-
2.Tur F Grubu Maçları
Delekuruz
byfoxx
saw
hakkarili genc
Beraldinho
cevdet
kasparov
station
HAMACHİ AĞI: OSC CUP F GRUBU
ŞİFRE: 123
Not: -Herkes Rakibi ile 1er Maç Yapacaktır... Maçlar için verilen son tarih 25 Ağustos saat 19.00 dir...Maçların Skorlarını buraya yazınız..!
-
başarılaer
-
BEN TUR ATLADIM FAKAT GRUPLARDA İSMİM YOK.....
-
grupdan kaç kişi çıkacak...
-
sanırım 4 çıkıyo kanka ;)
-
sanırım 4 çıkıyo kanka ;)
Eyw ;)
-
ARKADAŞLAR KİM VARSA GİRSİN AĞA gruptan
-
saw msnlerınıde ekleyebılırsın..
-
İlk 6 gruptan çıkacaktır onceki s250 kontorlu turnuvanın statusu gibidir
-
DeLeKuRuZ.: 5 - 1 :.SAW
Maç için tşklr...
-
Maç için tşklr...
tbrkler aga..
-
İlk 6 gruptan çıkacaktır onceki s250 kontorlu turnuvanın statusu gibidir
ilk 6 sacma olur ilk 4 olsunki dadı çıksın... eyer ilk 6 çıkacaksa şuan 3 puanım var 1 galibiyet daha alırım ve ilk 6ya girmem garanti olur diger 5 maçıda salla gitsin :-\ :-\
en iyisi ilk 4 grupdan çıksınki turnuvanında hem çekişme artsın hemde dadı çıksın...
-
Maç için tşklr...
tbrkler aga..
eyw kardeş...
-
Ya vuruo kaleci kurtarıo ama önüne düşüo boş kale gol boş kale gol
-
tbrkler
-
ama 3ünçü golüm süperdi ceza sahasının 3,4 metre dışından çaprazlamasına bi şut çekdim ;D top 90 olmasada 80 e girdi ;D
tbrkler
tşrklr...
-
ama 3ünçü golüm süperdi ceza sahasının 3,4 metre dışından çaprazlamasına bi şut çekdim ;D top 90 olmasada 80 e girdi ;D
tbrkler
SONUÇ ÇOK FARKLI OLURDU BENCE
tşrklr...
-
Station - 2 - 0 - Byfoxxx
-
ByfoX 1-0 Saw
-
90.dk da gol yedim
-
ikayhanlar130 1-1 Delekuruz
90 da attım :D
-
Cevdet - 6 - 2 - Hakkarili_Genc
-
ikayhanlar130 1-1 Delekuruz
90 da attım :D
valla öyle bi stad aldıki arkadaş oyuncular bile göremeden maç bitti ;D ;D
neyse tbrklr
-
Cevdet - 6 - 2 - Hakkarili_Genc
Nerdesiniz siz girsenize ağa
-
DeLeKuRuZ.: 3 - 0 :.station ((35 dk da messi attı.. 3-0 oldu ve arkadaş oyundan çıkıp tbrk etti)))
maç için tşklr...
-
kasparov 2 ikayhanlar 0 maç sonucu
-
İkayhanlar130 3-2 Saw
GÜzel Maç.tı ellerine sağlık
-
kasparov 2 delekuruz 0
-
kasparov 2 delekuruz 0
tbrklr kardeş...
macda 90 dk boyunca 2 dane qw pozisyon verdim 2 side gol oldu ama benim o kadar posizyonumdan 1 i bile girmedi...
neyse artık dgiger turlarda eşleşirsek arkadaşdan rovanşı alırım ;D ;D ;D
-
Saw 1 - 1 Kasparov
-
kasparov 1 station 1 maç sonucu
-
Station - 0 - 0 - İkayhanlar
-
Station - 4 - 0 - Hakkarili_Genc
-
Station - 3 - 0 - Saw
DK 30 DA OYUNDAN ÇIKTI....DURUM 3-0 DI.....OYUNDA BEN FRANSAYI SEÇMİŞİTİM ODA BRAZİLYAYI VE OYUNDAN ÇIKTIKTAN SONRA ÜLKE TAKIMI SEÇMEK YASAK FALAN DEDİ..FAKAT BEN KURALLAR BÖLÜMÜNDE BÖYLE BİR MADDEYE RASTLAMADIM....DAHA SONRADA KÜFÜR ETTİ...GEREKEN YAPILSIN LÜTFEN...
-
(http://img507.imageshack.us/img507/1046/puandurumuwb2.jpg)
AŞAGIDAKİ MAÇ SONUCLARI EKLENMEMİŞDİR ((GECE GÜNCELLİYECEGİM))
Station - 3 - 0 - Saw
-
İKAYHANLAR130 NİKLİ ARKADAŞ TURNUVAYA 2 NİKLE GİZLİ KAYIT YAPTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİR.İKAYHANLAR130 NİKLİ OYUNCUNUN MAÇLARI GEÇERSİZ SAYILDIĞINDAN YERİNE ALINAN OYUNCU Beraldinho NİKLİ OYUNCUDUR.İKAYHANLAR130 UN MAÇLARINI beraldinho OYNAYACAKTIR.
