Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 08 CUPS => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 1.TUR (2.250 Kontör Ödüllü Turnuva) => Konuyu başlatan: win - 18 Ağustos 2008, 12:23:41

Başlık: GRUPLARA CIKMAYA HAK KAZANANLAR
Gönderen: win - 18 Ağustos 2008, 12:23:41
1.Kemal35
2.Volkan9396
3.rocqstyle
4.ikayhanlar130
5.cevdet
6.Samaras
7.Hakkarili_genc
8.schoot9
9.station
10.Chatlak
11.wemadeit2
12.Bordo berets
13.burqi
14.SiLVa
15.Saw
16.# Aykut •
17.ByFoxxx
18.granitt
19.Delekuruz
20.Wolborq
21.Kasparov
22.* ! Freestyler ! *
23.byrock6
24.Leader
25.King_jones_yumi
26.Stalker
27.Vasili-Zaitjæv
28.emre_34
30.bela07
31.mima07
32.win
33.Telephone
34.kotuchcouk
35.mustyy
36.At@k@n
37.Nvidia
38.SONOSMANLI
39.jAckal_kaka
40.irsad
41.black_wampir
42.Hamza
43.Mete_dinho
44.VoLKaN
45.gripin

Gönderen: win - 18 Ağustos 2008, 12:24:01
dewamı gelcektir..
Gönderen: FabregaS - 18 Ağustos 2008, 12:49:06
saol win yazmışsın benide ;)
Gönderen: M!M@07 - 18 Ağustos 2008, 12:51:08
 ;D 31. sırada bn varım :(alk)
Gönderen: Telephone - 18 Ağustos 2008, 12:53:10
2.TUR İÇİN NEYİ BEKLİYORUZ...
Gönderen: novasiska - 18 Ağustos 2008, 12:54:34

DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Gönderen: NVIDIA - 18 Ağustos 2008, 12:57:08
OHA DAHA 1.TUR BİTMEDİMİ :S :S :S :S :S

DÜN GECE BİTMESİ GEREKİYORDU.NİYE KİMSE İLGİLENMİYOR.  sinir  sinir
Gönderen: Saw - 18 Ağustos 2008, 13:30:39
saol win yazmışsın benide ;)
Seni ben aldım silva
Gönderen: Saw - 18 Ağustos 2008, 13:31:02

DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Bak adam gibi dur
Gönderen: At@K@N - 18 Ağustos 2008, 14:11:06
Süre doldu diyosunuz ama hala bitmemiş ne yapmaya çalışıyosunuz.admin falan yokmu bu sitede kimse bakmıyor.lütfen sizde düğer siteler gibi turnuvaları yarıda bırakıp atmayın.ilgilenin turnuvalarla
Gönderen: Saw - 18 Ağustos 2008, 14:12:23
Süre doldu diyosunuz ama hala bitmemiş ne yapmaya çalışıyosunuz.admin falan yokmu bu sitede kimse bakmıyor.lütfen sizde düğer siteler gibi turnuvaları yarıda bırakıp atmayın.ilgilenin turnuvalarla
Bak abisi 128 kişilik turnuva yönetmek kolay deil üstüne dün 100kontör ödüllü turnuva yapıldı ilgilenemedik dün son gündü şimdi çıkanları belirliyoruz!
Gönderen: At@K@N - 18 Ağustos 2008, 14:17:21
Bak abisi 128 kişilik turnuva yönetmek kolay deil üstüne dün 100kontör ödüllü turnuva yapıldı ilgilenemedik dün son gündü şimdi çıkanları belirliyoruz!

Sen benim kaç yaşında olduğumu biliyomusunda abisi falan diyosun..saygısılık yapma.o zaman son gün pazar gecesi diye yazmasaydınız.bende sana bunları söylemezdim.eğer bir son gün veriyosanız buna uymak zorundasınız.
Gönderen: Telephone - 18 Ağustos 2008, 14:19:22

Sen benim kaç yaşında olduğumu biliyomusunda abisi falan diyosun..saygısılık yapma.o zaman son gün pazar gecesi diye yazmasaydınız.bende sana bunları söylemezdim.eğer bir son gün veriyosanız buna uymak zorundasınız.

HAKLISIN BİRADER..
Gönderen: Volkan_9396 - 18 Ağustos 2008, 14:24:11
DAHA ÖNCE ÇOK SİTEDE BULUNDUM VE TURNUVALARA KATILDIM.ÇOĞUNDA ÜYE TOPLAMAK İÇİN TURNUVA AÇARLAR,DAHA SONRADA TURNUVAYALA İLGİLENMEZLER VE TURNUVA KAPANIR VE SİLERLER KONULARI..SANIRIM BUNLARDA BÖYLE YAPCAK.
Gönderen: GRANİT - 18 Ağustos 2008, 14:39:42
gripin de yenmiş o da yok bidaha kontrol etseniz iyi olcak  ;)
Gönderen: Saw - 18 Ağustos 2008, 15:09:32

