Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => GALATASARAY => Konuyu başlatan: win - 11 Ağustos 2008, 10:27:11

Başlık: Galatasaray günlüğü
Gönderen: win - 11 Ağustos 2008, 10:27:11
Galatasaray günlüğü


Taktik çalıştılar
Galatasaray, Steaua maçının hazırlıklarını dün tek idmanla sürdürdü. Sabah basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koordinasyon çalışmalarının ardından teknik antrenman yaptı. Orkun ve Linderoth fizyoterapistle çalıştı. Skibbe, idmanın sonunda kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yaptırdı.

Topal 
davet etti
Linderoth'un yokluğunda ön liberoda yine yükü çekecek olan Mehmet Topal, taraftarlara çarşamba günü tribünleri doldurma çağrısı yaptı. Genç oyuncu, "Taraftar bizim en büyük silahımız. Tribünler dolarsa Steaua karşısında istediğimiz sonucu almamız kolaylaşır. İşi burada bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Nonda'nın son şansı
Hazırlık maçlarında gol atamadığı için eleştirilen Shabani Nonda için Steaua maçı kritik önemde. Gözden düşen Kongolu yıldızın, çarşamba günü de gol atamaması halinde biletinin kesilebileceği ifade ediliyor. Nonda, "Beni özel maçlarla yargılayanlar çarşamba günü kim olduğumu görecek" dedi.

Serkan'a ev istirahati
Kıkırdak problemi nedeniyle dizinden ikinci kez ameliyat olan Serkan Çalık, evinde istirahat ediyor. Doktorların bir süre dinlenmesini tavsiye ettiği genç oyuncunun, önümüzdeki günlerde düz koşulara başlayacağı bildirildi. Aydın, Mehmet Güven ve Ümit'in tedavilerine ise tesislerde devam edildi.
Başlık: Galatasaray günlüğü
Gönderen: Saw - 11 Ağustos 2008, 10:34:22
Teşekkürler...
Başlık: Galatasaray günlüğü
Gönderen: black_wampir - 12 Ağustos 2008, 14:46:41
SAOL KARDEŞİM GÜZEL BİR HABER