kaybetmek
ama sunu sölim son ödüllü 2turnuvada birden yari final oynayan ben varım tek en istikrarlı olan benim geçen turnuvadaki yarı finalistler yok sedat blade 32 deyken elendiler ama daha da konusmıyım haketti maçı çünki goller sans tı onuda sölim ikise kaleci hatası başarılar herkese i geceler i günler
hadi yaa saol bilgi verirmisn u konuyla ilgili
Siteler Arası Müsabakalar yapılıyor Ara Sıra.Bu müsabakalarda Sitemiz Adına 5 Oyuncu Yarışmakta
http://www.oyunsiteniz.com/forum/oyunsiteniz-oynarmiyiz-b2339.0/ En Son Oynarmiyiz.com sitesiyle karşılaştik ve Şampiyon olmuştuk
çok saol gururlandım birden elimden geleni yapıcam e zamn olcak peki
Siteler Arası Müsabakalar yapılıyor Ara Sıra.Bu müsabakalarda Sitemiz Adına 5 Oyuncu Yarışmakta
http://www.oyunsiteniz.com/forum/oyunsiteniz-oynarmiyiz-b2339.0/ En Son Oynarmiyiz.com sitesiyle karşılaştik ve Şampiyon olmuştuk
tbrkler ugur
yeni siteler arası turnuvu acılıcak mı ?
herşey için organizasyon için tüm emegi geçenlere teskkürler saolun şimdi çıkıorum ama hep burda kalbinizdeyim :D:D:D:D:D utgc BAŞARILAR BEYLER HAK EDEN KAZANCAK
Uğur Yakında S.A.T Olacak.Sende Takımdasın kardeşim ;)ne kadar vrceksiniz yani transfer parası ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-*
Uğur Yakında S.A.T Olacak.Sende Takımdasın kardeşim ;)ne kadar vrceksiniz yani transfer parası ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-*
Uğur Yakında S.A.T Olacak.Sende Takımdasın kardeşim ;)
Vayy bize pas veren yok a<q :D:D
C3MALAKKo
ama sunu sölim son ödüllü 2turnuvada birden yari final oynayan ben varım tek en istikrarlı olan benim geçen turnuvadaki yarı finalistler yok sedat blade 32 deyken elendiler ama daha da konusmıyım haketti maçı çünki goller sans tı onuda sölim ikise kaleci hatası başarılar herkese i geceler i günler
WOLBORQ 6-1 ALIR
hamza bnm yönetclk için topice bkrmsn???
vay be deniz görmeyeli coşmuş ama yine yarı finalde elenmiş nese saglık olsun kardeim buraya gelmekte çok iyi bi işama sunu sölim son ödüllü 2turnuvada birden yari final oynayan ben varım tek en istikrarlı olan benim geçen turnuvadaki yarı finalistler yok sedat blade 32 deyken elendiler ama daha da konusmıyım haketti maçı çünki goller sans tı onuda sölim ikise kaleci hatası başarılar herkese i geceler i günler
Ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu biliyoruz kardeş.Bu başarından Dolayı Oyunsiteniz Takımına Girmeye Hak Kazandın