ok uyar :D :wing
başarılar
hamza yapn şimdi bitsin :( bizi merak ettirmeyin ibşe olmaz yaw 00.10 olmus 00.45 olsa nolck o kdr bile değil :( :D dimi yunus :D
hamza yapn şimdi bitsin :( bizi merak ettirmeyin ibşe olmaz yaw 00.10 olmus 00.45 olsa nolck o kdr bile değil :( :D dimi yunus :D
bişe olmz merak ettirmeyin yaw şmdi kim takip edecek yapın gitsn :D 25 dk den bi boq olmaz ;)hamza yapn şimdi bitsin :( bizi merak ettirmeyin ibşe olmaz yaw 00.10 olmus 00.45 olsa nolck o kdr bile değil :( :D dimi yunus :D
Gözlerim Yoruldu :) Biraz daha pc başında kalırsam Kötü Olacak
mete fınalı nıe cabucak ıstıon :Dbişe olmz merak ettirmeyin yaw şmdi kim takip edecek yapın gitsn :D 25 dk den bi boq olmaz ;)hamza yapn şimdi bitsin :( bizi merak ettirmeyin ibşe olmaz yaw 00.10 olmus 00.45 olsa nolck o kdr bile değil :( :D dimi yunus :D
Gözlerim Yoruldu :) Biraz daha pc başında kalırsam Kötü Olacak
Hamza yada samarastan biri benle yarı finali oynaması lazım irsad kafedeyim kapatıyorlar dedi ben de bi insanlık yapıp tamam yarın oynarız dedim finale geçilmişse benim irsadı hükmen yenmem lazım hamza yada samarastan biriyle yarı finali oynamam gerekiyorhamza,ben,sen,samaras yarı fınal oynayalım..?
öyle olması lazım bide ben çeyrek finalde hamzayı eledim nasıl finale çıkıyor ki onun yerinde benim olmam gerekiyorben dedim benım yerıme devam et diye...
öyle olması lazım bide ben çeyrek finalde hamzayı eledim nasıl finale çıkıyor ki onun yerinde benim olmam gerekiyorben dedim benım yerıme devam et diye...
LaMpArd:4-0:Samaras
Tebrikler Erdinç