Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 08 CUPS => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 2.TUR (2.250 Kontör Ödüllü Turnuva) => Konuyu başlatan: irsad26 - 18 Ağustos 2008, 19:42:39

Başlık: 2.TUR A GRUBU MAÇLARI
Gönderen: irsad26 - 18 Ağustos 2008, 19:42:39
2.Tur A Grubu Maçları

meazlum
enjoyemo
kemal35
leader
malatyasporlu
a_denizaka
irsad26
Kursad_salvo

HAMACHİ AĞI: Yarın belirlencek ŞİFRE: yarın belirlencek

Not: -Herkes Rakibi ile 1er Maç Yapacaktır... Maçlar için verilen son tarih 22 Ağustos akşamıdır Maçların Skorlarını buraya yazınız..! 10kişiden ilk5e gıren sitemızı siteler arasında temsil edecektir...herkese başarılar..
Başlık: 2.Tur A Grubu Maçları
Gönderen: Saw - 18 Ağustos 2008, 19:44:08
İrsad bence yapma teker teker kategori lazım bunun için :-\
Başlık: 2.Tur A Grubu Maçları
Gönderen: irsad26 - 18 Ağustos 2008, 19:45:03
İrsad bence yapma teker teker kategori lazım bunun için :-\
aga ulaşamıyorum napayım boyle olcak artık..
Gönderen: schoot9 - 18 Ağustos 2008, 20:59:48
başarılar
Gönderen: Leader - 18 Ağustos 2008, 21:18:51
BEN TUR ATLADIM FAKAT GRUPLARDA İSMİM YOK..... 
Gönderen: irsad26 - 18 Ağustos 2008, 22:34:28
BEN TUR ATLADIM FAKAT GRUPLARDA İSMİM YOK..... 
a grubundasın başarılar..
Gönderen: irsad26 - 18 Ağustos 2008, 22:48:29
İrsad26:2
kursad_salvo:1

tbrkler abı gusel maçtı heleki senı yenmek.. ;D
Gönderen: kursad_salvo - 18 Ağustos 2008, 23:01:44

evde görüşces senle ;D  86da yenırmı yaa ama olsun daha ilk maçtı bu.. :)

Tum Rakıplerımı Beklıyorm Ben İrsadın Kuzenıyım ondan bana ulaşma yolunuz vardır yarında buralardayım...
Gönderen: Saw - 18 Ağustos 2008, 23:02:35

Tum Rakıplerımı Beklıyorm Ben İrsadın Kuzenıyım ondan bana ulaşma yolunuz vardır yarında buralardayım...
Merhaba :)
Gönderen: kursad_salvo - 18 Ağustos 2008, 23:04:42

merhaba kardeşim..:)
Gönderen: Saw - 18 Ağustos 2008, 23:05:48

İrsadla kardeş sayılırız bu sitede yani :)
Gönderen: irsad26 - 18 Ağustos 2008, 23:09:14

İrsadla kardeş sayılırız bu sitede yani :)
biliyor soyledım sıtede rahat durup...kardeşlerıme iyi davranmasını..:):)