-
Station - 3 - 0 - Saw
İkahyanlar die biri yok yerine denis var maçlarının hepsini oynayacak ikayhanların maçları geçersiz
-
Station - 3 - 0 - Saw
İkahyanlar die biri yok yerine denis var maçlarının hepsini oynayacak ikayhanların maçları geçersiz
ya kardeşim karar verin bi denis mi kemal35 mi berilhinho mu??
-
BERALDİNHO , HAKKARİLİ_GENÇ VE CEVDET AĞI EKLEMEMİŞTİR...ADAMI HASTA ETMEDEN EKLEMELERİ RİCA OLUNUR...
-
Arkadaşlar kusura bakmayın hamachimde bir sorun var düzeltmeye çalışıyorum..en kısa zamanda gircem...tekrar özür diliyorum...ama günün büyük bir bölümü msn deyim...eğer şimdi yapalım diyen warsa gelsin msn'e direct ip den yapalım maçı...
-
ŞUANA KADAR OYNANA MAÇLARDAN 1'İ HARİC GERİSİ EKLENMİŞDİR VE İKAYHANLAR'IN YERİNE BERALDİNHO EKLENMİŞDİR...
((Sİtation: 1-1 :Kasparov Bu Maç Eklenmedi))
(http://img172.imageshack.us/img172/238/121aaanp6.jpg)
-
station 7 puanda benle berabere kaldı o yanlıs digerleri dogru ikayhan ın çıkması bana zararı oldu size karı
-
station 7 puanda benle berabere kaldı o yanlıs digerleri dogru ikayhan ın çıkması bana zararı oldu size karı
ADamın suçu senin değil malesef maçları geçersiz beraldinho girip beleşten puan alamaz o yüzden
-
o zaman....
Sitation: 2-0 :ByFoXxX
Sitation: 4-0 :Hakkarili_Genc
Sitation: 3-0 :Saw
Sitation: 0-3 :DeLeKuRuZ
Sİtation: 1-1 :Kasparov
5 maçda 10 puan almış
-
bu arda galiba ikayhanlı ile maçlarda puan alanların puanı kalcakmıs tam anlamadım ama
-
bele 1-1 kaldı station ozmn 10puanda 5maçda
-
bu arda galiba ikayhanlı ile maçlarda puan alanların puanı kalcakmıs tam anlamadım ama
İkayhanlının maçları geçersizdir
-
puanınız silinmeyecek onun yerıne devam edecek adam
bunu irsad yazdı bana az önce öyle ise herkese 1maç ilave edilcek ben napim yenmişim siz berabere kalmıs veyaz yenilmissiniz
-
puanınız silinmeyecek onun yerıne devam edecek adam
bunu irsad yazdı bana az önce öyle ise herkese 1maç ilave edilcek ben napim yenmişim siz berabere kalmıs veyaz yenilmissiniz
Alla alla
-
Cevdet : 6
Station : 0
Station sana iyi bir ders oldu sanırım ;D ;D ;D ;D
-
CEVDET 1 KASPAROV 2 MAÇ SONUCU
-
ByfoXxX 3-0 Cevdet Maç sonucu
-
ByfoXxX 1-0 Kasparov
-
Cevdet - 2 - 1 - Delakuruz
-
Cevdet 2 - 2 Saw
PFssss çıkamıcam :-\
-
Cevdet - 2 - 2 - Saw
-
station 6maçda 10puan
cevdet 6maçda 10puan
byfox 4maçda 9puan
kasparov 5maçda 8 puan
delekuruz 4ma.da 6puan
saw 5maçda 2puan
hakkariligenç 2maçda 0puan
beraldinho 0 maç 0puan
not eger çıkan arkadasın kaldıgı yerden devam edilcekse ki galiba puanlar silinmiyicekmiş irsad dedi dün ozmn benim galibiyetim silinmeyecek ve beraldinho kalan yerden devam edicek eger öyle olursa puan durumu değişiyor ve liderlige ben geçiom benim 2-0yenmem bosuna gidiyor puan kaybeden arkadaslara yarıo çünki ozm durum söyle oluyor
station 7maçda 11 puan
kasparov 6maçda 11puan
cevdet 6maçda 10puan
byfoxx 4maçda 9puan
delekuruz 5maçda 7puan
beraldinho 4maçda 5puan
saw 6maçda 2 puan
hakkariligenç 2maç 0 puan
bence dogrusu bu çünki ben zaten adamla oynamısım ve yenmişim bida bastan neden oynayım ayrıca station saw ve delekuruzpuan kaybetmişler yeni giren arkadas sadece 3maç yapmalı anlatabildiysem ne mutlu bana onlar zaten puan kaybetmişler bida oynarlarsa tekrar maç yapıo gibi olcaklar bende yendim sayılmıcak bida yapmak zorunda kalcam
-
