YasakLanmasın....
Yasaklansın
Yasaklansın
sonuca kımse ıtıraz etmesın burda anket duzenlıyoruz sonuca ıtıraz etcekler lutfen turnuvaya katılmasın
Yhaws Ne eşit şartı Yasaklanmasın.Zaten q+w oldugu için oyun zevkli oluyor.Diyosunki eşit şart sende q+w yap.Eğer Q+W YASAKLANIRSA GOL ATAMAYIZ.ZATEN KALECİLER VE OYUN AYARLARI WORDCLASS BİDE Q+W OLMASSA MAÇLARIN TADI KAÇAR
Q+W MAÇ İÇERİSİNDE 3 KEZ YAPILABİLİR NORMALDİR.AMA MAÇIN BAŞLAMA DÜDÜĞÜ İLE Q+W YAPIP SON DÜDÜĞE KADAR Q+W İLE BİTİRMEK FIFAYA EN BÜYÜK HAKARETTİR.BİZ TÜRKLER NEDEN HERŞEYİN CILKINI ÇIKARMAYA İŞİN ÜÇ KAĞIDINA KAÇMAYA ÇALIŞIYORUZ ANLAMIYORUM.TÜRKİYEDE OYUNCULAR KENDİLERİNİ YERE ATAR HAKEM GÖRMEZ PENALTI ÇALINIR AVRUPADA KENDİLERİNİ YERE ATTIKLARINDA DİREK KART GÖRÜRLER.NEDEN AVRUPA FUTBOLU İLERLİYOR NEDENLERİNİ ARAŞTIRALIM BİRAZ.Q+W FANATİKLERİNE DE SÖYLÜYORUM OYUNU BİRAZ AÇIN OYUNUN HER ÖZELLİĞİNİ KULLANMAYA BAKARSANIZ RAKİPLERİNİZDE ZEVK ALIR.HERŞEY KAZANMAK DEĞİLDİR.dogru ama 5 tane daha ii bnce
Evet Yasaklansın - 11 (29.7%)evet
Hayır Yasaklanmasın - 23 (62.2%)
Benim İçin Fark Etmez - 3 (8.1%)
Toplam oy: 37
sonuç açık ve netttq
Q+W MAÇ İÇERİSİNDE 3 KEZ YAPILABİLİR NORMALDİR.AMA MAÇIN BAŞLAMA DÜDÜĞÜ İLE Q+W YAPIP SON DÜDÜĞE KADAR Q+W İLE BİTİRMEK FIFAYA EN BÜYÜK HAKARETTİR.BİZ TÜRKLER NEDEN HERŞEYİN CILKINI ÇIKARMAYA İŞİN ÜÇ KAĞIDINA KAÇMAYA ÇALIŞIYORUZ ANLAMIYORUM.TÜRKİYEDE OYUNCULAR KENDİLERİNİ YERE ATAR HAKEM GÖRMEZ PENALTI ÇALINIR AVRUPADA KENDİLERİNİ YERE ATTIKLARINDA DİREK KART GÖRÜRLER.NEDEN AVRUPA FUTBOLU İLERLİYOR NEDENLERİNİ ARAŞTIRALIM BİRAZ.Q+W FANATİKLERİNE DE SÖYLÜYORUM OYUNU BİRAZ AÇIN OYUNUN HER ÖZELLİĞİNİ KULLANMAYA BAKARSANIZ RAKİPLERİNİZDE ZEVK ALIR.HERŞEY KAZANMAK DEĞİLDİR.