beyler kursad abım yanı kuzenım msnını özel olduğu için vermek istemedi ve profilindekide sallama msnı ;D  onunla maçı olanlar bana soylesın ben onu hamachıye sokarım..yarından sonra zaten şehir dışından 4gunluğune bızım evde kalıcak o zmn kesın oynarsınız her gun onlıne kendısı...onunla yapmak isteyenler bana soylesın ona ulaştırırm sizi...bu arada saolasın abi umarım bu gruptan birlikte çıkarız..:)
Gönderen: irsad26 - 18 Ağustos 2008, 23:34:09
İlk 6 gruptan çıkacaktır onceki s250 kontorlu turnuvanın statusu gibidir
Gönderen: dddennnizzz - 19 Ağustos 2008, 00:14:05
irsad turatlayıpda gözükmeyen çok kişi var beni neden çıakrdan arkadası aırken bana sormadan çıakrmıssın yaww ayıp oldu beni de al gruba zaten yedek1 kayıt endim girenlerden baska birinin eyrine girsin yada beni kaydır baska yere
Gönderen: irsad26 - 19 Ağustos 2008, 01:10:29
irsad turatlayıpda gözükmeyen çok kişi var beni neden çıakrdan arkadası aırken bana sormadan çıakrmıssın yaww ayıp oldu beni de al gruba zaten yedek1 kayıt endim girenlerden baska birinin eyrine girsin yada beni kaydır baska yere
1.turdan elendın şuanda kimseyı çıkaramam ancak 3.turda boşluk varsa belki sokabiliriz..1.turdan elendiğin için kaydın en aşşağıya ınmıştım..lutfen daha bu konuda yazı yazma sözüm söz boş yer olursa alıcam..! bu konular turnuvanın ve sıtenın kalitesini düşürüo
Gönderen: Malatyasporlu - 19 Ağustos 2008, 11:43:00
Leader..:1 Malatyasporlu:3
Gönderen: irsad26 - 19 Ağustos 2008, 12:08:38
supersın abi..
Gönderen: Malatyasporlu - 19 Ağustos 2008, 14:21:49
supersın abi..

EYVALLAH KARDEŞİM SAĞOL.SANADA TURNUVADA GÖSTERDİĞİN EMEKTEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Gönderen: Saw - 19 Ağustos 2008, 14:22:49
Tbr abi :)
Gönderen: Malatyasporlu - 19 Ağustos 2008, 14:26:42

SAĞOL KARDEŞİM.DİLERİM SENDE TURNUVADA BAŞARILI OLURSUN.
Gönderen: Saw - 19 Ağustos 2008, 14:28:08

SAĞOL KARDEŞİM.DİLERİM SENDE TURNUVADA BAŞARILI OLURSUN.
İlk 2 maçta yenildim :( Ama iddialıyım grubun en güçlülerine yenildim ama iddialıyım
Gönderen: rocqstyle - 19 Ağustos 2008, 16:20:13
ikayhanlar130 2-0 King of fifa

güzel maçtı
Gönderen: Malatyasporlu - 19 Ağustos 2008, 16:23:31
ikayhanlar130 2-0 King of fifa

güzel maçtı

benim anlamadığım ikayhanlar nikine hamachide turnuva maçımızı yapalım diyorum.ben değilim öylesine ağa girdim diyor.maç bitiyor siteye ikayhanlar niki ile skoru yazıyor.şimdi ikayhanlar ve rockstyle farklı kişilermi :S
Gönderen: irsad26 - 19 Ağustos 2008, 16:37:11
ikayhanlar sen bu grupta değilsin maç gecerssiz..! eğer nıckle oynuosan ban..!
Gönderen: Malatyasporlu - 19 Ağustos 2008, 16:44:44
ikayhanlar sen bu grupta değilsin maç gecerssiz..! eğer nıckle oynuosan ban..!

maçtan 1 saat önce ikayhanlar130 nikiyle konuşuyorum maçımız seninle değil diyor. gruba öylesine girdim dedi.rockstyle ile maç yaptık siteye skoru ikayhanlar130 olarak yazmış.akla şöyle bir soru geliyor.ikayhanlar130 ve rockstyle aynı kişiler mi.eğer aynı kişilerse ikayhanlar130 ve rockstyle turnuvadan atılacaktır.