Uymadığımız falan yok dün 100kontör ödüllü turnuva vardı ilgilenemedik ayrıca bu bizim hatamız deil turnuva katılımcılarının hatasıdır! Kimse maçını oynamamış biz napalım?
Gönderen: win - 18 Ağustos 2008, 15:10:54
gripin eklenmiştir.
Gönderen: dddennnizzz - 18 Ağustos 2008, 15:40:18
beyler benide yazın yedek 1 dim
Gönderen: irsad26 - 18 Ağustos 2008, 15:57:14
beyler rahat durun bugun grupları belirliyecez..
Gönderen: dddennnizzz - 18 Ağustos 2008, 16:09:55
tmm rahatız zaten o listeye benide ekleyin diom sadece yedek bir  bendim yer  çok baya giren oclak gibi
Gönderen: Aykut - 18 Ağustos 2008, 16:11:28

HAKLISIN BİRADER..

*      *      *

DAHA ÖNCE ÇOK SİTEDE BULUNDUM VE TURNUVALARA KATILDIM.ÇOĞUNDA ÜYE TOPLAMAK İÇİN TURNUVA AÇARLAR,DAHA SONRADA TURNUVAYALA İLGİLENMEZLER VE TURNUVA KAPANIR VE SİLERLER KONULARI..SANIRIM BUNLARDA BÖYLE YAPCAK.

Beyler Ortalığı Karıştıya Gerek Yok.Ama Adminlerede Saygı Duymak Gerekir.Kasıtlı Yapılan Bi Yanlışlık Değildir.Diğer Ödüllü Turnuvayla Meşgul Oldukları İçin; Bu Turnuva Biraz Aksamıştır.Hem O Turnuvadaki 100 Kontörde Sahibini Bugün Bulcak.Bu Durum İçin Adminlerimiz Adına Hepinizden Özür Diliorm.Bi Daha Olmayacağı Adınada Sizlere Söz Veriorm.Mümkünse Bu Konu Burda Kapansın!..  :X

• - Herkese Başarılar - •
Gönderen: Saw - 18 Ağustos 2008, 16:20:33
ÖNCEKİ 250 KONTÖR ÖDÜLLÜ TURNUVAYA BAKTA Bİ MORAR!!!!!! ODA 128 KİŞİLİKTİ İPTAL FALAN OLMADI!
Gönderen: Hakkarili_Genc - 18 Ağustos 2008, 16:51:42
BİŞEY SORABİLİRMİYİM..2.TURU NE ZAMAN YAZCAKSINIZ.DÜN AKŞAM SON GÜNDÜ SANIRIM ÖYLE YAZIYOR SİTEDE ONUN İÇİN SORDUM.
Gönderen: kemal35 - 18 Ağustos 2008, 16:58:21
:(dns) Birinci sıradayım!!
Gönderen: Aykut - 18 Ağustos 2008, 17:12:20
                                                       Hamachi Ağı

Ağ:Oyunsiteniz CUP     Şifre:123

En Büyük Sorunumuz İşte Bu Beyler.Hamachi; Önceki Gün Ağ Askıya Alınmış Diodu.Şimdide Böyle Bi Ağ Yok Dio.Beyler Bi El Atın Şuna!.. :X

Gönderen: Hakkarili_Genc - 18 Ağustos 2008, 17:17:54
                                                       Hamachi Aðý

Að:Oyunsiteniz CUP     Ã�ifre:123

En Büyük Sorunumuz �þte Bu Beyler.Hamachi; �nceki Gün Að Askýya Alýnmýþ Diodu.�imdide Böyle Bi Að Yok Dio.Beyler Bi El Atýn �una!.. :X

Hayır en büyük sorunumuz turnuvanın devam etmemesi.yani eşleşmelerin saat kaç olmasına rağmen hala yayınlanmaması.neyse eşleşmeler sanırım 1 ayı bulur önümüzdeki ay gelirim ben..
Gönderen: Aykut - 18 Ağustos 2008, 17:22:34
                                                       Hamachi Aðý

Að:Oyunsiteniz CUP     Ã�ifre:123

En Büyük Sorunumuz �þte Bu Beyler.Hamachi; �nceki Gün Að Askýya Alýnmýþ Diodu.�imdide Böyle Bi Að Yok Dio.Beyler Bi El Atýn �una!.. :X

Hayır en büyük sorunumuz turnuvanın devam etmemesi.yani eşleşmelerin saat kaç olmasına rağmen hala yayınlanmaması.neyse eşleşmeler sanırım 1 ayı bulur önümüzdeki ay gelirim ben..