aynen erdnc katılıyorum sana ,bu MALatyalı kendini king zannediyor ,gitsn bi yabancılarla oynasın,dünyanınn en büyük turnuva sitesnde yasak değiilde,senn gibi ezikler yasak yapcak hee hahahahaaQ+W MAÇ İÇERİSİNDE 3 KEZ YAPILABİLİR NORMALDİR.AMA MAÇIN BAŞLAMA DÜDÜĞÜ İLE Q+W YAPIP SON DÜDÜĞE KADAR Q+W İLE BİTİRMEK FIFAYA EN BÜYÜK HAKARETTİR.BİZ TÜRKLER NEDEN HERŞEYİN CILKINI ÇIKARMAYA İŞİN ÜÇ KAĞIDINA KAÇMAYA ÇALIŞIYORUZ ANLAMIYORUM.TÜRKİYEDE OYUNCULAR KENDİLERİNİ YERE ATAR HAKEM GÖRMEZ PENALTI ÇALINIR AVRUPADA KENDİLERİNİ YERE ATTIKLARINDA DİREK KART GÖRÜRLER.NEDEN AVRUPA FUTBOLU İLERLİYOR NEDENLERİNİ ARAŞTIRALIM BİRAZ.Q+W FANATİKLERİNE DE SÖYLÜYORUM OYUNU BİRAZ AÇIN OYUNUN HER ÖZELLİĞİNİ KULLANMAYA BAKARSANIZ RAKİPLERİNİZDE ZEVK ALIR.HERŞEY KAZANMAK DEĞİLDİR.
sen sadece türklerle oynadıgın icin bole diyon hayatında hic yabancılarla oynadınmı ki biliyon ? anca hamachi nickine king of fifa evren yazar ondan bundan 5-7-8-9 yersin bide ona buna camur atıp haksızlık yaparsın baskada biseyin yok
Q+W MAÇ İÇERİSİNDE 3 KEZ YAPILABİLİR NORMALDİR.AMA MAÇIN BAŞLAMA DÜDÜĞÜ İLE Q+W YAPIP SON DÜDÜĞE KADAR Q+W İLE BİTİRMEK FIFAYA EN BÜYÜK HAKARETTİR.BİZ TÜRKLER NEDEN HERŞEYİN CILKINI ÇIKARMAYA İŞİN ÜÇ KAĞIDINA KAÇMAYA ÇALIŞIYORUZ ANLAMIYORUM.TÜRKİYEDE OYUNCULAR KENDİLERİNİ YERE ATAR HAKEM GÖRMEZ PENALTI ÇALINIR AVRUPADA KENDİLERİNİ YERE ATTIKLARINDA DİREK KART GÖRÜRLER.NEDEN AVRUPA FUTBOLU İLERLİYOR NEDENLERİNİ ARAŞTIRALIM BİRAZ.Q+W FANATİKLERİNE DE SÖYLÜYORUM OYUNU BİRAZ AÇIN OYUNUN HER ÖZELLİĞİNİ KULLANMAYA BAKARSANIZ RAKİPLERİNİZDE ZEVK ALIR.HERŞEY KAZANMAK DEĞİLDİR.
sen sadece türklerle oynadıgın icin bole diyon hayatında hic yabancılarla oynadınmı ki biliyon ? anca hamachi nickine king of fifa evren yazar ondan bundan 5-7-8-9 yersin bide ona buna camur atıp haksızlık yaparsın baskada biseyin yok
bence turnuvada ödül sistemi1.YE 250 KONTÖR VAR O KADAR!!!!!!!!
1.ye = 100
2.ye = 75
3.ye = 50
4.ye = 25
OLSUN DAHA EĞLENCELİ WE ÇEKİŞMELİ OLUR....
bence turnuvada ödül sistemi1.YE 250 KONTÖR VAR O KADAR!!!!!!!!
1.ye = 100
2.ye = 75
3.ye = 50
4.ye = 25
Pardon abi eşleşmeleri belirleyelim neden kayıtlar devam ediyor? 256 asla olmazbence turnuvada ödül sistemi1.YE 250 KONTÖR VAR O KADAR!!!!!!!!
1.ye = 100
2.ye = 75
3.ye = 50
4.ye = 25
Bu ne biçim üslup kardeşim :) biraz sakin ol.sadece görüş belirtti
Pardon abi eşleşmeleri belirleyelim neden kayıtlar devam ediyor? 256 asla olmazbence turnuvada ödül sistemi1.YE 250 KONTÖR VAR O KADAR!!!!!!!!
1.ye = 100
2.ye = 75
3.ye = 50
4.ye = 25
1.ye = 100
2.ye = 75
3.ye = 50
4.ye = 25
Siz Bilirsiniz.Hemen Çekelim derseniz Çekeriz 128 likten
hamza abi gl msnye hmn çklm ;)Hamza abi en az 3 saat sonra gelir