işte hamachideki kişilerin olduğu resim

(http://img386.imageshack.us/img386/2132/hamachiah7.jpg) (http://imageshack.us)
Gönderen: irsad26 - 19 Ağustos 2008, 16:48:22
acaba bir adam 2nıckle olamazmı vede diğeriyle karıştırmış..?
Gönderen: Malatyasporlu - 19 Ağustos 2008, 16:51:21

benimde aklıma ilk o ihtimal geldi.maç bitince kendini diğer grupta sanarak ikayhanlar130 olarak kayda geçmiştir.buna kendi eliyle kazdığı kuyuya düşmek denir haksızmıyım  :)
Gönderen: irsad26 - 19 Ağustos 2008, 17:09:19

benimde aklıma ilk o ihtimal geldi.maç bitince kendini diğer grupta sanarak ikayhanlar130 olarak kayda geçmiştir.buna kendi eliyle kazdığı kuyuya düşmek denir haksızmıyım  :)
katılıyorm..
Gönderen: rocqstyle - 19 Ağustos 2008, 17:17:58
Bravo beyler çözdünü olayı gerçi ben baya byük bi ipucu verdim. evet itiraf ediyorum iki nickle oynadım rocqstyle ve ikayhanlar130 ama turnuva  kurallarında böyle bi yasak yoktuki bu arada silecekseniz ikisinden birini silin sadece biriyle turnuvaya deva ediyim. siteden atacaksanızda rocqstyle atın lütfenikayhanlar130 la bu siteye baya emek verdim ben
Gönderen: Malatyasporlu - 19 Ağustos 2008, 17:21:20
Bravo beyler çözdünü olayı gerçi ben baya byük bi ipucu verdim. evet itiraf ediyorum iki nickle oynadım rocqstyle ve ikayhanlar130 ama turnuva  kurallarında böyle bi yasak yoktuki bu arada silecekseniz ikisinden birini silin sadece biriyle turnuvaya deva ediyim. siteden atacaksanızda rocqstyle atın lütfenikayhanlar130 la bu siteye baya emek verdim ben

Arkadaş bunun adı kesinlikle sahtekarlıktır.Bir turnuvada aynı kişinin ayrı 2 nikle mücadele etmesinin başka izahı yoktur.O zaman herkes şöyle yapsın.İki nikle kayıt yapsın biri elenirse nasıl olsa diğerinden devam eder.Bundan önceki turnuvalarda da aynı durumun cezası 2 nikinde ban yemesidir.

Rocqstyle ve İkayhanlar130 niki turnuvadan diskalife edilmiştir.
Gönderen: irsad26 - 19 Ağustos 2008, 17:22:03
Rocgstyle yerıne kemal35 a grubuna dahil olunmuştur...
Gönderen: rocqstyle - 19 Ağustos 2008, 17:23:34

Arkadaş bunun adı kesinlikle sahtekarlıktır.Bir turnuvada aynı kişinin ayrı 2 nikle mücadele etmesinin başka izahı yoktur.O zaman herkes şöyle yapsın.İki nikle kayıt yapsın biri elenirse nasıl olsa diğerinden devam eder.Bundan önceki turnuvalarda da aynı durumun cezası 2 nikinde ban yemesidir.

Rocqstyle ve İkayhanlar130 niki turnuvadan diskalife edilmiştir.

KArdeşim turnuva kurallarında öyle bişiy yazmıyo ayriyaten birini bari diskalifiye edin ya ikisi olmasın  :D
Gönderen: Malatyasporlu - 19 Ağustos 2008, 17:25:57
Kurallarda yazması şart değil.Önceki turnuvalarda karşılaştığımız durum itibariyle her iki nikinde diskalife edilmiştir.Her iki gruba yerine oyuncu alınmıştır.
Gönderen: anti_f5 - 19 Ağustos 2008, 19:40:22
katılıorum o zaman bende acayım 5-10 nick nasılsa pc 2gb ram 1 gb vga ne ala biz salakmıyız hemşerim hadi yoluna  :hif
Gönderen: Saw - 19 Ağustos 2008, 19:41:31
katılıorum o zaman bende acayım 5-10 nick nasılsa pc 2gb ram 1 gb vga ne ala biz salakmıyız hemşerim hadi yoluna  :hif
Helal :D
Gönderen: WolborQ - 19 Ağustos 2008, 20:23:55
vayyy adama baq knt adamın gözünü döndrmüş,bu düpedüz haklsızlık sana elenen adamların hakları nolcak peki  :eytan
Gönderen: Malatyasporlu - 19 Ağustos 2008, 23:36:00
KEMAL35:1 MALATYASPORLU:3

