Lig Formatinda Yapılsa daha iyi olur bence.FİFACI SEDO - BELA07 Mesela bu İkili Bence Son 2 kişi olarak girmeyi hak edebilir ama Bir üst turda Bİri Elenecek Mutlaka.Onlardan daha zayıf olan biri girecek takıma
bencede lig daha iyi..
Lig Formatinda Yapılsa daha iyi olur bence.FİFACI SEDO - BELA07 Mesela bu İkili Bence Son 2 kişi olarak girmeyi hak edebilir ama Bir üst turda Bİri Elenecek Mutlaka.Onlardan daha zayıf olan biri girecek takıma
Ne lıgı hamza sıteler arası turnuva baslıyo zaten.. :) ayrıca son 2 ılla takıma gırcek dıye bırsey yok orda belırttım...
bundan sonrakı turnuvada sitede güzel bilig açıp ordan seçeriz.. ;)
Ne lıgı hamza sıteler arası turnuva baslıyo zaten.. :) ayrıca son 2 ılla takıma gırcek dıye bırsey yok orda belırttım...
Ben Zaten Karışmıyorum.Sadece Fikir Belirttim.Nasil İsterseniz Öyle yapın ;)
Lig açarsakta şöyle bi durum olcak en çok maçı oynıyan oyuncu kötü olsa bile ilk 2ye kalabılır ve iyi olmasına rağmen az maç oynadıgı için kadroya giremiyen oyuncular olabilir. ;)
Denizz - Bela Final Oynar Bence:D bela kimmiş :D saw gel yapalım macı
Lig Formatinda Yapılsa daha iyi olur bence.FİFACI SEDO - BELA07 Mesela bu İkili Bence Son 2 kişi olarak girmeyi hak edebilir ama Bir üst turda Bİri Elenecek Mutlaka.Onlardan daha zayıf olan biri girecek takımaNe lıgı hamza sıteler arası turnuva baslıyo zaten.. :) ayrıca son 2 ılla takıma gırcek dıye bırsey yok orda belırttım...
Lig açarsakta şöyle bi durum olcak en çok maçı oynıyan oyuncu kötü olsa bile ilk 2ye kalabılır ve iyi olmasına rağmen az maç oynadıgı için kadroya giremiyen oyuncular olabilir. ;)
yaw saçmalama yaw bi aça görem ialcaksınız daha dn 3-0 yendim santiao yu bida yenerim afr yapmaz ama bu saçma bir z
Denizz - Bela Final Oynar Benceumarım sızı yanıltırım..:)
arkadaslar sizden cvp bekliom cemal tores ve malatyalı neye göre garanti olarak girdi eger böle bşey yapcaksak onlarda girilmeli haksızlık ben 3gündür yenilmedim hala nie play off yapıom anşamadım yaa biri cvp yazsın
sorun orda işte benim hi olmadı fark ydigim ayrıcaordaki 3kişiden tores ve malatyalıdan güçlüyüm neyse uzatmıorumkaç kere dicem şunu yenerım bunu yenerım deme dıe anlamıonmu..?
sorun orda işte benim hi olmadı fark ydigim ayrıcaordaki 3kişiden tores ve malatyalıdan güçlüyüm neyse uzatmıorum
sorun orda işte benim hi olmadı fark ydigim ayrıcaordaki 3kişiden tores ve malatyalıdan güçlüyüm neyse uzatmıorum
Tbrkler irsad ve furkan ;)eyv aga..
denis 3 metedinho 0
denis 4 mete dinho 2
vala bizim maçımız avr dedi yaptık yaw ben baştanmı yapcm şimdi yaa ayrıca ilk 3 neye göre belli oldu ben son 3günde maç kaybetmedimki o listedeki yaptıgım herkes yenmiştin ama fark yapmaz
M3T3_D1NH0 4-3 SAW DK 120 DE 4.GOLÜ ATINCA ÇIKTI ZATEN BURAYA GELMESİ ŞANSTI ONUN İÇİN SALAKLIK ETTİ BEN MAÇLARIMI YARIN AKSAMA YAPARIM ELEMEYİN BENİ
İRSAD26 2-1 EMRE34
10a yakın net gol kaçırdım yınede tebrıkler iyi oyundu yarı fınale çıktığım için mutluyum..:)
maçlar için son gun ne zaman.
eyv aga...yarın fuull onlıneım yarın bunu bıtırıp başlatalım Sat'yıİRSAD26 2-1 EMRE34
10a yakın net gol kaçırdım yınede tebrıkler iyi oyundu yarı fınale çıktığım için mutluyum..:)
helal kardeşim
eyv aga...yarın fuull onlıneım yarın bunu bıtırıp başlatalım Sat'yıİRSAD26 2-1 EMRE34
helal kardeşim
Mete sen elendın denıze neden hala sawla oynuyosunkı :)
furkan sandım bende...
