İrsad yapma boşverrrrrrrolm neyıne boşver..! kaç saat beklıcez hala cvp vermıo maalesef..:(
O Kategorileri açması lazımmmm ben ulaşmaya çalışıcam :-[İrsad yapma boşverrrrrrrolm neyıne boşver..! kaç saat beklıcez hala cvp vermıo maalesef..:(
olm bana 9saattır cevap vermıo..:( bu turluk boyle..O Kategorileri açması lazımmmm ben ulaşmaya çalışıcam :-[İrsad yapma boşverrrrrrrolm neyıne boşver..! kaç saat beklıcez hala cvp vermıo maalesef..:(
Arkadaşım bu gruptaki volkan benmiyim eğer bensem...benim nick Volkan_9396...Volkan bu sitenin admini sen değilsin
gripin 1-0 sercantbrkler..
ßeyler şu tarihi biras geriye alsanız süper 0lcak çıkacaklar belli gibi zaten yha | :(old)
EkLe msn mi yapalım ben hep acığı ama bugün açamam ist de yim maç var akşam samiyendeyiz yarın anca sen ekle msn mi yaparız yarın 0k [email protected] | ;)ßeyler şu tarihi biras geriye alsanız süper 0lcak çıkacaklar belli gibi zaten yha | :(old)
Evt Haklısın.
Müdür Seninle Daha Hamachide Hiç Buluşamadık.Yapalım Artık Ne Dersin!..
EkLe msn mi yapalım ben hep acığı ama bugün açamam ist de yim maç var akşam samiyendeyiz yarın anca sen ekle msn mi yaparız yarın 0k [email protected] | ;)ßeyler şu tarihi biras geriye alsanız süper 0lcak çıkacaklar belli gibi zaten yha | :(old)
Evt Haklısın.
Müdür Seninle Daha Hamachide Hiç Buluşamadık.Yapalım Artık Ne Dersin!..
GRUPTAN ÇIKANLAR
Diggruntled,aykut,gripin,sercan,chatlak,Volkan_9693
SIRALAMANIN ÖNEMİ YOKTUR