FIFA HAYATIMDAKİ EN TUHAF MAÇLARDAN BİRİNİ OYNADIM.DİREKTEN DÖNEN TOPLAR BOMBOŞ KALEYE KAFAYLA ATIP YİNE DİREKTEN DÖNEN TOP :) NEYSE SAĞLIK OLSUN.KEMAL KARDEŞİME DELİKANLI DURUŞUNDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM.FIFACILAR ARASINDA RAKİBİM OLAN EN DELİKANLI ADAMLARDAN BİRİ DİYEBİLİRİM.KEMAL KARDEŞİM HARBİDEN ADI GİBİ KEMAL BİR İNSAN.KARDEŞ İNŞALLAH SENİN GİBİ DELİKANLI BİRİ ELENMEZ.ELENİRSEN BİL Kİ SENİN KADAR ÜZÜLECEĞİM.DİĞER MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİM.
Gönderen: kemal35 - 19 Ağustos 2008, 23:42:53

FIFA HAYATIMDAKİ EN TUHAF MAÇLARDAN BİRİNİ OYNADIM.DİREKTEN DÖNEN TOPLAR BOMBOŞ KALEYE KAFAYLA ATIP YİNE DİREKTEN DÖNEN TOP :) NEYSE SAĞLIK OLSUN.KEMAL KARDEŞİME DELİKANLI DURUŞUNDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM.FIFACILAR ARASINDA RAKİBİM OLAN EN DELİKANLI ADAMLARDAN BİRİ DİYEBİLİRİM.KEMAL KARDEŞİM HARBİDEN ADI GİBİ KEMAL BİR İNSAN.KARDEŞ İNŞALLAH SENİN GİBİ DELİKANLI BİRİ ELENMEZ.ELENİRSEN BİL Kİ SENİN KADAR ÜZÜLECEĞİM.DİĞER MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİM.

Evet maç biraz tuhaftı eğer maçı kazansaydım haksızlık olacaktı böyle olduğu iyi oldu!! Malatyasporlu kardeşimizi tebrik ediyorum güzel oynadı ve kazandı!! Bana karşı yazdığı yazılardan dolayıda çok teşekkür ederim!! İnşallah elenmem ama fifayı en az 2 aydır oynamıyordum yani eskisi gibi oynayamıyorum!! Kontörlü olduğunu duyunca geldim hem birazda fifayı özlemiştim!! Malatyasporlu kardeşimize tekrardan teşekkür ediyorum!!

Malatyasporlu 3 - 1 Kemal35
Gönderen: Saw - 20 Ağustos 2008, 12:51:14

Evet maç biraz tuhaftı eğer maçı kazansaydım haksızlık olacaktı böyle olduğu iyi oldu!! Malatyasporlu kardeşimizi tebrik ediyorum güzel oynadı ve kazandı!! Bana karşı yazdığı yazılardan dolayıda çok teşekkür ederim!! İnşallah elenmem ama fifayı en az 2 aydır oynamıyordum yani eskisi gibi oynayamıyorum!! Kontörlü olduğunu duyunca geldim hem birazda fifayı özlemiştim!! Malatyasporlu kardeşimize tekrardan teşekkür ediyorum!!