Hayır benim maçım santiagoyla santiago ne zaman yapıcaz?LAN BAK PİS DALARIM ADAM OL CEMALAKKO BEN MAÇIMIZ VAR DEMEDİM ADAMA YANLIS ANLASILMA OLMUS ALLAH KURAN ÇARPSIN SEN DÜN FFC DE DEDİN YA ETKİLER DİYE BENDE ONUN İÇİN DEDİM YOKSA BU TURNUVANIN MACI DİİL YEMİN EDERİM ALLAH KURAN ÇARPSIN O AYRI MAC ALLAH KURAN NİMET ÇARPSIN İRSADA SORABİLİRSNİZ BEYLER YEMİN EDERİM BENİM MAÇ SAWLAYDI 120.DK DE 4-3 ATTIM YENDİM KÜFÜR ETTİ KÜFÜRLERİDE KOYACAM MERAK ETMEYİN HEMDE BEYLER HAKKIM YENİLİRSE ÇOK KÖTÜ OLUR SEN DEMİŞTİN ETKİLER DİYE BENDE ONUN İÇİN DEDİM YANİ ÖYLESİNE HAZIRLIK MAÇIYDI VALLA ALLAH ÇARPSIN DİORM GERÇEKTEN SAW EŞLEŞTİK ZATEN BU UYGULAMA YAPILMADAN ÖNCE YAPTIK BİZ MAÇI NASIL BİLECEM Kİ BENİM MAÇIM SAWLAYDI YAPTIK DK 120 DE 4-3 KEN ÇIKTI BEYLER SONRADA KÜFÜR FELAN ETTİ ATILMASINI RİCA EDİORM BEN YARI FİNALDEYİM !
Lan tamam lan al başına çal istemiorum takıma girmek artık zaten lanet olsun ya naparsanız yapın:(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban)
mete elenince hemen cıngar çıkarmışsın noluyo niye editledinbak furkan gel msnye anlatim olayı buraya bakabilirsiniz ben denizz e hazırlık maçı demiştim bu konu daha açılmamıştı maça girdik deniz bu maç sanmıs ben denize macımız var demedim hazırlık macı demedım bakabılırsınız buraya ırsad da bılıor olayı
Ya naparsanız yapın beeeeeeehaklı olsan bile bu konuşmalar yznden :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban)
sana noluyo..? :-[Ya naparsanız yapın beeeeeeehaklı olsan bile bu konuşmalar yznden :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban)
:Dsana noluyo..? :-[Ya naparsanız yapın beeeeeeehaklı olsan bile bu konuşmalar yznden :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban) :(ban)
Canı sıkılıo msj atıo istene dion beee #sin#
Beyler Aklıma Fikir Geldi.Kimse Kırılmasin Diye Şu Şekilde Yapacağizkarışmak gibi olmasın ama hem çok uzar hem haksızlık olur gbime glio
Metehan
Denizz Ve
İrsad Rakiplerini Yendiği için Üst tura Çıkacak
Bela - Sedo Ve Santiago İle saw Da Aralarinda Maç Yapacaklar
Üst Tura Çıkan 5 Kişi Arasinda Mini Bir Lig Düzenleriz.En Geç Çarşamba Gecesine İlk 2 ye girenler belli olmuş olur
Ne dersiniz
Beyler Aklıma Fikir Geldi.Kimse Kırılmasin Diye Şu Şekilde Yapacağizbencede guzel olur..
Metehan
Denizz Ve
İrsad Rakiplerini Yendiği için Üst tura Çıkacak
Bela - Sedo Ve Santiago İle saw Da Aralarinda Maç Yapacaklar
Üst Tura Çıkan 5 Kişi Arasinda Mini Bir Lig Düzenleriz.En Geç Çarşamba Gecesine İlk 2 ye girenler belli olmuş olur
Ne dersiniz
biz yarın yapıcaz saw la 12 gibi
olm nası konuşuyo napasnz yapın slk saçma konşmasın ozmn ben sdece fkrmi vrguladımher şeyde adam banlanmaz mete devam ederse uyarısız şutlarız rahat ol sen.. ;)