station 6maçda 10puan
cevdet 6maçda 10puan
byfox 4maçda 9puan
kasparov 5maçda 8 puan
delekuruz 4ma.da 6puan
saw 5maçda 2puan
beraldinho 0 maç 0puan
not eger çıkan arkadasın kaldıgı yerden devam edilcekse ki galiba puanlar silinmiyicekmiş irsad dedi dün ozmn benim galibiyetim silinmeyecek ve beraldinho kalan yerden devam edicek eger öyle olursa puan durumu değişiyor ve liderlige ben geçiom benim 2-0yenmem bosuna gidiyor puan kaybeden arkadaslara yarıo çünki ozm durum söyle oluyor
station 7maçda 11 puan
kasparov 6maçda 11puan
cevdet 6maçda 10puan
byfoxx 4maçda 9puan
delekuruz 5maçda 7puan
beraldinho 4maçda 5puan
saw 6maçda 2 puan
bence dogrusu bu çünki ben zaten adamla oynamısım ve yenmişim bida bastan neden oynayım ayrıca station saw ve delekuruzpuan kaybetmişler yeni giren arkadas sadece 3maç yapmalı anlatabildiysem ne mutlu bana onlar zaten puan kaybetmişler bida oynarlarsa tekrar maç yapıo gibi olcaklar bende yendim sayılmıcak bida yapmak zorunda kalcam
Kardeşim eğer bi adam diskalifiye edilirse onun yaptığı bütün maçlar iptal olur herkes hükmen 3-0 almış olur oynadığı maçlar geçerli değildir
-
station 6maçda 10puan
cevdet 6maçda 10puan
byfox 4maçda 9puan
kasparov 5maçda 8 puan
delekuruz 4ma.da 6puan
saw 5maçda 2puan
beraldinho 0 maç 0puan
ozmn ben bosuna yendim o adamı benim yendigim adam baskalarından puan almıs onlara yarıo bana yaramıo oynayan oynamıs zaten bida nie oynıoz neyse bida yeneriz ama yanlıs bişey bu
station 7maçda 11 puan
kasparov 6maçda 11puan
cevdet 6maçda 10puan
byfoxx 4maçda 9puan
delekuruz 5maçda 7puan
beraldinho 4maçda 5puan
saw 6maçda 2 puan
Kardeşim eğer bi adam diskalifiye edilirse onun yaptığı bütün maçlar iptal olur herkes hükmen 3-0 almış olur oynadığı maçlar geçerli değildir
ozmn ben bosuna yendim o adamı benim yendigim adam baskalarından puan almıs onlara yarıo bana yaramıo oynayan oynamıs zaten bida nie oynıoz neyse bida yeneriz ama yanlıs bişey bu
-
station 6maçda 10puan
cevdet 6maçda 10puan
byfox 4maçda 9puan
kasparov 5maçda 8 puan
delekuruz 4maçda 6puan
saw 5maçda 2puan
beraldinho 0 maç 0puan
Kalan 3 maçdan 9 puan çıkarmak zorundayım :'(
-
Delekuruz: 3 - 0 :hakkariligenç
-
BU NE YA DAHA SON GÜNE WAR...NE KENDİ KENDİNE 3-0 YAZMIŞIN.. #sin# #sin# #sin# #sin# #sin#...
-
BU NE YA DAHA SON GÜNE WAR...NE KENDİ KENDİNE 3-0 YAZMIŞIN.. #sin# #sin# #sin# #sin# #sin#...
Sen önce ağı ekle yoksa ben de hükmen yazacam kaç gün etti ağda yoksun
-
4 gündür msn ni ekledim seni bekliyorum :F@ siteye hükmen yazmıyana kadar ortalıkda görünmüyordun işinize gelmeyince böyle ortaya çıkıyorsunuz, yoksa ortalıkda görüneceginiz yok :eytan
-
agyı ekle yoksa bende yazcm hükmn
-
ByfoXxX 3-0 Hakkarili genç
ByfoXxX 3-0 Beraldinho
İkisi de ağda yoklar bekleymeyiz o kadar
-
Cevdet 3 - 0 Beraldinho
-
Beraldinho Hiçbir Yerde Yok
Station : 3
Beraldinho : 0
-
Saw 3 - 0 Beraldinho
Saw 3 - 0 Hakkarili_genc
aynen yoklar
-
kasparov 3 hakkarili 0
kasparov 3 beraldinho 0
hükmn
-
Delekuruz 2-1 ByfoXxX
Delekuruz 3-0 Hakkarili genç
Delekuruz 3-0 Beraldinho
-
(http://img379.imageshack.us/img379/6909/sadsdadsdasdsdadsadgd3.jpg)
-
(http://img147.imageshack.us/img147/5261/masonularmi6.jpg)
-
(http://img379.imageshack.us/img379/6909/sadsdadsdasdsdadsadgd3.jpg)
Eywallah reis ellerine sağlık
-
ilk 6 çıksın işte :=)