O senin abin kemal :)Yaş 27 adamın :)
Gönderen: kemal35 - 20 Ağustos 2008, 13:32:21

Pardon görmemişim!! Sende dedem oluyorsun herhalde yaş başını almış gitmiş 1463!! :D
Gönderen: Saw - 20 Ağustos 2008, 14:44:38

Pardon görmemişim!! Sende dedem oluyorsun herhalde yaş başını almış gitmiş 1463!! :D
Onu salladım :D senle aynı yaştayım kardeş :)
Gönderen: irsad26 - 20 Ağustos 2008, 16:00:08
ben ve kursad_salvo bugun 19-20 arası açığız rakıplerımıze duyrulur..
Gönderen: kemal35 - 20 Ağustos 2008, 18:41:30
Ben şu an online komutundayım hamachide bekliyorum rakiplerimi!! Bilginize!!
Gönderen: Meazlum - 20 Ağustos 2008, 22:29:03
beyler ilk grup maçım kıng of fıfa 1-2 ben yendimm [email protected] ekleyinn acelem vardı dakkayı 4 minutes yaptım bir yere gidiyorum 8 minutes olacaktı dıyo valal ben yendım
Gönderen: Malatyasporlu - 20 Ağustos 2008, 22:31:31
beyler ilk grup maçım kıng of fıfa 1-2 ben yendimm [email protected] ekleyinn acelem vardı dakkayı 4 minutes yaptım bir yere gidiyorum 8 minutes olacaktı dıyo valal ben yendım

1. MAÇ SÜRESİ BİR YARİSI 8 DAKİKA OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 16 DAKİKA 'DAN OYNANACAKTİR.

2.MÜSABAKA OYNANİRKEN BİR TARAF TEKNİK OLARAK GÖRÜNTÜDE BOZUKLUK ( LAG OLMA ) KASILMA GÖRÜYORSA OYUNUN İLK 10 DAKİKASİNDA ÇİKMA HAKKI BULUNMAKTADİR . FAKAT 10.DAKİKADAN SONRA EĞER BİR TARAF GÖRÜNTÜ BOZUK DİYE OYUNU TERKEDERSE İLK İKAZİNİ ALİP İKİCİSİNDE UYARİ GELMEDEN DİREK DİSKALİFİYE OLACAKTİR.

3. KARTLAR VE OFSAYTLAR AÇİK OLMAK ZORUNDADİR

4. OYUN HİZİ = FAST GÖRÜNTÜ KALİTESİ = LOW ( en düşük ) OLACAKTİR .

5. EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ = 800  600 OLACAKTİR..

6. SEVİYE = WORLD CLASS

7. MAÇLAR DİREK İP İLE ( OLUYORSA ) OLMUYORSA HAMACHİ İLA OYNANACAKİR..

8. MAÇLARİN BİLGİSAYAR KLAVYESİ DİŞİNDA HERHANGİ BİR JOİSTİK İLA OYNANMASİ SERBESTTİR . HERHANGİ BİR KISITLAMAMIZ YOKTUR .

9. MAÇ SONU PRİNT - SCREEN ALMA ZORUNLUĞU YOKTUR . SONUCU YAZMANİZ YETERLİ OLACAKTİR

10.MAÇ KOPTUGU ZAMAN KOPTUGU YERDEN VE SKORDAN DEVAM EDECEKTİR 

ARKADAŞ KURAL HATASI YAPTIĞIN APACAÇIK ORTADA KURAL HATASI YA MAÇ TEKRARIDIR MAÇ TEKRARI KABUL ETMEMEKTE ISRAR EDERSEN 3-0 HÜKMEN KAYBEDERSİN.
Gönderen: Meazlum - 20 Ağustos 2008, 22:32:49
öff be amann yarın yaparız hangı maç yetişcek
Gönderen: Malatyasporlu - 20 Ağustos 2008, 22:33:21
TURNUVAYA GİRERKEN KURALLARI OKUYUN GİRİN.ONDAN SONRA MAÇ SONU KURAL HATASINDAN DOLAYI SORUNLAR ÇIKMASIN.ARTIK ÇOCUKÇA DAVRANIŞLARDAN BIKTIM.KURALLARI OKUMAK 2 DK NIZI ALMAZ.
Gönderen: Meazlum - 20 Ağustos 2008, 22:34:08
ya tamam yarın yapcam herkesle ekleyin [email protected] yemek yimeye cağırıyolardı çorbacıya ondan hızlı hızlı ypım dedım bu arkadasında ısı warmıs ama neyse sankı yenemıcem
Gönderen: Malatyasporlu - 20 Ağustos 2008, 22:35:14
ya tamam yarın yapcam herkesle ekleyin [email protected] yemek yimeye cağırıyolardı çorbacıya ondan hızlı hızlı ypım dedım bu arkadasında ısı warmıs ama neyse sankı yenemıcem

