2.TUR İÇİN NEYİ BEKLİYORUZ...
saol win yazmışsın benide ;)Seni ben aldım silva
Bak adam gibi dur2.TUR İÇİN NEYİ BEKLİYORUZ...
DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Süre doldu diyosunuz ama hala bitmemiş ne yapmaya çalışıyosunuz.admin falan yokmu bu sitede kimse bakmıyor.lütfen sizde düğer siteler gibi turnuvaları yarıda bırakıp atmayın.ilgilenin turnuvalarlaBak abisi 128 kişilik turnuva yönetmek kolay deil üstüne dün 100kontör ödüllü turnuva yapıldı ilgilenemedik dün son gündü şimdi çıkanları belirliyoruz!
Süre doldu diyosunuz ama hala bitmemiş ne yapmaya çalışıyosunuz.admin falan yokmu bu sitede kimse bakmıyor.lütfen sizde düğer siteler gibi turnuvaları yarıda bırakıp atmayın.ilgilenin turnuvalarlaBak abisi 128 kişilik turnuva yönetmek kolay deil üstüne dün 100kontör ödüllü turnuva yapıldı ilgilenemedik dün son gündü şimdi çıkanları belirliyoruz!
Sen benim kaç yaşında olduğumu biliyomusunda abisi falan diyosun..saygısılık yapma.o zaman son gün pazar gecesi diye yazmasaydınız.bende sana bunları söylemezdim.eğer bir son gün veriyosanız buna uymak zorundasınız.
Uymadığımız falan yok dün 100kontör ödüllü turnuva vardı ilgilenemedik ayrıca bu bizim hatamız deil turnuva katılımcılarının hatasıdır! Kimse maçını oynamamış biz napalım?Süre doldu diyosunuz ama hala bitmemiş ne yapmaya çalışıyosunuz.admin falan yokmu bu sitede kimse bakmıyor.lütfen sizde düğer siteler gibi turnuvaları yarıda bırakıp atmayın.ilgilenin turnuvalarlaBak abisi 128 kişilik turnuva yönetmek kolay deil üstüne dün 100kontör ödüllü turnuva yapıldı ilgilenemedik dün son gündü şimdi çıkanları belirliyoruz!
Sen benim kaç yaşında olduğumu biliyomusunda abisi falan diyosun..saygısılık yapma.o zaman son gün pazar gecesi diye yazmasaydınız.bende sana bunları söylemezdim.eğer bir son gün veriyosanız buna uymak zorundasınız.
HAKLISIN BİRADER..
DAHA ÖNCE ÇOK SİTEDE BULUNDUM VE TURNUVALARA KATILDIM.ÇOĞUNDA ÜYE TOPLAMAK İÇİN TURNUVA AÇARLAR,DAHA SONRADA TURNUVAYALA İLGİLENMEZLER VE TURNUVA KAPANIR VE SİLERLER KONULARI..SANIRIM BUNLARDA BÖYLE YAPCAK.
DAHA ÖNCE ÇOK SİTEDE BULUNDUM VE TURNUVALARA KATILDIM.ÇOĞUNDA ÜYE TOPLAMAK İÇİN TURNUVA AÇARLAR,DAHA SONRADA TURNUVAYALA İLGİLENMEZLER VE TURNUVA KAPANIR VE SİLERLER KONULARI..SANIRIM BUNLARDA BÖYLE YAPCAK.ÖNCEKİ 250 KONTÖR ÖDÜLLÜ TURNUVAYA BAKTA Bİ MORAR!!!!!! ODA 128 KİŞİLİKTİ İPTAL FALAN OLMADI!
Hamachi Ağı
Ağ:Oyunsiteniz CUP Şifre:123
Hamachi Aðý
Að:Oyunsiteniz CUP �ifre:123
En Büyük Sorunumuz �þte Bu Beyler.Hamachi; �nceki Gün Að Askýya Alýnmýþ Diodu.�imdide Böyle Bi Að Yok Dio.Beyler Bi El Atýn �una!.. :X
Hamachi Aðý
Að:Oyunsiteniz CUP �ifre:123
En Büyük Sorunumuz �þte Bu Beyler.Hamachi; �nceki Gün Að Askýya Alýnmýþ Diodu.�imdide Böyle Bi Að Yok Dio.Beyler Bi El Atýn �una!.. :X
Hayır en büyük sorunumuz turnuvanın devam etmemesi.yani eşleşmelerin saat kaç olmasına rağmen hala yayınlanmaması.neyse eşleşmeler sanırım 1 ayı bulur önümüzdeki ay gelirim ben..
BU NE YA,NE BİÇİM ADAMLARSINIZ SİZ BİR EŞLEŞME YAZACAKSINIZ MİLLETİ PİŞMAN ETTİNİZ..NEDEN VERDİĞİNİZ SÖZDE DURMUYOSUNUZ ADAM ŞUAN KURALAR ÇEKİLİYOR DİYELİ 2 SAAT OLMUŞ HALA KURALR YOK..HİÇMİ ADMİN,YÖNETİCİ V.S YOK BU SİTEDE..EĞER DEVAM ETTİRMEYECEKSENİZ BİZİDE UĞRAŞTIRMAYIN...O KADAR.ÇIKARSAN ÇIK TURNUVADAN! YEDEK KAYITLARIMIZ VAR NE HALT YERSEN YE DEFOL!
bıdaha hakaret edici mesajlar olursa turnuvadan atarım kımse saolsun ilgilenmemışım ben tek başıma 2saat içinde grupları belileyıp konuları açacağım..
bıdaha hakaret edici mesajlar olursa turnuvadan atarım kımse saolsun ilgilenmemışım ben tek başıma 2saat içinde grupları belileyıp konuları açacağım..İrsad yardım edeyim?
bıdaha hakaret edici mesajlar olursa turnuvadan atarım kımse saolsun ilgilenmemışım ben tek başıma 2saat içinde grupları belileyıp konuları açacağım..
dün gece 00:00 ' dan itibaren 18 saat geçmiş...sitede 5-6 tane yetkili var hiçbiri beliryemedimi...atayımmı senı turnuvadan onumu istiosun..?
bari böyle konuşmayın...ayıp ya.
grupları belirledım bırazdan volkanında onayı ile konuları açıcamİrsad bi iki grubun konularını ben açyım yaw :-[ Benimde görevlerim var biliosun
dingil volkana ulaşamıyorum..! o yuzden konuların hepsını bır yerde toplucam..:(grupları belirledım bırazdan volkanında onayı ile konuları açıcamİrsad bi iki grubun konularını ben açyım yaw :-[ Benimde görevlerim var biliosun
Öle yapma boşver ulaşırızdingil volkana ulaşamıyorum..! o yuzden konuların hepsını bır yerde toplucam..:(grupları belirledım bırazdan volkanında onayı ile konuları açıcamİrsad bi iki grubun konularını ben açyım yaw :-[ Benimde görevlerim var biliosun