yanlış anlama ama senin amacın ne .durduk yere ortalıgı karıstıosun.su anda cekılıo kuralar neden bahsedıon sen.son kez soluorm; bu konu burda kapansın. :X

hamachi konusunada gelırsek < dedıgım gıbı en buyuk sorunumuz bu .hamachi aga gırmıo .
Gönderen: Vasili-Zaitjæv - 18 Ağustos 2008, 18:10:56
BU NE YA,NE BİÇİM ADAMLARSINIZ SİZ BİR EŞLEŞME YAZACAKSINIZ MİLLETİ PİŞMAN ETTİNİZ..NEDEN VERDİĞİNİZ SÖZDE DURMUYOSUNUZ ADAM ŞUAN KURALAR ÇEKİLİYOR DİYELİ 2 SAAT OLMUŞ HALA KURALR YOK..HİÇMİ ADMİN,YÖNETİCİ V.S YOK BU SİTEDE..EĞER DEVAM ETTİRMEYECEKSENİZ BİZİDE UĞRAŞTIRMAYIN...O KADAR.
Gönderen: Saw - 18 Ağustos 2008, 18:12:11
BU NE YA,NE BİÇİM ADAMLARSINIZ SİZ BİR EŞLEŞME YAZACAKSINIZ MİLLETİ PİŞMAN ETTİNİZ..NEDEN VERDİĞİNİZ SÖZDE DURMUYOSUNUZ ADAM ŞUAN KURALAR ÇEKİLİYOR DİYELİ 2 SAAT OLMUŞ HALA KURALR YOK..HİÇMİ ADMİN,YÖNETİCİ V.S YOK BU SİTEDE..EĞER DEVAM ETTİRMEYECEKSENİZ BİZİDE UĞRAŞTIRMAYIN...O KADAR.
ÇIKARSAN ÇIK TURNUVADAN! YEDEK KAYITLARIMIZ VAR NE HALT YERSEN YE DEFOL!
Gönderen: Mustyy - 18 Ağustos 2008, 18:13:59
Hala neyi bekliyonuz kardeşim...allah allah bizimde işimiz gücümüz var sizin keyfinizimi bekliycez.yazcaksanız yazın yazmıycaksanız yazmıycaz diyin bizde gelmeyelim siteye..bu neyaa...   -si- -si- -si- -si- -si- -si-
Gönderen: irsad26 - 18 Ağustos 2008, 18:16:14
bıdaha hakaret edici mesajlar olursa turnuvadan atarım kımse saolsun ilgilenmemışım ben tek başıma 2saat içinde grupları belileyıp konuları açacağım..
Gönderen: Mustyy - 18 Ağustos 2008, 18:19:26
bıdaha hakaret edici mesajlar olursa turnuvadan atarım kımse saolsun ilgilenmemışım ben tek başıma 2saat içinde grupları belileyıp konuları açacağım..

Kimseye hakaret falan ettiğimiz yok sadece bizi oynatmayın..2.turu yazcaksanız yazın..yazmıyosanız yazmıyor diyin bitsin bu olay..ama yazcaz diyipte sözünüzde durmazsanız o zaman ayıp etmiş olursunuz.
Gönderen: Saw - 18 Ağustos 2008, 18:19:52
İrsad yardım edeyim?
Gönderen: Mustyy - 18 Ağustos 2008, 18:20:44

Yine en delikanlı sen çıktın birader...eywallah... ;) ;) ;) ;)
Gönderen: schoot9 - 18 Ağustos 2008, 18:25:32
çknlara tbrkler
Gönderen: irsad26 - 18 Ağustos 2008, 18:27:03
boşwer saw ama ben yokken yapabilirdiniz..hamzaya sozum vardı bunla ilgilenecem diye zaten hemde konu gorevımı bitirmiş olurum..

kimse beklemesın bu gece belli olacaktır en gec...
Gönderen: FabregaS - 18 Ağustos 2008, 18:30:03
BEYLER SES ÇIKARAN OLURSA TURNUVADAN ÇIKARILACAKTIR ..! BİZ DE İNSANIZ HEMEN NASIL BELİRLEYELİM EŞLEŞMELERİ !
Gönderen: Mustyy - 18 Ağustos 2008, 18:37:21
dün gece 00:00  '  dan itibaren  18  saat  geçmiş...sitede  5-6  tane  yetkili var hiçbiri beliryemedimi...

bari böyle konuşmayın...ayıp ya.
Gönderen: irsad26 - 18 Ağustos 2008, 18:40:08
dün gece 00:00  '  dan itibaren  18  saat  geçmiş...sitede  5-6  tane  yetkili var hiçbiri beliryemedimi...

bari böyle konuşmayın...ayıp ya.
atayımmı senı turnuvadan onumu istiosun..?
Gönderen: irsad26 - 18 Ağustos 2008, 18:41:21
grupları belirledım bırazdan volkanında onayı ile konuları açıcam
Gönderen: kemal35 - 18 Ağustos 2008, 18:42:11
:(ar)
Gönderen: Saw - 18 Ağustos 2008, 19:21:34
İrsad bi iki grubun konularını ben açyım yaw :-[ Benimde görevlerim var biliosun
Gönderen: irsad26 - 18 Ağustos 2008, 19:29:06
İrsad bi iki grubun konularını ben açyım yaw :-[ Benimde görevlerim var biliosun
dingil volkana ulaşamıyorum..! o yuzden konuların hepsını bır yerde toplucam..:(
Gönderen: Saw - 18 Ağustos 2008, 19:30:16
dingil volkana ulaşamıyorum..! o yuzden konuların hepsını bır yerde toplucam..:(
Öle yapma boşver ulaşırız