UZATMA YARIN YİNE SAAT 22:00 GİBİ HAMACHİDE OLURUM.O ZAMAN YENERSEN NİZAMİ KURALLAR ÖLÇÜSÜNDE O ZAMAN EYVALLAH DERİM.BU KURALLARI OKUMAYANLARA DERS OLSUN.
Gönderen: kemal35 - 20 Ağustos 2008, 22:43:29
Hamachiye gel kardeşim şimdi msn uzun iş!!
Gönderen: Meazlum - 21 Ağustos 2008, 01:53:25
simdi kimler onlines buraya mesaj atsın mesaj yazdıgım zamana bakın lütfen kim onlınese yaplaım  #sin#
Gönderen: kemal35 - 21 Ağustos 2008, 12:22:51
Bak kardeşim ben hep online komutundayım hamachide!! Gelen yok bende çıkıyorum haliyle!!
Gönderen: Meazlum - 21 Ağustos 2008, 13:18:15
kemal 35 2-2 MEAZLUM  :kus hadi maçları yapalım kimler online şuan
Gönderen: kemal35 - 21 Ağustos 2008, 13:19:09
A grubundakiler hamachiye gelin!! >:(
Gönderen: Meazlum - 21 Ağustos 2008, 13:39:37
ADMİNNNNNNNNN :kusBunlar gelimo hamachiye :kus :kus
Gönderen: Leader - 21 Ağustos 2008, 14:24:09
Leader  :  2

Kemal35    :   1
Gönderen: Meazlum - 21 Ağustos 2008, 14:36:11
kimler online maçı yapalımm
Gönderen: Meazlum - 21 Ağustos 2008, 14:57:29
FİFA 2008 OYNAIRLA 2-2 BERABEREYDİM MEUNUYU AÇTI OYUNDAN ÇIKTI VE DAKKA 10U GEÇİYORDU HÜKMEN 3-0000000000000000000000000000000
Gönderen: Leader - 21 Ağustos 2008, 15:01:53
Leader  - 2  -  2 -   Meazlum

DK  70  Dİ OYUNCU DEĞİŞTRİODUM.....PC RESET ATTI..DAHA SONRA RAKİBİME DEWAM EDELİM DEDİ...DEWAM ETMEDİ..YOK PC ATMASAYDI FALAN DEMEYE BAŞLADI..İLGİLİLERE DUYURULUR BÖYLE ADAMLARIN AMACI ZATEN EĞLENMEK DEĞİL..GÖZLERİNİ KONTÖR KARARTMIŞ...AYIP YA...
Gönderen: Meazlum - 21 Ağustos 2008, 15:38:10
ya arkadaşlar 2-0 öndeydi ben çıkmadım 2-2 yaptım arkadaş menüye girdi ordan çıktı yada kastı reset atı nesyse önemli deil maçında yada kontüründe deilim küfürün büyügü hakaretin küçüğü yoktur benim kanıtım var buyrun küfür etmek yasaksa arkadaşın elenmesini istiyorum hükmen 3-0 istiyorum (http://img353.imageshack.us/img353/6343/dskabj6.png)
Gönderen: Leader - 21 Ağustos 2008, 16:32:14
Yaw ne biçim adamlar war helal olsun walla.....bir oyun için bu kadar da  cıvıtılmazki...herkesin başına gelebilir pc reset atabilir,bağlantı kopabilir olamazmı yani....elimde olan bişeymi... Eğer bir oyun için böyle şeyler yapacaksan tamam maçı sen kazan ama ayıp ya...
Gönderen: Malatyasporlu - 21 Ağustos 2008, 16:40:06
Leader  - 2  -  2 -   Meazlum

DK  70  Dİ OYUNCU DEĞİŞTRİODUM.....PC RESET ATTI..DAHA SONRA RAKİBİME DEWAM EDELİM DEDİ...DEWAM ETMEDİ..YOK PC ATMASAYDI FALAN DEMEYE BAŞLADI..İLGİLİLERE DUYURULUR BÖYLE ADAMLARIN AMACI ZATEN EĞLENMEK DEĞİL..GÖZLERİNİ KONTÖR KARARTMIŞ...AYIP YA...

MAÇ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK.KARAR AÇIK VE NET.KASTEN ÇIKMIŞDA OLABİLİR.ACİL BİR DURUM OLMUŞ OLABİLİR.HEMEN OYUNDAN ÇIKTI DİYE HÜKMEN YAZILMAZ.EĞER SON GÜNE KADAR MAÇIN KALANI TAMAMLANMAZSA MAÇ NERDE KOPMUŞSA SKOR O ŞEKİL KABUL EDİLİR.FAZLA TARTIŞMAYA GEREK YOK.
Gönderen: Meazlum - 21 Ağustos 2008, 16:50:35
e ozaman dakka 0 dan yapalım ya gol atarken cıkarsa o yada ben ?  :=)
Gönderen: Leader - 21 Ağustos 2008, 16:53:14
e ozaman dakka 0 dan yapalım ya gol atarken cıkarsa o yada ben ?  :=)

Ya kardeşim erkek gibi oynayacaksan gel oynayalım..böyle karı gibi kıvırıp durma...biraz erkek ol oyun bu sadece...ayıp be...
Gönderen: Meazlum - 21 Ağustos 2008, 17:19:23
gel yapalım hadi be çok güvenion kednıye ya 0-0 dan 90 dak ;=) sana  :kus
Gönderen: Meazlum - 21 Ağustos 2008, 17:35:42
Flood Oluor Ama

YA BEYLER HADİ A GRUBUNA

BEN  2 MAÇ YAPTIM 4 PUANIM VAR

hamachide KİNG_OF_FİFAYI YENDIM SANIRIM SITEDE MALATYALI ORDAN 3 PUAN
K3M4L35 LEDE BERABERE KALDIM ORDAN 1 
TOPLAM 4 GELMİONUZ Kİ HADİ ALOO

toplam 2 maç 4 puann tekrar tekrar 4 maç 2 puan yanlıslık var demeın
Gönderen: kemal35 - 21 Ağustos 2008, 17:57:47
Grupta oynayan 4 kişi var sanırım!! Diğer 4ünden ne ses var ne haber!! ALO diğer 4 kişi beni duyuyorsanız hamachiye gelinde maçlarımızı yapalım!! Yazık günah bu kadar kişiyi bekletiyorsunuz!! Oynamıyorsanız gelin bari bi mesaj atın ben yokum diye!!

:(ban)
Gönderen: kemal35 - 21 Ağustos 2008, 17:59:42
Kemal35 1 - 3 Malatyasporlu

Kemal35 2 - 2 Meazlum

Kemal35 1 - 2 Leader

Diğer 4 maçımıda yapacağımda gelen yok malesef!!
Gönderen: kemal35 - 21 Ağustos 2008, 18:05:11
Bu gruba birinin el koyması lazım yoksa bu grubun sonu iyi gözükmüyor!! Bilginize!! :(dyr)
Gönderen: Leader - 21 Ağustos 2008, 18:07:13
Leader  - 3  - 2  -  Mazlum

90 DK SONUCU..........
Gönderen: Leader - 21 Ağustos 2008, 18:11:21
ŞUANA KADARKİ MAÇLARIM ;

Leader  -  2 - 1  -   Kemal

Leader   -  3 -  2 -  Meazlum
Gönderen: Meazlum - 21 Ağustos 2008, 18:28:30
ne 3-2 si sen benle yapamdın ki sabah 2-2 berabere kalmıstık arkın evınden gırmiştim yanı senle oynuyan arkadaşım yönetici malatyalıda biliyor boşuna sevınme hem yazdı o maç 0 dan
Gönderen: Leader - 21 Ağustos 2008, 18:35:42
ne 3-2 si sen benle yapamdın ki sabah 2-2 berabere kalmıstık arkın evınden gırmiştim yanı senle oynuyan arkadaşım yönetici malatyalıda biliyor boşuna sevınme hem yazdı o maç 0 dan

YETER BE NE LAN BU ÇOCUK OYUNCAĞIMI 25 YAŞINDA ADAMIM BEN SİZLEMİ UĞRAŞCAM...YOK ARKADAŞIMDI YOK BENDİM....BENİ İLGİLNDİRMEZ...ARKADAŞINA SÖYLESEYDİN O ZAMAN BEN MAZLUM DEMESEYDİ...AYRICA 70 DK  YI ONLA YAPMIŞTIK...SENİN KEYFİNLEMİ UĞRAŞCAZ...BİRDE YALAN SÖYLÜYOR...20  DK YI  OYNADIĞIM ADAMDA SENDİN...
Gönderen: Leader - 21 Ağustos 2008, 18:36:28
MAÇI OYNADIK WE 3-2 BİTTİ O KADAR...
Gönderen: Meazlum - 21 Ağustos 2008, 18:56:58
beni hiç ilgilendirmez malatyalı biliyo kim çocuk belli 25 yaşında hala fifa oynuo ben karışmam alakadar etmez kapak olsun karabiber tuz göt oldun sus ii hgakkınla almadın elencen veya burda wermıcekler kontoru
Gönderen: WolborQ - 21 Ağustos 2008, 19:05:59
beni hiç ilgilendirmez malatyalı biliyo kim çocuk belli 25 yaşında hala fifa oynuo ben karışmam alakadar etmez kapak olsun karabiber tuz göt oldun sus ii hgakkınla almadın elencen veya burda wermıcekler kontoru
ona bakılırsa evren abide oynuor , odamı çocuk
Gönderen: Leader - 21 Ağustos 2008, 19:09:46
Yaşım seni ilgilendirmez mazlum..adam gibi konuş küfürlü konuşma...önce insan olmayı öğren ondan sonra gel turnuvaya katıl...lütfen ilgililere rica ediyorum  böyle adamları turnuvaya almayın...zaten böyle olaylar olacağını bilsem yemin ederim katılmazdım turnuvaya...resmen çoluk çocukla uğraşıyoruz...şu halimeze bak...
Gönderen: kemal35 - 21 Ağustos 2008, 19:47:30
Başlarım sizin kontörünüzede ne bu ya!! 250 kontör için günaha giriyorsunuz!! Pes doğrusu!! Bence boşu boşuna kavga ediyorsunuz zaten 4 kişi oynuyoruz grupta ilk dört çıkacakmış yani 4 kişi olduğumuza göre biz dördümüz çıkarız!! Yani: ben, malatyasporlu, leader ve meazlum!! Diğerlerinin hamachiye uğradığı yok!! Galeye bile almıyorlar ne anladım ben bu turnuvadan!!
Gönderen: Meazlum - 21 Ağustos 2008, 20:28:50
EVET DOĞRU SOYLEDIN KAÇ GÜN GETİ OTEKINLER YOK BENCE CIKALIM4 ÜMÜZ !.
Gönderen: Saw - 21 Ağustos 2008, 20:30:07
Yaşım seni ilgilendirmez mazlum..adam gibi konuş küfürlü konuşma...önce insan olmayı öğren ondan sonra gel turnuvaya katıl...lütfen ilgililere rica ediyorum  böyle adamları turnuvaya almayın...zaten böyle olaylar olacağını bilsem yemin ederim katılmazdım turnuvaya...resmen çoluk çocukla uğraşıyoruz...şu halimeze bak...
Doğru :'(